تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 1081 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293333383783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام
    آقا من این کسپر اسکای رو آپدیت میکنم ولی هر دفعه که ویندوز عوض میکنم باید دوباره از اول آپدیتش کنم میخواستم ببینم راهی نداره که ای فایلهای آپدیتو کپی کنم بعد از نصب ویندوز بذارم سر جاش تا دوباره نیاز به آپدیت از اول نداشته باشه؟
    فایلهای آپدیت کجاست؟
    ممنونم
    شما اگه بحث های اين پست رو مقداری ميگشتين جواب سؤال خودتون رو ميگرفتين! و جالب اين که احتياج نبود کل پست های اين بحث رو بگردين، فقط ،سرتون رو بالا ميگرفتين (فقط دو تا پست بالاتر !) مشاهده ميکردين که آموزش کاملی از طریقه آپديت کسپرسکی رو بصورت فايل PDF برای دوست قبلی معرفی کردم ،
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اساتید محترم ممنون میشم هوای مرو داشته باشید همانطور که گفتم من خیلی اماتورم چیز زیادی از کامپیوتر نمیدانم فقط این رامیدانم که این ویروس کظم غیظ لعنتی مثل کنه به کامپیوترم چسپیده تور رو خدا اگر راهی است کمکم کنید
    یه تاپیک در زمینه ویروس کظم غیظ هستش که راه پاک کردن این ویروس رو گذاشته
    کد:
    یا با مراجعه به تاپیک ارزشمند زیر راه هاى مقابله با چنین ویروس هایى رو پیدا کنید
    کد:
    اما براى راه حل نهایى و همچنین پیش گیرى از بروز مشکلات قبلى اینگونه عمل کن

1- درایو C رو کاملا فرمت کن (Quick Format نه ، حتما Format ) تا هیچگونه ردى از ویندوز قبل باقى نمونه

2- پس از نصب ویندوز و نصب راه اندازها ، بدون اینکه به درایو دیگه برى و یا برنامه خاصى که در درایو دیگه هست رو اجرا کنى،
    ابتدا کاسپرسکى رو نصب کن

3- پس از نصب کاسپرسکى سریعا آپدیت کن و تنظیمات دقیق رو از تاپییک زیر بر روى اون اعمال کن
    کد:
    4- پس از اماده شدن کامل کاسپرسکى، کل کامپیوتر رو در درجه اسکن بالا ویروس یابى کن

5- از این به بعد هر موبایل و یا فلشى که به کامپیوتر نصب میکنى اول با کسپرسکى اسکن کن

6- براى اینکه خیالت راحت باشه ، سعى کن درایو فلش و یا موبایل با کلیک راست و انتخاب گزینه Open ، باز کنى نه دبل کلیک

موفق باشید
    Last edited by majid20; 21-05-2008 at 18:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    یه سوالی از خدمت دوستان داشتم
    ایا وقتی کسپر را به صورت ان لاین هم اپدیت میکنیم میتونیم فایل هاش را در جایی ذخیره کنم
    من خیلی مواقع نمیتونم به صورت دستی کسپر را اپدیت کنم
    و میخوام که فایل های ان لاین را در یه جایی ذخیره کنم و بعدا ازشون استفاده کنم
    مثلا بعداز پنج شش روز که از اپدیتم میگذرد با اپدیت هفتگی هم اپدیت نمیشود

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یه مشکل برای من پیش امده
    من برای باز کردن سایتها حتما باید قسمت فایروال کسپر رو غیر فعال کنم یا کلا Exit کنم
    ورژنم هم 7.119 انتی سکیوریتی هست . چند روز پیش هم اپدیتش کردم اما باز همین مشکل رو داره . البته تا 2-3 هفته پیش درست بود اما یکدفعه اینجوری شد

ممنون میشم راهنمایی کنید

آخر فروم باز ebilove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بوشهر هستم فعلا

پيش فرض

دوستان عزیز

کسپر من فایل زیر رو تشخیص نمیده مشکل از کجاست ?

pic.exe

پیشاپیش از شما ممنونم

بدرود .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام
    یه سوالی از خدمت دوستان داشتم
    ایا وقتی کسپر را به صورت ان لاین هم اپدیت میکنیم میتونیم فایل هاش را در جایی ذخیره کنم
    من خیلی مواقع نمیتونم به صورت دستی کسپر را اپدیت کنم
    و میخوام که فایل های ان لاین را در یه جایی ذخیره کنم و بعدا ازشون استفاده کنم
    مثلا بعداز پنج شش روز که از اپدیتم میگذرد با اپدیت هفتگی هم اپدیت نمیشود

بله دوست عزيز شما ميتونيد هر موقع که کسپر داره بصورت آنلاين آپديت ميشه ،از آپديت ها نسخه پشتيبان بگيرين؛ آموزش اين کار هم در لينک زير آدمه کردم به صورت فايل ميتونيد مطالعه کنيد:

کد:

(جواب سؤال مورد نظر شما همون آموزش مرحله اول هست)

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آخرين نسخه اين برنامه رو لطف كنيد ممنون ...........

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm6m10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان انتی ویروس nod 32 2.70.39روی کامپیوترم نصب است. ولی بعضی از ویروسها را نمیگیرد.در حالی که من اپدیتش هم میکنم. میخواهم یک انتی ویروس دیگر در کنارش نصب کنم؟به نظر شما کاسپرسکای نصب کنم؟نسخه 7.125 ان را دارم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آخرين نسخه اين برنامه رو لطف كنيد ممنون ...........
    بهترین نسخه هاى کسپرسکى رو میتونید در پست اول پیدا کنید

در عین حال میتونید نسخه هاى مختلف و جدید رو در تاپیک زیر دریافت کنید (که اکثرا نسخه هاى آزمایشى است و اصلا توصیه نمیشه)

کد:
    سلام دوستان انتی ویروس nod 32 2.70.39روی کامپیوترم نصب است. ولی بعضی از ویروسها را نمیگیرد.در حالی که من اپدیتش هم میکنم. میخواهم یک انتی ویروس دیگر در کنارش نصب کنم؟به نظر شما کاسپرسکای نصب کنم؟نسخه 7.125 ان را دارم.
    دوست عزیز در تاپیک زیر در مورد استفاده همزمان این دو آنتى ویروس بحث شده
    کد:
    در ضمن تاپیک نسبتا جامعى هم در زمینه استفاده همزمان برنامه هاى امنیتى کنار هم وجود داره که میتونید مطالعه کنید
    کد:

بهر حال یک نکته در زمینه استفاده کسپرسکى با آنتى ویروس دیگه رو باید مدنظر داشته باشید
    که ابتدا باید کسپرسکى رو نصب کنید و بعد آنتى ویروس دیگه رو، چون کسپرسکى هنگام نصب آنتى ویروس دیگه رو آنیستال میکنه

موفق باشید
    Last edited by majid20; 23-05-2008 at 09:01.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان
    یه مشکل برای من پیش امده
    من برای باز کردن سایتها حتما باید قسمت فایروال کسپر رو غیر فعال کنم یا کلا Exit کنم
    ورژنم هم 7.119 انتی سکیوریتی هست . چند روز پیش هم اپدیتش کردم اما باز همین مشکل رو داره . البته تا 2-3 هفته پیش درست بود اما یکدفعه اینجوری شد

ممنون میشم راهنمایی کنید
    اول اینکه از IE استفاده میکنى و یا نه مرورگر دیگه اى هم دارى؟ با مرورگرهاى دیگه هم چنین مشکلى دارى؟

نکته دیگه اینکه آیا میتونى کارهاى دیگه مثل آپدیت برنامه ها و دانلود با دانلودمنجر و.. رو انجام بدى؟ منظورم اینه که مطمئن بشى مشکل صرفا در زمینه مرورگره؟

حال اگه مشکل صرفا مربوط به مرورگر هستش به مسیر زیر برو

در بخش فایروال بر روى Filtration Rules کلیک کن تا پنجره تنظیمات فایروال باز بشه

در این قسمت مرورگرت رو پیدا کن و روش دبل کیک کن تا پنجره تنظیمات فایروال براى مرورگر باز بشه

حالا ببین آیا در این قسمت فایروال مرورگر رو Block کرده یا نه ؟

اگه بخواى گزینه اى رو Allow کنى فقط کافیه که در قسمت پایین صفحه برروى Block کلیک کنى تا به Allow تغییر پیدا کنه

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •