چطور میشه فایل های مربوط به ورد 2007 رو به پی دی اف تبدیل کرد . توی 2003 میشد یه نرم افزاری رو اضافه کنی بهش ولی توی 2007 نمیشه . چی کار باید کرد ؟
چطور میشه فایل های مربوط به ورد 2007 رو به پی دی اف تبدیل کرد . توی 2003 میشد یه نرم افزاری رو اضافه کنی بهش ولی توی 2007 نمیشه . چی کار باید کرد ؟
شما adobe acrobat professional مخصوصن اگه نسخه ی ME اون باشه رو نصب کنی توی تنظیمات چاپ( Print)میتونی چاپگرت رو Adobe PDF انتخاب کنی
البته توی بخش Add Ins میشه Acrobat PDF Maker Office Com addin رو دید ولی هر کار میکنم بصورت یک دکمه ی مستقل نمیشه توی محیط ورد2007 واردش کنم
سلام
من از office 2007 استفاده ميكنم حالا وقتي كه Page Number رو ميزنم كلا غير فعال هستن و پيغام زير رو نشون ميده بايد چكار كنم ؟
![]()
سلام
البته در ورد 2007 به نظر من بهتره از قابليت خود ورد (Save as PDF) براي اينكار استفاده كرد
با نصب فايل زير اين قابليت در ورد فعال ميشه
موفق باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
به نظر مياد يكي از فايلهاي آفيس شما از بين رفته و ايراد پيدا كرده
شما با استفاده از سي دي آفيس اونو Repair كنيد
دوستان من موقع اجرای برنامه Microsoft word هم این ارور رو میده ... تمام چیز هایی هم که توی هلپش برای درست کردنش گفته انجام دادم ولی درست نشده !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک :با تشکر .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما داري تلاش ميكني كه فايلي رو باز كني كه از كدهاي VB توش استفاده شده (در قالب ماكرو)
بايد از همون روشي كه در Help اشاره كرده استفاده كني
و كار ديگه اي نميشه كرد
شما دقيقا چيكار كردي كه نشد؟؟؟؟
سه تا سوال داشتم
اول اینکه تو ورد 2007 چیکار کنم وقتی فایل ورد رو باز میکنم زبان پیش فرض فارسی باشه؟
چیکار کنم موقع باز کردن فونت مورد نظرم پیش فرض باشه؟
چطوری میتونم فارسی وانگلیسی رو در کنار همتایپ کنم تا تنضیماتش بهم نخوره؟ مثلا اگه میخوام بنویسم دیروز ali امد همینجوری نوشته بشه در حالی که 2007 اینجوری میشه امد ali دیروز یعنی ترتیب بهم میخوره چیکار کنم تا درست بشه والبته پیش فرض هم درست باشه؟تو 2003 وقتی ورد رو باز کنم واینجوری بنویسم خودش درست هست اما تو 2007 نه درست نه میتونم درستش کنم
شما براي اون دو تا سوال بايد دو مورد رو پيش فرض قرار بدي
يكي از كادر Font فونت فارسي مورد نظر رو انتخاب كني و دكمه default رو بزني
و ديگه از كادر Paragraph گزينه Right to left رو انتخاب و دكمه default رو بزني
مورد سوم خودش حل ميشه البته بايد براي تغيير زبان از دكمه هاي Alt+shift استفاده كني و نه از CTRL+Shift
چطوری می تونم یه عکس رو از داخل word خارج کنم ! یعنی اکسپورت کنم !
به صورت jepg یا فرمتهای دیگه عکس !
که یه فایل عکس جداگونه بشه
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)