شرمنده .راستش خودم هم دیگه خسته شدم از بس عکس طبیعت گذاشتم
شرمنده .راستش خودم هم دیگه خسته شدم از بس عکس طبیعت گذاشتم
Last edited by mn_shirvani; 05-08-2010 at 21:41.
ایول توپ بید
Shutter Speed : 10/600 sec
F-Stop :f/5.3
ISO Speed Ratings : 200
Shutter Speed : 10/400 sec
F-Stop :f/5.6
ISO Speed Ratings : 200
what is this? z
ناقلا یعنی فکر می کنی کسی هیت سینک (Heat Sink ) سی پی یوهای به درد نخور اینتل رو نمی شناسه ؟
کار جالبی شده ولی خیلی ساده ست . حس می کنم یه چیزی کم داره اما چی ؟ هنوز بهش نرسیدم . موفق باشید .
سلام
نتونستم دوریتون رو تحمل کنم سریع برگشتم(شوخی کردم همه ی برنامه هام به هم خورد!!)
عجب کیفیتیCanon G9
F/4
ISO-80
1/800 Sec!!چه سوژه ی نابی!!واقعا عالیه!
بک گراندش که خوب بود.چیکارش میخواستی بکنی؟بک گراندشو بلد نیستم درست کنم!![]()
چرا؟سوژه های طبیعی واسه من همیشه تازگی دارن.خود من تازه الان اومدم تو مود طبیعت!شرمنده .راستش خودم هم دیگه خسته شدم از بس عکس طبیعت گذاشتم
چه جالب!زدی تو کار سوژه های انتزاعی؟یک ساعت فکر میکردم این چیه!متفاوت!what is this? z
شاید به خاطر ادیتشه که اینطوری به نظر میاد.یکم نور و سایه شاید اون رو از این سادگی دربیاره!نمیدونم!!کار جالبی شده ولی خیلی ساده ست . حس می کنم یه چیزی کم داره اما چی ؟ هنوز بهش نرسیدم . موفق باشید .
طبیعت منطقه تالش:
1) سادگی
2) رحمت
![]()
تالش کجاست؟
این عکس دومی آسمونشو عوض کردی؟
عجب جایی این تالش! چه سرسبز!
نتونستم دوریتون رو تحمل کنم سریع برگشتم(شوخی کردم همه ی برنامه هام به هم خورد!!)
بک گراندش که خوب بود.چیکارش میخواستی بکنی؟
آره. منم سوژه های طبیعی خیلی دوست دارم . تازه از هرچی سوژه غیر طبیعت باشه عکس بگیرم بد در میاد.چرا؟سوژه های طبیعی واسه من همیشه تازگی دارن.خود من تازه الان اومدم تو مود طبیعت!
راستی؟ به اینجور عکسا میگن انتزاعی؟چه جالب!زدی تو کار سوژه های انتزاعی؟یک ساعت فکر میکردم این چیه!متفاوت!
![]()
ویرایش عکسهات واقعا عالیه . منظره خیلی زیباست و زیباتر از اون ثبت شما . ثبت چنین تصویری اون هم با یک دوربین کامپکت نشون میده استعداد خوبی در زمینه عکاسی داری . واقعا لذت بردم .. موفق باشی .
گیلان.تالش کجاست؟
چوکای تالش معروفه که !! از مهمترین منابع تولیدکننده ی چوب کشور محسوب میشه.عجب جایی این تالش! چه سرسبز!
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
واقعا سوژه های شما زیباست..Makan_noor
من که خودم گیلانم به اینجاها قبطه میخورم که چرا نمیرم تا عکس بگیرم..![]()
همونطور که دوستمون هم گفتن تو شمال غرب گیلانه.در مجاورت اردبیل.ارتفاعاتش بسیار سبز و زیباست با خونه هایی به همین شکل که فکر کنم ییلاق اهالی اونجا باشه.شما که خودت تو وسط سبزی و زیبایی ها هستی که!!تالش کجاست؟
این عکس دومی آسمونشو عوض کردی؟
عجب جایی این تالش! چه سرسبز!![]()
نه آسمونشو عوض نکردم.خودم هم بعد ادیت زمین دیدم آسمونش این شکلی شده دیگه دستش نزدم و اینکه شاید فکر کنید نور قسمت وسط عکس که رو کلبه هاست رو خودم اضافه کردم ولی اون نور طبیعی بود.انگار یهو وسط ابرای متراکم یه سوراخ کوچولو شده و نور روی زمین می تابید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)