اوضاع اینترنت شبانش چطوریه ؟ راستی اینترنت شبانش از چه ساعتی شروع میشه ؟
اوضاع اینترنت شبانش چطوریه ؟ راستی اینترنت شبانش از چه ساعتی شروع میشه ؟
لینک اصلی رو نگذاشتم چون بنا به تنظیمات پیشفرض بر حسب مگابیت نشون میده و فاصله رو مایل و من میخاستم کیلوبیت و کیلومتر باشه همین؛ دستکاری کدومه نوکرتم!
شبانه هم 20 تا 30 نهایتش 32، مدتش بین 3 (3تا6) تا 6(1تا7) ساعت بسته به قرارداد.
من قصدم تبلیغ نبود فقط اطلاع رسانی کردم، همین. نه این شرکت رو پیشنهاد میکنم نه رد میکنم ، نه میگم خویه نه بده. خودتون بررسی کنین.
Last edited by Masoud.Neshat; 21-04-2010 at 15:08.
از قرار شارژ هر گیگ 5300 هست ( واقعا روزگاره ما داریم ) ولی اونطوری که من میگم ارزونتر میشه . که بری یه اکانت مثلا 3 ماه 128 بخری بندازی سرش( البته اگه بشه ) . که باید بشه , چون من که خطم رانژه صبانت هست . و اکانتم هم 4 ماه دیگه فرصت داره . حالا اگه بیام یه 128 بگیرم 3 ماه 10 گیگ فکر کنم مشکلی نباشه .
در ضمن مخابرات انقلاب این پهنای باند خالیشهیا پر ؟ اگه پره که به کی میده ؟ ؟؟؟؟؟؟؟
تو جدا ورداشتی تصویر رو ویرایش کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا تو دیگه کی هستی ؟
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
عزیزان همشهری شما که 128 دارید هم سرعتتون تا 2 مگ باز هست ؟ البته صبانت منظورم هست ؟
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------
آقا ما نخوایم ای پستمون به اون یکی بچسبه باید کیرو ببینیم ؟
بابا ایول سرعت ! 7 مگ ! یعنی میتونی آنلاین دی وی دی نگاه کنی! (بیت ریت دی وی دی استاندارد همین حدوداست) شما در ساعت سه گیگ دانلود داری. حالا جالب میشه اگه سرویست سه ماهه 9 گیگ صبانت باشهیعنی ماهی سه گیگ که شما میتونی تو یک ساعت تهش رو بالا بیاری.
نتیجه اخلاقی: تا وقتی محدودیت حجم دانلود وجود داره، سرعتهای چند مگ به درد نمیخوره؛ تازه زودتر هم تموم مبشه .
Last edited by Masoud.Neshat; 21-04-2010 at 21:04.
من دیگه دارم کم کم Cool بودنم را از دست میدم!
سرعت دانلود: 25Kbps
سرویس خریداری شده : 1Mb
هیچ کس هم جوابگو نیست!
برادرا میتونن ما را در این زمینه رووشن کنن! چطور میشه که یهویی اینطوری میشه؟!
1- منظورم از شارژ خرید دوباره سرویس بود
2-کل پهنای باند صبانت در مخابرات انقلاب
3-متاسفانه نمیتونی کسی رو ببینی![]()
حاجي دردت چبه؟
گفتم كه بالا بخاظره پاره شدN كابلها اين وضغ ادامه داره
دان بي دان
1- زحمت کشیدی خودم که همین رو گفتم
2-برو بابا احتمالا متوهم شدی . این پهنای باند کل مشهد شاید باشه . که البته اونم فکر نکنم .
3-این یکی رو خوب گفتی
ولی خدایش این تاپیک مشهدی ها هم مزخرفه . هر چی میگی کسی گوش نمیده .
من 2 تا سوال دارم :
1- شما وضع سرعت شبانتون چجوریاس ؟ تو کدوم مرکز هستید ؟
2-شما که 128 دارید سرعت دانلودتون همه تا 2 مگ بازه ؟
1-چی داداش چی؟
2-آقا جان وقتی 128 همه رو 2 مگ میبندن معلومه انقدر هم باید پهنای باند بخواد ولی شبا که میگن کم میاره چرت میگن خودشون کم میکنن
1-افتضاح-انقلاب
2-دانلود من 233 هست که همون 2مگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)