سلام
مطالعه و گذشت زمان
سلام
مطالعه و گذشت زمان
اگر زبانتون خوبه این کتاب رو حتما بخونید ، نه فقط تابع رو به طرز فوق العاده و ساده ای توضیح داده ، بلکه کلا کتاب منظم و خیلی خوب و ساده نوشته شده.
Jumping into C++
Alex Allain
دوستان این برنامه رو نوشتم اما کامپایل نمیشه ، visual studio هم هیچ ارروری نمیده. ممنون میشم راهنمایی کنید. خودم فک میکنم گیرش سره این تابع product_delete() باشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. برنامتون مشکلی نداره.فقط باید
#include "stdafx.h"
پاک کنی تا کامپایل شه.من برنامه رو کپی کردم اصلا stdafx رو نمیتونه باز کنه.پاکش کردم کامپایل و اجرا شد.
من با ویژوال استودیو کامپایل میکنم ، اون برای همه ی برنامه هایی که تو ویژوال استودیو نوشته میشن ، باید باشه.
اگه شما کوتیشن ( " " ) رو در باز کردن یک اینکلود استفاده کنین فقط میتونین هدر هایی که خودتون ساختینو باز کنین.برای باز کردن هدر های خود کامپایلر باید از <headername> استفاده کنید که من هرچی دنبال این فایل گشتم پیدا نکردم.(به احتمال زیاد در این نسخه vs حذف شده و توابع مربوطش به هدر های دیگه انتقال یافته.)
سلام
لطفا در این برنامه کمکم کنید
یک فایل ایجاد کنیدکه محتویات آن شامل کلمه ،حروف واعداد باشند و محتویات فایل راخوانده ومجموع هر کدام را محاسبه کندودر یک فایل دیگر نمایش دهد.
قسمت ایجاد وخواندن فایل رو می دونم ولی از مجموع و... بلد نیستم انجامش بدم لطفا کمک کنید.
سلام دوستان کسی هست که بتونه کمک کنه؟
تابعی بازگشتی بنویسید که با دریافت یک ارایه از اعداد صحیح متمایز و یک عدد که ان را کلید می نامیم . کلید را در ارایه جستجو کنددر صورت یافت شدن اندیس خانه ی مربوط و در صورت یافت نشدن مقدار ۱- را بازگرداند
تابعی بازگشتی بنویسید که با دریافت یک ارایه از اعداد صحیح متمایز و یک عدد که ان را کلید می نامیم . کلید را در ارایه جستجو کنددر صورت یافت شدن اندیس خانه ی مربوط و در صورت یافت نشدن مقدار ۱- را بازگرداندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by حسن110; 11-05-2014 at 11:27.
کسی نیست جواب بده لطفا راهنمایی کنیدیک فایل ایجاد کنیدکه محتویات آن شامل کلمه ،حروف واعداد باشند و محتویات فایل راخوانده ومجموع هر کدام را محاسبه کندودر یک فایل دیگر نمایش دهد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)