تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 1126 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293333383783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان بهترین کاری که بعد از رفع بدسکتور باید انجام داد چیه؟ (فرمت معمولی ، فرمت سطح پایین ، پارتیشن بندی دوباره .... ) چه کار کنیم که دوباره به اینجوری نشه؟

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

خوب من ویندوزم رو می خواستم با norton ghost برگردونم که همه اطلاعات هاردم پاک شده و الان موقع نصب ویندوز 7 فقط یه پارتیشن داره نشون میده، یعنی زده همه پارتیشن هامم پاک کرده.

به نظر شما هاردمو دوباره پارتیشن بندی و فرمت کنم و ویندوز بریزم بعد با نصب یه نرم افزار ریکاوری اطلاعاتم رو برگردونم؟

یا بدم هاردمو بیرون بدون اینکه فرمتو پارتیشن بندی کنم ریکاوری کنن؟

تو کدوم حالت بهتر می تونم اطلاعاتم رو برگردونم؟
    سلام دوست خوبم
    سال نو مبارک
    در هنگام از دست دادن اطلاعات چه در موارد اتفاقی و چه در موارد عمدی و یا بر اثر خرابکاری نرم افزاری یا ویروسی و یا خرابی هارددیسک:
    1- به هیچ عنوان سعی در نصب مجدد ویندوز نه نمایید .
    2- سعی در ویروس کشی نه کنید.
    3- سعی بر ساختن پارتیشن نه کنید.
    4- هیچ اطلاعاتی بر روی هیچ پارتیشنی از هارد دیسک مورد نظر دخیره نکنید.
    5- و...
    در کل هیچگونه دخل و تصرفی در هارددیسک بعمل نه نه نه نه نه نه نیاورید البته اگر اطلاعات برایتان با ارزش است.
    حال اگر خودتان میتوانید بازیابی کنید که هیچ اگر نه به یک کارگاه تخصصی کار را واگذار کنید و با یک سیستم پستی سریع و مطمئن آن را ارسال کنید ( مانند تیپاکس ) البته برای حمل دقت کنید در یک بسته به اندازه 5 برابر حجم هارددیسک و دورتا دور آن را کاملا پر کنید.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

دوستان بهترین کاری که بعد از رفع بدسکتور باید انجام داد چیه؟ (فرمت معمولی ، فرمت سطح پایین ، پارتیشن بندی دوباره .... ) چه کار کنیم که دوباره به اینجوری نشه؟
    سلام
    منظورتان را واضح بیان کنید !!!!!!!!!
    اگر شما هارددیسک را بدسکتور گیری کرده اید که خوب باید آنرا آماده استفاده کنید و سیستم عامل نصب نماید
    اگر منظورتان این است که دیگر این اتفاق برای هارددیسک نیاغتد:
    1- هارددیسک را در دمای مناسب نگه دارید و هرگز نگذارید دمایش از حد مجاز بالاتر رود.
    2- حد اقل سالی یک بار و اگر میزان جابجایی اطلاعات بالا دارید هر 6 ماه یک بار هارد را فرمت سطح پایین کنید. ( البته قبل از آن از اطلاعاتتان در یک هارد دیگر بک آپ بگیرید)
    3- در سیستم به میزان لازم رم نصب نمایید تا سیستم عامل کمتر از هارددیسک استفاده کند.
    4- در مواقع معمولی سیستم را طوری تنظیم کنید تا در مواقعی که از هارد استفاده نمیشود خاموش باشد
    5- از مدل های جدید هارد دیسک که تازه به بازار آمده استفاده نکنید حد اقل 6 ماه از ورود به بازار گذشته باشد تا اشکالات احتمالی مشخص شود.
    6- از هارددیسک اینترنال خود بعنوان یک هارد پرتابل استفاده نکنید .
    و...

با آرزوی موفقیت

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

با سلام
    من یه هارد 1t وسترن دارم دیتکیت می کند ظرفیت هارد رو در Disk manegment دارم هارد رو برای بد سکتور گذاشتم تا 56 مگابایت رو بدسکتور گیری می کنه و دیگه هنگ می کنه اطلاعات هم دارم اما امکان ریکاوری اطلاعات رو به من نمی ده به نظر شما دوستان ایراد از کجا می تونه باشه اگه کسی می دونه راهنمایی کنه ممنون
    سلام دوست من
    1- ممکن است بعضی از ماژولهای فرم ویر هارد شما خراب باشد و در نتیجه محدوده سکتوری را محدود کنند و شما بعنوان بدسکتور آن را فرض میکنید . ( البته رفلکس کاملا " شبیه بد سکتور است )
    2- ممکن است هد خاصی آسیب دیده باشد
    3- ممکن است هد خاصی از کار افتاده باشد
    4- ممکن است Table خاصی مثلا در Rom مشکلی باشد
    5- شاید واقعا بدسکتور دارید
    و ....
    باید هارد شما کامل چک شود البته با ابزار پیشرفه که قابلیت دیتکت مشکلات را دارد.( PC-3000 for windows UDMA )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوست خوبم
    هردو هاردت را به یک مرکز دارای PC-3000 UDMA بده اونی که درش باز شده احتمال کم داره درست بشه و بستگی به این داره که آیا پلتر آسیب دیده یا نه!!
    و هاردی که میگی صدا نمیده احتمال درست شدنش خیلی زیاده در PC-3000 UDMA دستورات خاصی برای اصلاح اینگونه هارددیسک ها دارد.
    ولی اینم بگم که خیلی ها ادعای داشتن PC-3000 for windows UDMA را دارند ولی در تهران فقط 3 نفر دارای این سیستم هستند .( دلیلش اینه که من نماینده انحصاری این محصول در منطقه هستم ).
    دوست عزیز هاردو برای شما بفرستم میتونید درست کنید
    اگه مشکل از ضربه باشه چی ممکنه درست بشه

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام دوست خوب من
    خدا نه کند ، شما یک مریض میبرید پیش دکتر و ایشان تمام تلاشش را میکند و اگر یک جنازه ببرید چه کار میتواند بکند. البته خدا نکند ولی باید چک شود .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوست خوب من
    خدا نه کند ، شما یک مریض میبرید پیش دکتر و ایشان تمام تلاشش را میکند و اگر یک جنازه ببرید چه کار میتواند بکند. البته خدا نکند ولی باید چک شود .
    حدود هزینه چقدره
    این عکس میتونه کمک کنه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام دوست عزیزم
    این ریپورت S.M.A.R.T فقط بیانگر این است که هارد شما در سکتورهایش مشکل دارد . باید بیشتر چک شود .
    باید این را به عرض شما و دیگر دوستان برسانم که حضور بنده در اینجا صرفا" جهت کمک به دوستان و کاربران عزیز است زیرا میبینم بعضی ها راهنمایی غلط میکنند و کابر را به مشکلات بیشتری دچار میکنند . پس حضور من را از بیزنس در این جا جدا کنید شما میتوانید با شرکت مستقیما" تماس بگیرید و از بنده در اینجا فقط جهت راهنمایی و آموزش ، کمک بگیرید که برای این بنده حقیر مایه سرافرازی و افتخار است تجربیات 15 سال خود را در اختیار دیگر دوستان بگذارم.

9. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه redbeard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام اولا می خواستم بپرسم که ریستارت شدن های بی موقع هم میتونه دلیل بدسکتور باشه؟
    دوما من با seaTools هاردو تست کردم تو S.M.A.R.T مشکلی نداشت ولی توی short drive self و long generic رد شد بعدش seatools for DOS رو هم گرفتم ولی هنوز تست نکردم می خواستم ببینم آیا بعد از بدسکتور گیری حتما باید سیستم عامل نصب و تمام هاردو فرمت کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با عرض تبریک عید نوروز
    وخسته نباشید .

استادان عزیز مدتی است هارد maxtor ما دچار مشکلاتی شده
    هنگام اجرا نرم افزار کاربردی ! Error ! "
    This program has been damaged, possibly by a bad sector of the hard drive or a virus. Please reinstall it.
    میدهد من چند بار ویندوز را نصب کردم .! ویروس کشی کردم !نداشت !. با نرم افزار HDD Regenerator
    هم اسکن کردم چیزی نداشت ایراد بدسکتوری اعلام نکرد .
    به نظر استادان محترم راه حل بفرمایید
    یا حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •