تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 380 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

داره خودمونی میشه pooyakhaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    rook island

پيش فرض

آره احمد جون.

درمورد لايسنس با اينكه من از FIFA متنفرم، اما بايد بگم واقعاً خيلي از كونامي پيشه!
    دوستانی که فکر میکنن فیفا در گرفتن لایسنس از pes خیلی موفق تر بوده باید بهشون بگم که اصلا بازی فیفابرای ساختن لیگ یک کشور یا ساختن تیم ملی نیاز به گرفتن لایسنس نداره ، چون میخاد لباس تیمهایی رو بسازه که عضو فیفا هستند .
    همونطوری که میدونید بازی فیفا یه زیر مجموعه ای از FIFA (فیفای اصلی ) هست

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    rook island

پيش فرض

شما بايد پولاتو زياد كني تا بتوني همه چيز رو آزاد كني. من آپشن فايلم همه چيزش آزاده. اگه مي خواي واست بزارم. اگرم مي خواي برنامه اي واسه افزايش پول بهت بدم. در هر صورت دستت بازه و انتخاب با خودته!
    کرسپوی عزیز ، همونطوری که میدونی در pes 2008 بازی از حالت پولی در اومده ، تعجب میکنم که همچین چیزی رو میگیتو pes6 بود که باید پول میدادی و یه چیز رو آزاد میکردی. پول فقط توی مسترلیگه که هیچ ربطی به قسمتهای دیگه بازی نداره، دوست خوبم!
    من تو قسمت gallery هم رفتم ولی چیزی راجه به چگونگی آزیاد کردن تیمهای منتخب ننوشته بود. باز هم اگه کسی بتونه منو کمک کنه ممنون میشم.
    یعنی کسی تا حالا تیم منتخب رو آزاد نکرده؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

کرسپوی عزیز ، همونطوری که میدونی در pes 2008 بازی از حالت پولی در اومده ، تعجب میکنم که همچین چیزی رو میگیتو pes6 بود که باید پول میدادی و یه چیز رو آزاد میکردی. پول فقط توی مسترلیگه که هیچ ربطی به قسمتهای دیگه بازی نداره، دوست خوبم!
    من تو قسمت gallery هم رفتم ولی چیزی راجه به چگونگی آزیاد کردن تیمهای منتخب ننوشته بود. باز هم اگه کسی بتونه منو کمک کنه ممنون میشم.
    فک کنم اشتباه لپی بوده.شما برو تو گالری.میبینی نوشته چی می خواد.مثلا اگر سری آ رو ببری یکی از اونا باز میشه.جام جهانی ببری یک تیم باز میشه و...
    فقط رفتی تو گالری برو به track record.بعد برو سمت چپ.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

امین جان مال من میدونی چیه همه جام ها رو اگر هم ببری و حتی مسترلیگ به سال 3000 برسی همین که از مستر لیگ و یا کاپ و لیگ میایی بیرون همه چیزت دود شده رفته فضا مثلا تو مستر مینویسه که کلاسیک پلیر اوپن ولی خوب وقتی میری تو گالری رکورد میبینی همش ستاره است و هیچ چیزی باز نشده...........

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

ای بابا احمد جون این که از یک چیز دیگه باید باشه.احتمال 99% دسته رو روی کنترل 1 نزاشتی.بزار درست میشه

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

11

حالا چرا ميزني؟ من حواسم نبود. شما بايد بري توي گالري---------> يوزر ترك. بعد براي آزاد كردن هر قسمت گفته كه بايد كدوم قسمت از بازي رو انجام بدي.!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

نه اتفاقآ اون مشکل رو همون اول دوستان گفتن حل شد ولی این یکی رو من که نتونستم کارش کنم یه بار اینجا مفصل توضییح دادم مشکلمو که گفتن این مشکل خیلی خوفه و به سادگی حل نمیشه.....

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    rook island

پيش فرض

فک کنم اشتباه لپی بوده.شما برو تو گالری.میبینی نوشته چی می خواد.مثلا اگر سری آ رو ببری یکی از اونا باز میشه.جام جهانی ببری یک تیم باز میشه و...
    فقط رفتی تو گالری برو به track record.بعد برو سمت چپ.
    جان خودم اونجا رفتم ولی چیزی در مورد تیمهای منتخب ننوشته.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    rook island

2 حرفه ای ها کمک کنند.

دوستانی که با برنامه GGS آشنایی دارند لطفا کمکی به من بکنند.
    من لباس تیم ملی ایران رو درست کردم ولی وقتی که اون رو import می کنم و داخل بازی میرم همون لباسهای قبلی ایران استفاده میشه و من هر تغییری میدم ، توی لباس ایران تغییری نمی کنه.
    قابل توجه که شماره لباس ایران در cv_0 ،لباس بازیکنا و دروازبانا 7965 و 7966 هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aamoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    سرزمینی با ثروت بیکران،غرق در فقر

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل دارم که احتمالا شما دوستان میتونین تو حلش بهم کمکم کنین
    من قیافه بازیکنای ایران رو از قسمت edit player از scan درست میکنم و بعد ذخیره میکنم وخارج میشه فردا که دوباره میام بازی کنم قیافه ها همگی پریدن و همه اون بازیکن ها سیاه میشن
    لطفا بگید باید چطور این مشکل رو حل کنم
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •