از وقتی باورژن30اپ دیت کردمrom patcher وبازیهایn gage رو نمیتونم نصب کنمrom patcher جدیدی باید نصب کنم در این صورت از کجا میتونم دانلود کنم ممنون
از وقتی باورژن30اپ دیت کردمrom patcher وبازیهایn gage رو نمیتونم نصب کنمrom patcher جدیدی باید نصب کنم در این صورت از کجا میتونم دانلود کنم ممنون
شما باید گوشیتونو هک کنید. به تاپیکی که آقا یونس در این رابطه زده یه سر بزنید:
نوکیا : هک کلیه گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اخه تا قبل از اینکه گوشی رو آپ کنم اینجوری نبود دقیقا از همون روز اینجوری شد
و وقتی کوشی رو میزارم کنار اسپیکر کامپیوترم همش صدای پارازیت میاد انگار یکی داره بهت زنگ میزنه
تا قبل از آپدیت راحت تا 3 روز شارژ داشتم الان خودشو بکشه دیگه30-35 ساعت
کسی راهی واسه برگردوندن آپدیت نداره؟؟؟
گوشی رو هک کردم حتی رم پچر هم نصب شده ولی تو فایل منیجیر پوشه ای به این نام نیست و من نمیدونم پچها رو چه جوری و کجا بریزم لطفا راهنماییم کنید
سوالتونو همونجا بپرسید. هم اینجا جاش نیست هم من تجربه ای در این زمینه ندارم.
والا چی بگم شما اولین کسی هستید که اینو می گید. بازم به تاپیک دوست عزیزم amini_bio برو انشاالله که مشکلت حل شه.خه تا قبل از اینکه گوشی رو آپ کنم اینجوری نبود دقیقا از همون روز اینجوری شد
و وقتی کوشی رو میزارم کنار اسپیکر کامپیوترم همش صدای پارازیت میاد انگار یکی داره بهت زنگ میزنه
تا قبل از آپدیت راحت تا 3 روز شارژ داشتم الان خودشو بکشه دیگه30-35 ساعت
کسی راهی واسه برگردوندن آپدیت نداره؟؟؟
استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشیهای نوکیا (کرک شده)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by M@hdi-B; 13-02-2009 at 18:29.
خودت تو مموری کارت فولدر Patches رو درست کن .......![]()
با سلام خدمت دوستان عزیز.سمت راست دوربین گوشی موقعی که نور کم باشه یه نوار متمایل به قرمز ظاهر میشه ولی وقتی عکس میگیرم از بین میره.به نظر شما این مشکل از سخت افزار دوربینه یا با نرم افزاریه؟
سلام_
آره ماله منم اينتوريه_ولي داخل تاريكي_در حالت عادي(روز)اينتور نيست_
فكر نكنم بشه مشكل در نظرش كرفت_
مكرنرم افزاري باشه_جون ماله من ورزن 11_
_
_
سخت افزاريو نمودونم_
_
_
ببينيم دوستان جي ميكن_
مهم
دیشب وقتی گوشیم روشن بود گوشمو به پشت گوشی چسوندم دیدم یه صدایی مثل تیک تیک ساعت و بعضی وقتا جوشیدن میده.نمیدونم قبلا هم اینطور بوده یا نه.شما میدونید مال چیه؟گوشیه خودتون را هم امتحان کنید ببینید همین صدا را میده یا نه..یه جای کاملا ساکت این کار را بکنید
نه دوست من .... احتمالاً ساعتی چیزی نزدیکتون بوده اشتباه گرفتین .....
من بازم الان امتحان کردم اصلاً هیچ صدایی نمیده ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)