میگم خسته نباشی...............کسرااااااااا اااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا
میذاشتی یه نیم ساعت دیگه میومدی..........................!!!!!!!!!!!! !!!
میگم خسته نباشی...............کسرااااااااا اااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا
میذاشتی یه نیم ساعت دیگه میومدی..........................!!!!!!!!!!!! !!!
دم شوستر كه گرم، ولي من ميگم باز هم مورينيو رو بيارم!!!
خداييش خيلي توپ ميشه! ما كه كاپلو رو انداختيم، اين شوتسر رو هم بندازيم بيرون ديگه!
عجب شبیه بود خیلی خوش گذشت و بیشتر و خوشتر من شدم که اون یوسفی و جاودانی و فردوسی پور و خیابانی چشاشون در اد ..........راستی توجه کردید که چند وقتیه این مزدک بیچاره رو بازی های رئال رو بهش نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اي بابا
ميدم همه تون رو بن كننا
يكي به من بگه جشن قهرماني كيه؟
اي بابا
بابا داشتم ماشينم رو ميذاشتم تو پاركينگ!!!(خواستم بگم ماشين دارماا!
)
ببين ببين! بابا يه چند مين نبودم همش!
من میگم اگه شوستر رو بندازیم بیرون -خوزه که خوب نیست چون سیستمش دفاییست باید یه مربی کار درست بیاریم..........
با کسرا موافقم..............مورینیو عالیه............
راستی end این گزارشگره که اسمشم پیمان یوسفی بود و اون یکی یعنی رضا جاودانی واسه خودشون حرف میزدن................
من الان از تویه اتوبوس باهاتون حرف میزنم............میدونید کدوم اتوبوس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همونکه بازیکنا باهاش هستند...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
راستی بچه های تیم دارن از همتون تشکر می کنند.....................
اند جان اگه منظورت جشن ماس که الانه و اگه جشن رسمی رئال هست که اونم الان با 31 اتوبوس که از قبل تدارک دیده شده بود بسوی مادرید در حال حرکت هستند و شاید بیش از 400هزاز نفر در میدان اصلی مادرید جمع هستند و منتظر رسیدن یاران رئال هستند تا یه جشن باشکوهی رو دوباره مث پارسال بگیرن............شد یا نشد؟
بچها خیلی خوش گذشت دم همتون گرم ممنون از همه شما دوستان گل............من که خیلی خسته شدم ...
شب بخیر و خداحافظ تا فردا...................
من رفتم بخوابم ........
الان فک کنید باشگاه داره به سمت مادرید حرکت می کنه ....
چي ميگي بابا! مورينيو همچين دفاعي هم بازي نمي كنه كه! حداقل ضد فوتبال نيست! تازه، فكرش رو بكن كه بياد و با ما چمپوين ليگ رو ببره! تو اونوقت مثل امشب اونقدر شاد خواهي بود كه به اين چيزا اصلا فكر نمي كني!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)