دوستان اگه کسی آپدیت 3.15 رو خواست از این صفحه میشه دانلود کرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجمش حدودا 165 مگ هست
دوستان اگه کسی آپدیت 3.15 رو خواست از این صفحه میشه دانلود کرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجمش حدودا 165 مگ هست
Last edited by alipsp; 26-12-2009 at 17:46.
با آپدیت 3.15 این مشکل دسته ها حل می شه من می خواستم دسته شوک بگیرم ترسیدم نخریدم !
من یه سوالی داشتم
میخواستم بپرسم قیمت بازیهای PS3 در چه حدیه؟
اصلا کپی وجود داره ازشون یا نه؟! و اینکه اگه کپی هست مثل بازیهاب کامپیوتره که فرقی با ارجینال نمی کنه یا اینکه فرق داره؟
و خب اگه صرفا ارجیناله از کجا میشه گیر آورد
فکر کنم چند تا سوال شد البته!
حدود قیمت بازی ها 50 تا 90 تومان هست. ( دسته دوم هم میشه گیر آورد از 25 تومن شروع میشه )
این بازی ها اصلا به هیچ عنوان کپی ندارن.
الان فروشگاه های عرضه ی PS3 و X360 بازی های این کنسولها رو هم دارن معمولاً ... در کل اگه پول داشته باشی یازیاش هم راحت گیر میان دوست من.
موفق باشین
سلام دوستان.من میخوام ps3 slim 250gb بخرم.من هند هستم قیمت این مدل اینجا حدود 470 هزار تومنه.اول اینکه فرق اسلیم 120 گیگ با 250 گیگ در چیه؟فقط اختلاف هارد دیسک یا چیزهای دیگه ای هم هست.؟؟؟دوم اینکه قیمت مدل 12 و 250 گیگ در ایران در حال حاضر با گارانتی چنده؟؟اینجا یک بازی رایگان جدید هم روی دستگاه میدن(اسمش دقیق یادم نیست ولی uncharted 2 یا یه همچین چیزی بود که همه جا تبلیغ کرده بودن)
اما مشکل اصلی من:متاسفانه هر چی گشتم در اینجا (هند) مانیتور مدل w2261vp الجی رو پیدا نکردم.متاسفانه مدلهایی که در بازار بودند اغلب یا 5 میلی سک بودند یا اگه 2 میلی سک بودند ولی فول hd نداشتند!!یک مدل benq پیدا کردم که چند روز وارد بازار شده 24 اینچ هست و فول اچ دی و کنتراست 50000 و در قسمت مشخصاتش نوشته زمان پاسخگویی 5ms /2ms(gtg) .نظر شما در مورد این مدل چیه؟؟؟؟و منظور از 2ms gtg چی هست؟در ضمن بازیهای معروف مانند splinter cell و tomb rider و resident evil و medal of honor و call of duty و.... برای این کنسول ارائه میشن؟؟پروژه ی ps4 نزدیکه؟؟؟یا حالا حالاها زوده که بیاد؟؟؟خواهشا تک تک سوالاتم رو جواب بدید.با تشکر.
Last edited by Prince_Amin; 28-12-2009 at 19:05.
فرق pal و ریجن جی و ریجن 5 چیه؟؟؟فرق سخت افزاری دارند؟در ضمن اینجا پلی استیشن 3 ساخت چین و همینطور هند تو بازاره!
من یه پست طولانی دیگه قبل از پست قبلیم نوشته بودم که هنوز توسط مدیریت تایید نشده!!!!!!!سوالاتی در اون پست پرسیده بودم.
ريجن 5 نداريم كه
تو كجا؟
pal j uc
مناطق جغرافيا هستن
خير فرق سخت ندارن فقط سوكت برقشون فرق داره
گفتم که من تو هند هستم!اقا تعداد بسیار زیادی سوال پرسیدم ولی هنوز مدیریت تایید نکرده برای نمایش!!!جوابشون رو میخوام!بزار سوالا رو دوباره بپرسم!قیمت مدل 250 گیگ در اینجا تقریبا 470 تومنه که 1 سال گارانتی تعویض داره و یک بازی هم روی دستگاه میدن(فکر کنم unreached 2 بودش)توی ایران الان چه قیمته؟؟؟؟در ضمن ایا پروژه ی ps4 در راه هست؟یعنی حالا حالاها احتمال داره خبری بشه؟در ضمن من مانیتور lg w2261vp رو که دوستان قبلا پیشنهاد داده بودند پیدا نکردم!ولی یه مدل benq دیدم 24 اینچ با کنتراست 50000 و فول hd و response تصویر 2ms که البته در مشخصاتش نوشته 5ms/2ms gtg !!!میخوام بدونم منظور از gtg چیه؟ایا این مانیتور مناسبه؟hdmi ساپورت هم هست!مدل دیگه ای از الجی سراغ ندارید که این امکانات رو داشته باشه؟؟
كنسول 250 gig بدون بازي تقريبا 380توی ایران الان چه قیمته؟؟؟؟
Last edited by afshin b; 28-12-2009 at 23:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)