شبیه به SWAT 4 و نسخه تکمیلی اون, The Stetchkov Syndicate, بازیهای زیر:
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas - 2006
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 - 2008
و شبیه به سری Resident Evil بازیهای زیر:
Dead Space - 2008
Silent Hill: Homecoming - 2008
شبیه به SWAT 4 و نسخه تکمیلی اون, The Stetchkov Syndicate, بازیهای زیر:
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas - 2006
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 - 2008
و شبیه به سری Resident Evil بازیهای زیر:
Dead Space - 2008
Silent Hill: Homecoming - 2008
سلام.
من خودم بازی زیاد دارم ولی میخواستم یه چند تا بازی توپ برای سیستم داغونم معرفی کنید:
ram:1
geraphic:ati 9550 256
cpu:2.4
با سلام دوستان یه سئوال داشتم .
این بازی :
World Snooker Championchip 2009
قابلیت شبکه شدن رو داره ؟
چون ما یه کافی نت داریم گفتم اگه میتونیم روی شبکه بازی کنیم دانلود کنم .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
یه بیلیارد می خوام با گرافیک بالا که از بالا نشون بده و نشون نده که توپ کجا می خوره و بشه توش کات دار زد.
8ball و 9ball داشته باشه.
درخواست : یه بازی میکرو ماله 15 سال پیش که اسمش رو نمیدونم چیه ولی نقاشی کردم شبیهش !
قبل از درخواست کل اینترنت رو 2 ماه گشتم پیدا نشد اگر پول داشتم می رفتم ژاپن از سازندش میگرفتم!!
یه بازی بود که ما یه میله بودیم بعد توپ می خورد به ما میرفت بالا اون مربها رو خراب می کرد. اگه اونو پیدا کنید
بزارید خداوکیلی هر کاری بگید می کنم
مثل این عکسه:
تا 3 سال دیگه هم صبر می کنم و هر روز به این تاپیک سر میزنم نا بالاخره یه نفر پیدا کنه بزاره.
با سلام
کسی می تونه اسم سری بازی های splinter cell رو به ترتیب بنویسه ؟ آخری فکر کنم conviction بود که نمیدونم ریلیز شده یا نه
من یادمه یکی از اونا بود که مرحله آخرش توی یه فرودگاه بودیم که باید آدم هایی که درجه حرارت بدنشون از آدم های دیگه بالاتر بود رو می کشتیم ... و در اخر یه بمب رو خنثی می کردیم ..... من این بازی رو می خوام ... اسمش چیه ؟
سری Tom Clancy's Splinter Cell به ترتیب انتشار:
Tom Clancy's Splinter Cell - 2003
Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow - 2004
Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory - 2005
Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent - 2006
2 فوریه Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction - 2010
بازی موردنظرتون هست: Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow
با سلامی دوباره
مطمئنید ؟ آخه من یه چیزایی یادمه که بین اولی و pandora tomorrow یه بازی رو نصب کردم ... دقیق یادم نیست که پچ بود یا نه .... یکی از دوستام همچین اسمی برام گفته
splinter cell Essentials
همچین چیزی داریم ؟
- بله. کاملا مطمئنم. Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow شامل 8 مرحلست و مرحله هشتم هم تو فرودگاه لوس انجلسه جایی که با دوربین گرمایی باید تروریست ها رو تشخیص بدین.
- بله. به این نام هم بازی داریم که به خاطر غیر PC بودن عنوانش نکردم. Tom Clancy's Splinter Cell: Essentials محصول 2006 فقط برای PSP منتشر شده که داستانش بعد از Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent اتفاق میفته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)