معلومه بهت سخت گذشته
تو رشته ی برق بابل بهترین دانشگاه رو داره ... شک نکنید ...من با درصدايي كه زدم دانشگاه شهرهاي بزرگ(شيراز اصفهان تهران مشهد و تبريز) رو قبول نميشم.
مي خوام بدونم بعد از اينا بهترين دانشگاه مال كدوم شهره؟ كرمان يزد.................؟
یک سوال نسبتا بی مورد و بیجا : (با عرض پوزش)
مسئول سایت و کسی که بتونه توی طراحی سایت دخالت کنه ، کیه ؟
میشه یک پست خصوصی به بنده بدهند ؟ کارشون دارم. مرسی.
--------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------
و یک سوال به جا و حیاتی :
آدرس دانشگاه تهران پزشکی (دانشگاه آزاد) رو بچه های تهرانی لطفا بنویسند.میخوام موقع گرفتن کارت معطل نشم.مرسی.
سلام بچه ها
دو تا سوال داشتم 1- یکی از دوستای من معدل کتبیش 16.10 هستش ریاضی و فیزیکش بد نیست و خیلی بهشون علاقه داره
به نظر شما کتابهای اندیشه بدردش میخوره؟2- اینجا کسی نیست که بخواد سال دیگه دوباره کنکور بده؟
کتاب حسابان اندیشه سازان تست که روش نوشته با پاسخ های واقعا تشریحی سطحش چطور اخه من تا حالا همشو بلد بودم چی کار کنم ؟ برم سراغ یه کتاب دیگه یا اینکه این اولاش آسونه و بعد خوب میشه ولی درسم خوبه هااااااااا
به نظر من برو تو کاره حسابان 10استاد(فقط تست)
به نظر من 10 آزمون موسوی بد نیست.
يعني چي ؟ يعني آدم خون دماغ بشه ديگه نميزارن امتحان بده؟ اگه اينجوري باشه كه من صد بار خون دماغ ميشم بايد چيكار كنم؟
محل سكونتم كه شيراز هست رو كه زير اواتورم هست.بستگی به محل سکونت داره!
ولی دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین یک گزینه بسیار خوبه!
مخصوصا برای کسانی که خونشون غرب تهرانه!
کاشان خوبه بعدم یزد
بقیه را نمیدونم
ولی کاشان خیلی خوبهتوي رشته ي عمران كدوم دانشگاه از همه بهتره( البته بعد از دانشگاه هاي شهر هاي بزرگ.تو رشته ی برق بابل بهترین دانشگاه رو داره ... شک نکنید ...
خواهش میکنم جواب بدین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)