تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 524 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293333383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    يزد

پيش فرض

سلام
    سوالي داشتم كه اگر پاسخ بدين ممنون ميشوم:
    چگونه ميتوانيم راست كليك كردن را براي برخي از سلولها محدود كرد، به نحوي كه سلول قابل كپي كردن نباشد
    با تشكر
    فايل زير در رنج A1:C3 راست كليك نمي شود ولي با Ctrl+C قابليت كپي دارد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by hghb; 24-08-2011 at 10:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز
    خیلی ممنون می شم اگر من را راهنمایی کنید
    من چند سری اطلاعات آماری در فایل اکسل دارم که اینها Time series هستن . در بین این اطلاعات روزهای تعطیل وجود داره و سلول مربوط به این روزها وجود نداره . حالا من می خواهم بدانم آیا امکانش هست با نوشتن یک فرمول یا الگوریتم در اکسل، خود نرم افزار این سلول ها رو ایجاد و مقادیر این سلول ها رو از سلول قبلیش که روز تعطیل نیست پر کنه؟ به خاطر اینکه حدود 7000 داده هست و مرتب کردن به صورت دستی خیلی وقت گیره.
    مثلن :
    12 آوریل---------------- دوشنبه--------- 12.2
    13 آوریل---------------- سه شنبه--------- 14
    14آوریل---------------- چهارشنبه--------- 13.2
    15آوریل---------------- پنجشنبه--------- 12.9
    16آوریل---------------- جمعه--------- 14.2
    19آوریل---------------- دوشنبه--------- 16.82
    ...
    خیلی ممنون از توجه شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    يزد

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز
    خیلی ممنون می شم اگر من را راهنمایی کنید
    من چند سری اطلاعات آماری در فایل اکسل دارم که اینها Time series هستن . در بین این اطلاعات روزهای تعطیل وجود داره و سلول مربوط به این روزها وجود نداره . حالا من می خواهم بدانم آیا امکانش هست با نوشتن یک فرمول یا الگوریتم در اکسل، خود نرم افزار این سلول ها رو ایجاد و مقادیر این سلول ها رو از سلول قبلیش که روز تعطیل نیست پر کنه؟ به خاطر اینکه حدود 7000 داده هست و مرتب کردن به صورت دستی خیلی وقت گیره.
    مثلن :
    12 آوریل---------------- دوشنبه--------- 12.2
    13 آوریل---------------- سه شنبه--------- 14
    14آوریل---------------- چهارشنبه--------- 13.2
    15آوریل---------------- پنجشنبه--------- 12.9
    16آوریل---------------- جمعه--------- 14.2
    19آوریل---------------- دوشنبه--------- 16.82
    ...
    خیلی ممنون از توجه شما
    1- در يك شيت جديد در ستون اول تاريخ تمام روزها (از اولين روز موجود تا آخرين روز) را بنويس
    2- در ستون دوم با دستور Vlookup مقادير موجود را از شيت اصلي جستجو كن (با اين دستور اگر مقدار تاريخ در شيت اصلي موجود باشد داده تو را برمي گرداند وگرنه مقدار N/A را برميگرداند)
    3- در ستون سوم با يك دستور if مقادير N/A را مي تواني به مقدار دلخواه (مثلا صفر) تبديل كني

براي راهنمايي بيشتر مي تواني فايل ضميمه را دانلود و مشاهده كني
    کد:
    اگر مشكل حل نشد ميتواني فايلت را برايم بفرستي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

1- در يك شيت جديد در ستون اول تاريخ تمام روزها (از اولين روز موجود تا آخرين روز) را بنويس
    2- در ستون دوم با دستور Vlookup مقادير موجود را از شيت اصلي جستجو كن (با اين دستور اگر مقدار تاريخ در شيت اصلي موجود باشد داده تو را برمي گرداند وگرنه مقدار N/A را برميگرداند)
    3- در ستون سوم با يك دستور if مقادير N/A را مي تواني به مقدار دلخواه (مثلا صفر) تبديل كني

براي راهنمايي بيشتر مي تواني فايل ضميمه را دانلود و مشاهده كني
    کد:
    اگر مشكل حل نشد ميتواني فايلت را برايم بفرستي
    خیلی تشکر می کنم
    مشکل برطرف شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض نقش context ?

سلام.
    میخواستم بدونم نقش context در زبانه ی alignment در برنامه ی excel چیست؟
    ممنون.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

1-برای نام گذاری یک جدول که وقتی توی تبع Vlookup بخوای بگی مثلا ستون دوم جدول X باید چه جوری کنیم که شناخته بشه..از همون name define یا فرق داره نام گذاری جدول
    مثلا
    vlookup(b4, hokm,3) a
    این یک فرمول مثلا..اون محدوده حکم رو چه جوری بهش بفهمونیم که ستون دوم جدول حکم چیه؟
    2- سه گرینه Fill و Distribute و Center across selection چه جوری تراز میکنند توی Format cell?
    3- این که یک عددی رو مینویسی اگه تعداد رقمش نمیدونم چند تا باشه باعث میشه به صورت نماد علمی در بیاد چیکار کنیم که هر عددی رو میزنیم به نماد علمی تغغییر نده..منظورم اعداد خیلی زیاده با اینکه از توی قالب بندیش هم جنرال رو انتخاب کردم
    Last edited by ila; 28-08-2011 at 22:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    يزد

پيش فرض

سلام.
    میخواستم بدونم نقش context در زبانه ی alignment در برنامه ی excel چیست؟
    ممنون.
    گزينه Text direction در زماني كه نوشته ما شامل كلمات فارسي و انگليسي باشد خيلي اهميت دارد. اگر نوشته ما به فارسي است و در داخل آن از كلمات انگليسي استفاده شده باشد بايد گزينه Right to left و اگر برعكس باشد از گزينه Left to right استفاده كرد. گزينه Context جهت نوشته را با توجه به اولين كلمه نوشته شده در متن به صورت خودكار انتخاب مي كند.

در اكثر نرم افزارها براي تغيير جهت نوشتار مي‌توان از كليدهاي Cntl + Shift چپ و راست استفاده كرد
    Last edited by hghb; 29-08-2011 at 07:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    يزد

پيش فرض

1-برای نام گذاری یک جدول که وقتی توی تبع Vlookup بخوای بگی مثلا ستون دوم جدول X باید چه جوری کنیم که شناخته بشه..از همون name define یا فرق داره نام گذاری جدول
    مثلا
    vlookup(b4, hokm,3) a
    این یک فرمول مثلا..اون محدوده حکم رو چه جوری بهش بفهمونیم که ستون دوم جدول حکم چیه؟
    2- سه گرینه Fill و Distribute و Center across selection چه جوری تراز میکنند توی Format cell?
    3- این که یک عددی رو مینویسی اگه تعداد رقمش نمیدونم چند تا باشه باعث میشه به صورت نماد علمی در بیاد چیکار کنیم که هر عددی رو میزنیم به نماد علمی تغغییر نده..منظورم اعداد خیلی زیاده با اینکه از توی قالب بندیش هم جنرال رو انتخاب کردم
    1- براي نام گذاري يك محدوده ابتدا محدوده مورد نطر را انتخاب كرده و بعد در قسمت Name box نام محدوده را وارد مي كنيم. اكنون در تمام توابع كه نياز به وارد كردن محدوده است مي توانيم از اين نام استفاده كنيم
    2- گزينه Fill مقدار يك سل را در تمام عرض سل تكرار مي كند. مثلا اگر مقدار سل برابر a باشد و گزينه Fill انتخاب شود سل بصورت aaaaaaa نمايش داده مي شود. البته مقدار سل همان a مي ماند.
    گزينه Distributed (indent براي Indent دو طرفه استفاده مي شود (صد در صد مطمئن نيستم)
    اگر شما چند سل انتخاب كنيد كه فقط يكي از آنها مقدار داشته باشد و گزينه Center across .. را انتخاب كنيد مقدار آن سل در وسط محدوده انتخاب شده قرار مي گيرد (ممكن است بيرون سل نمايش داده شود)
    3- در زماني كه در يك سل يك مقدار عددي وارد مي كنيد كه پهناي آن از پهناي سل بيشتر است اكسل بصورت خودكار عدد را بصورت نماد علمي نشان مي دهد. اگر عرض ستون را به اندازه كافي بزرگ كنيد، عدد درست نمايش داده مي‌شود.

9. این کاربر از hghb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ila

در آغاز فعالیت maryamlove2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    زیر آسمون

پيش فرض

سلام
    من یک سوال دارم خواهش میکنم جوابشو بدین خیلی برام حیاتیه

من یک سری آمار دارم که مربوط به دبی رودخانه هستش و داخل یک شیت اکسل وجود داره که از سمت راست از ماه شهریور شروع شده و آخرین ماه مهر هستش.میخوام اعداد یک ردیف رو کپی کنم و داخل یک اکسل دیگه پیست کنم منتها این شیت از سمت راست از ماه مهر شروع شده. چطوری میتونم اینکارو بکنم که جای اعداد بعکس بشن و هر عددی جای خودش قرار بگیره؟ممنون میشم سریعتر جواب بدین.درضمن روش Sheet right to left و امتحان کردم جواب نداد :((

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    يزد

پيش فرض

سلام
    من یک سوال دارم خواهش میکنم جوابشو بدین خیلی برام حیاتیه

من یک سری آمار دارم که مربوط به دبی رودخانه هستش و داخل یک شیت اکسل وجود داره که از سمت راست از ماه شهریور شروع شده و آخرین ماه مهر هستش.میخوام اعداد یک ردیف رو کپی کنم و داخل یک اکسل دیگه پیست کنم منتها این شیت از سمت راست از ماه مهر شروع شده. چطوری میتونم اینکارو بکنم که جای اعداد بعکس بشن و هر عددی جای خودش قرار بگیره؟ممنون میشم سریعتر جواب بدین.درضمن روش Sheet right to left و امتحان کردم جواب نداد :((

1- در فايل مورد نظر يك شيت جديد باز كنيد
    2- در رديف اول از سل B1 به بعد اعداد 1 2 3 را وارد كنيد (تعداد اعداد برابر تعداد ستونهاي ناحيه اي است كه مي خواهيد مقادير آنها بر عكس شود
    3- در ستون اول از سل A2 به بعد اعداد 1 2 3 را وارد كنيد (تعداد اعداد برابر تعداد سطرهاي ناحيه اي است كه مي خواهيد مقادير آنها بر عكس شود)
    4- در سل B2 فرمول زير را وارد كنيد:
    کد:
    ناحيه A1:H9 ناحيه اي است كه مي خواهيد بر عكس شود و در فرمول شما تغيير مي كند ولي علامت $ بايد حتما ثبت شود
    بجاي عدد 9 در قسمت آخر تعداد ستونهاي ناحيه مورد نظر به اضافه 1 مي شود
    5- فرمول بالا را در تمام سلولهاي جدول كپي كنيد
    6- در اين جدول مقادير ناحيه مورد نظر برعكس شده است و شما مي توانيد اين مقادير را با copy و Paste special/value به محل مورد نظر منتقل كنيد

مسئله شما شايد راه حل‌هاي خيلي آساني هم داشته باشد كه من بلد نباشم
    اگر نتوانستيد اين كار را انجام دهيد فايل‌تان را بفرستيد تا من انجام دهم

12. این کاربر از hghb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •