تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 283 از 358 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من خیلی وقته از این بحثها دور بودم آخرین مطالبی که خوندم از کتاب "آنسوی فضا" بود. یه مجموعه ای هست از مواردی که رویت این موجودات گزارش شده (از رادیو فرانس انتر و غیره). چند وقت پیش یک چیزی میخوندم تجربه های عرفانی بزرگان فرقه نقشبندیه (از فرقه های تصوف) بود . چندتاشون چیزایی نوشته بودن که من بدجوری میخکوب شدم! کاملا مطابق بودن با همون گزارشهایی که من از اون کتاب و اینور اونور خوندم. مثلا یکیشون این بود که رو سقف خونش شیء نورانی ای میبینه و چندتا مرد ازش میان بیرون و ... (طولانیه) دقیقا مطابق بود با یه مورد دیگه که بعداً اونور دنیا توی فرانسه ادعا شده بوده که اتفاق افتاده

دوستانی که وجود این موجودات رو قبول ندارند میتونید توجیه علمی درست و حسابی ارائه بدید؟ که چیزی که در بالا ذکر کردم رو توجیه کنه

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من خیلی وقته از این بحثها دور بودم آخرین مطالبی که خوندم از کتاب "آنسوی فضا" بود. یه مجموعه ای هست از مواردی که رویت این موجودات گزارش شده (از رادیو فرانس انتر و غیره). چند وقت پیش یک چیزی میخوندم تجربه های عرفانی بزرگان فرقه نقشبندیه (از فرقه های تصوف) بود . چندتاشون چیزایی نوشته بودن که من بدجوری میخکوب شدم! کاملا مطابق بودن با همون گزارشهایی که من از اون کتاب و اینور اونور خوندم. مثلا یکیشون این بود که رو سقف خونش شیء نورانی ای میبینه و چندتا مرد ازش میان بیرون و ... (طولانیه) دقیقا مطابق بود با یه مورد دیگه که بعداً اونور دنیا توی فرانسه ادعا شده بوده که اتفاق افتاده

دوستانی که وجود این موجودات رو قبول ندارند میتونید توجیه علمی درست و حسابی ارائه بدید؟ که چیزی که در بالا ذکر کردم رو توجیه کنه
    شما پست های قبلی رو مطالعه کن چند صحفه اخر
    تجربه های عرفانی بزرگان فرقه نقشبندیه هیچ اعتباری تو علم نداره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شما پست های قبلی رو مطالعه کن چند صحفه اخر
    تجربه های عرفانی بزرگان فرقه نقشبندیه هیچ اعتباری تو علم نداره
    فکر کنم حرفامو درست نخوندی
    من براین اساس که یکی یه چیزی گفته نمیگم ممکنه این واقعیت داشته باشه
    بلکه اینکه یه کسی شونصد سال قبل ادعا کرده که چنین چیزی رو دیده، بعد دقیقا همون چیز سالها بعد اونور دنیا ادعا میشه که اتفاق افتاده
    خب
    وقتی دو نفر که از نظر زمانی و مکانی از هم دور بودن دو تا چیز کاملاً مشابه رو ادعا میکنن که دیدن، شما باشی چه نتیجه ای میگیری؟!

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

منبع تون کتاب خدایان آن سوی فضا ؟

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

منطق(Logic) زائیده عقل هست , و علم دستپخت تجربه.
    اما عقل همیشه یک قدم جلوتر از تجربه حرکت میکنه.
    به همین دلیل تعمیم قوانین ثابت علمی در داده های منطقی غیر موجه و خطاست.
    به بحث یین و یانگ بیشتر دقت کنید.
    بله منطق زائیده ی عقل هست، ولی علم زائیده ی تجربه ی صرف نیست، تجربه خمیرمایه اش هست.

بعد من در اون پست نگفتم که قوانین علمی رو به داده های منطقی تعمیم بدیم، من گفتم میشه فرض کرد قوانین علمی در همه جای کیهان ثابت اند. (حداقل کیهانی که ما میشناسیم، اگر بیخیال جهان های موازی بشیم که اونم از کلیت قضیه کم نمیکنه)
    بعد این فرضیات که سعی میشه اساسی باشند با استفاده از منطق که به قول شما زائیده ی عقل هست رو توسعه بدیم، درست مثل توسعه ی یه مدل ریاضی
    نه اونطوری که شما برداشت کردین که بیایم نتایج رو متناظر کنیم با جوامع فرضی.

البته مشکل این تیپ توسعه ی مدل هم اینه که کاملا وابسته به صحت مفروضات و جامعیت مفروضاتش هست که منم ادعا نکردم مفروض ها کاملا صحیح و جامع و مانع هستند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

منبع تون کتاب خدایان آن سوی فضا ؟
    اسم کتاب منظورته؟ "آنسوی فضا" (نوشته ی ژان پیر بوره)

داره خودمونی میشه essence's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من که به معتقدم تین موجودات وجود دارن و خیلی هم پیشرفته دارن ما رو میبینن و شاید هم به ما علایمی ارسال کنن سیگنالی از خودشون ولی ما وسیله مورد نیاز برای دریافت اونا رو نداریم

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

تکه زیر بخش کوچکی از یک فیلم هست که اخیرا از طرف دوستی در خارج از کشور بدستم رسیده.

ایشون گفته که با ناسا در این باره ارتباط برقرار کرده و طبق معمول با سکوت مطلق این سازمان پذیرایی شده ; سازمانی با بودجه میلیاردی که ارزش این رو برای مخاطبینش قائل نمیشه که حداقل قسمت کوچکی رو - حتی در یک سایت کوچک - به سوالات اختصاص بده.
    فیلم نیازی به شرح نداره.
    http://www.mlfat4arab.com/9v3f4bctmiyl/The_Moon_1969.avi.html

9. 2 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان عزيز بعضي مواقع ديدن يوفو ها ساخته ذهن ما است. يك ذهن جمعي. يعني باور به يك چيزي باعث ميشود ان چيز واقعا خلق شود.يعني عينيت يابي.
    البته يوفو به نظر من وجود داره ولي بعضي مواقع اعتقادات باعث ميشود ما ان چيز را به صورت واقعي خلق كنيم و ببينيم. صوفي هاي قرن دوازدهم ايران هم اين قدرت را داشته اند. هم سفر روح در دنياهاي درون و هم خلق اجسام.
    مثلا شمس تبريزي قادر به خلق اجسام بود يا ساي بابا قادر بود از هيچ گردنبند يا اجسام ديگر خلق كند.يعني يك جهان هولوگرافيك.در كتاب جهان هولوگرافيك به اين موارد به خوبي اشاره شده است.

11. این کاربر از ramtin7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_pro2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کشف چهارمین موجود فضایی

من شماره چهار هستم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •