والا من اينو تو IGN سرچيدم هيچي پيدا نكرد شايد از اين بازي خانگي هاست !كسي donkey xote را بازي نكرده ؟؟
والا من اينو تو IGN سرچيدم هيچي پيدا نكرد شايد از اين بازي خانگي هاست !كسي donkey xote را بازي نكرده ؟؟
خودمم تو همه سايتا گشتم هيچي نبود . امروز ريختمش بد نبود كلي خر سواري داشت . كلا يه بازي كارتوني تو مايه هاي شرك يا راتاتويه بود .
وا؟()یه دونه اضافه شده!یعنی میخوای بگی ندیدیش؟
راستی اونایی که از توپخونه بازی میگیرن:
من رفتم توپخونه،بعد از کلی گشتن یه مغازه پیدا کردم به اسم دنیای دمو.ازش 3 تا Collection گرفتم،محظ رضای خدا یه دونه از بازیایی که گفته بود توش هست توش نبود!همش مزخرفات ثانویه(!) بود!دفعه ی بعد از کجا بگیرم؟
Last edited by Arshia001; 17-01-2008 at 13:51.
عزیزان من یه جا خوندم برای این که 3.80 رو نصب کنی باید حداقل 3.52 داشته باشید من هم ندارم حالا بعد از کلی زحمت رفتم همه ی فایل هایمورد نیاز رو دانلود کردم تو ی گیم هم رفتم و
3.52 m33- رو نصب کردم بعدش اپدیت رو که اجرا میکنم میگه
incorect psar
این یعنی چه
فریم ورم همoe-3.40 هستش
عزیزان سلام
امروز امتحاناتم تموم شد و تونستم دوباره یه سر به اینجا بزنم.
راستی یه سوال: IR SHELL رو از کجا دانلود کنم؟ فرم ویرم هم 3.80 m33 هستش(البته با تشکر از آقا جاوید)
Last edited by ehsan-hedayati; 17-01-2008 at 16:18. دليل: اشتباه در نگارش
من از گلچین می گیرم باز ها ی جدید و خوبی هم داره.آدرس:چند پست قبل.
من که آخرش یه آموزش درست حسابی از نصب 3.80 نددم!یه کمکی برسونید.
خوب شما كه داري مي گي فريم ورت 3.40 !!!! شما بايد اول از 3.40 بريد رو 3.52 m33 بعد اون آپديت رو نصب كنيد !عزیزان من یه جا خوندم برای این که 3.80 رو نصب کنی باید حداقل 3.52 داشته باشید من هم ندارم حالا بعد از کلی زحمت رفتم همه ی فایل هایمورد نیاز رو دانلود کردم تو ی گیم هم رفتم و
3.52 m33- رو نصب کردم بعدش اپدیت رو که اجرا میکنم میگه
incorect psar
این یعنی چه
فریم ورم همoe-3.40 هستش
من كه گفتم چجوري بريزيد !من از گلچین می گیرم باز ها ی جدید و خوبی هم داره.آدرس:چند پست قبل.
من که آخرش یه آموزش درست حسابی از نصب 3.80 نددم!یه کمکی برسونید.
شما هر جاشو متوجه نمي شي بگو من توضيح بدم !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا من از MP3 Player ش زياد استفاده نكردم ! متوجه نشدم يكي اضافه شده ! من فكر كردم شما اصلا ويژرال ها رو قبلا نديده بوديد !!!وا؟()یه دونه اضافه شده!یعنی میخوای بگی ندیدیش؟
راستی اونایی که از توپخونه بازی میگیرن:
من رفتم توپخونه،بعد از کلی گشتن یه مغازه پیدا کردم به اسم دنیای دمو.ازش 3 تا Collection گرفتم،محظ رضای خدا یه دونه از بازیایی که گفته بود توش هست توش نبود!همش مزخرفات ثانویه(!) بود!دفعه ی بعد از کجا بگیرم؟
خواهش مي كنم . سايت رسمي برنامه :عزیزان سلام
امروز امتحاناتم تموم شد و تونستم دوباره یه سر به اینجا بزنم.
راستی یه سوال: IR SHELL رو از کجا دانلود کنم؟ فرم ویرم هم 3.80 m33 هستش(البته با تشکر از آقا جاوید)
موفق و پيروز باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جاويد
مرسی جاوید جان(دمت گرم)
باید 3.81 رو نصب کنم؟
Last edited by ehsan-hedayati; 17-01-2008 at 16:22.
مرسی جاوید جان![]()
کسی تامب ریدر psp رو بازی کرده؟ قسمت مقبره شاه آرتور چطور میشه غول دریایی رو کشت؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)