سریالش اینه دوست خوب:
1HQG - HMTD - M3X2 - 6W1H
سریالش اینه دوست خوب:
1HQG - HMTD - M3X2 - 6W1H
اون Direct X معمولا در خود سی دی نصب بازی هست .دوستان دو سوال داشتم :
يكي اينكه Directx مورد نياز براي بازي فير Fear را لازم داشتم
و دوم اينكه بازي Metal Gear Solid 2 در سيستم من خوب باز نميشه
بدين صورت كه سياه باز ميكنه
يعني اصلا نميشه بازي كرد
و مشخصات سيستم من اينه :
CPU : 3000 Intel Ful
Graphic : Geforce 6200
Ram ddr2 1GIG
ببین باید درایو جدید کارت گرافیکتو دانلود(ابدیت)کنی
با سلام
من بازی Infernal رو نصب کزدم با DirectX که توی خود DVD بازی بود. اما هنگام اجرا این Error رو میده :
Fatal error
Infernal requires DirectX 9 compatible graphics card
کارت گرافیکم : 9250 - 128 ATI Radeon
در ضمن هر چی DirectX داشتم نصب کردم اما بازم همین Error رو میده . Crack ) هم نداشت . )
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
عزیزم به احتمال زیاد شما ویندوز SP2 ( Service Pack 2 نصب کردی .
چون روی این ویندوز Direct X 9C نصب نمیشه مشکل میگیره .
مینویسه که نصب شد ولی نصب نشده .![]()
شما راست ميگين در خود سيدي موجود بايد باشه
ولي برا خودم كه نميخوام بلكه براي يه نفر ديگه
خودم دارمش چند بار خواستم آپلود كنم وسطاي آپلود ارور داد واسه همين خاطر خواستم از شما كمك بگيرم.
تا اونجايي كه يادمه آپديت كارت گرافيكم را Geforce گرفته بودم
اما اگر شما نسخه جديدي دارين برام بدين لينكشو
ممنون
كيفيت بازي رو پايين بيارين مشكل حل ميشه. تا اونجايي كه يادمه براي من روي Normal درست شد. بيشتر از اون حدي كه كارت گرافيكتون ساپورت مي كنه بذارين كيفيت رو، همينجوري ميشه.
كارت گرافيك شما DirectX9 رو ساپورت نمي كنه. اين كه روي يه سيستم بشه DirectX 9.0 رو نصب كرد به اين معني نيست كه كارت گرافيك DX9 رو ساپورت مي كنه. اين كارت براي اجراي بازيهاي جديد ضعيف هست. به فكر ارتقاي سيستم باشين اگه مي خواين بازي كنين![]()
سلام
من چند وقت پیش بازی Meet The Robinsons رو گرفتم دفعه اول که بازی رو نسب کردم توی بازی رفت ولی وقتی کامپیوتر رو خاموش کردم دوباره رفتم توی بازی این پیام رو می داد :
تو دی وی دی این بازی یه فایل به نام ORG بود اونو توی جایی که بازی رو نصب کردم ، ریختم بازم جواب نداد چی کار کنم ؟؟![]()
دوست عزیز منم چندباری این مشکلو با بازی های مختلف داشتم و برای رفع اون بعد از نصب بازی و کپی کرک تو پوشه نصب سیستمو خاموش می کردم و کابل برق کلیه درایوهای CD و DVD رو ازشون جدا میکردم و بعد سیستمو بالا می آوردم و به کمک Daemon یا بدون نیاز به اون (بسته به بازی) با DVD مجازی ساخته شده با Damon بازی اجرا میشد.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)