خیلی عجیبه . مال منم خرابه. اوتوفوکوسش کار نمیکنه . البته هنگام فیلم برداری اینجوریه . هر کار میکنی انگار نه انگار که دوربین اتوفوکوس داره . هممممممش تاره
ولی موقع عکس کاملا دقیق عمل میکنه!!!!!!!!!!!!! چکار کنم یعنی؟
گوشیمم دیروز گرفتم.![]()
خیلی عجیبه . مال منم خرابه. اوتوفوکوسش کار نمیکنه . البته هنگام فیلم برداری اینجوریه . هر کار میکنی انگار نه انگار که دوربین اتوفوکوس داره . هممممممش تاره
ولی موقع عکس کاملا دقیق عمل میکنه!!!!!!!!!!!!! چکار کنم یعنی؟
گوشیمم دیروز گرفتم.![]()
[QUOTE=metapex;1707825]به حرف این فروشنده ها گوش نده، خیلی اطلاعات ندارن. اگه میخوای با P990 آهنگ گوش بدی، هدست مدل DS-970 رو بخر، اگه میخوای فقط مکالمه داشته باشی، یه هدست مونو معمولی بگیر. اون 970 مخصوص آهنگ گوش کردنه و کیفیتش هم خیلی خوبه به همین دلیل استریو هست، یعنی دو تا گوشی داره؛ البته باهاش میشه مکالمه تلفنی هم داشت. برای گوش کردن آهنگ با هدست بلوتوت، باید هم گوشی و هم هدست از پروفایل A2DP پشتیبانی کنه. البته اگه مونو باشه ولی باز هم A2DP داشته باشه، میشه باهاش آهنگ گوش کرد.
[/QUOTE
سلام . يه سؤال كرديم . كسي نمي دونه چطور ميشه با هندزفري بلوتوث بهآهنگ هم گوش كرد . اينمدل رو N71 هم جواب داد و آهنگ هم پخش كرد . حالا اگه ممكنه يكي بگه اين A2DP چيه و اين مونو و استريو جريانش چيه . راستي اني قابلين A2Dp رو P990 هم داره يا نه . . ممنون مي شم.......
Last edited by Vahid A_T; 22-10-2007 at 13:48.
خوب حساب کن دیگه:
یک ساعت و نیم=50%
؟ =100%
من چون با adsl گرفتم نمیدونم با dial up چقدر طول می کشه. تازه با adsl هم نمیدونم چقدر طول می کشه، چون شب گذاشتم رفتم خوابیدم
تو هم همین کارو بکن، این برنامه رو که گرفتی ، شب بذار واسه update. چون اصلش اونه. اون بیشتر از این طول می کشه.
عزیز گوشیت سالمه. موقع فیلمبرداری اوتوفوکوس نداریم.
تو چه علاقه ای داری واسه گوشیت ایراد پیدا کنی!!![]()
کجای کاری؟! خز شده رفته پی کارش!!![]()
به اطلاع P900داران می رسانم که آپدیت جدید براش اومده. علاقه مندان آپدیت کنن
cda: 162007/1
هنوز خودم آپدیت نکردم که بگم چه تغییری می کنه. هر کی انجام داد خبر بده.
آقا من اصلا فيليپ گوشيمو باز كردم اما بازم همينجوريه
بعدشم اگه تو قسمت message بريزم توي يه پوشه كه توي مموري نميره.
نه عزيز مستقيم با خود كابل وصل مي كنم
بعدشم گفتم ديگه من از بروبچ سوال تكراري نپرسم چون ميدونم چه حس و حالي داره.(حس و حال=)
بازم ممنون.![]()
[quote=Vahid A_T;1735791]راستش من از یکی شنیدم که این قابلیت رو فقط نوکیاها دارن یعنی گوشی های دیگه فقط مکالمه رو با هندزفری بلوتوث ساپورت می کنن و آهنگو حتما باید با هندزفری سیمدار گوش کرد![]()
یعنی برای من که 2/162007 هست قدیمیه؟
- دیگه نمیدونم باید چیکار کنی! کابلو به یه usb دیگه از کامپیوترت بزن. با یه کابل دیگه امتحان کن. با یه گوشی دیگه امتحان کن.
- آره دیگه،نمیره. نگهش دار بعد بریز رو سیستمت بعد دوباره بریز رو مموری گوشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)