دوستان من یه 2 ماه 512 eco دارم میخواستم بدونم اگه 128 بگیرم فرقی میکنه ؟همون 64kb تو روز بهم میده ؟
پس فرق 512 با 128 در چیه ؟
باتشکر
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان من یه 2 ماه 512 eco دارم میخواستم بدونم اگه 128 بگیرم فرقی میکنه ؟همون 64kb تو روز بهم میده ؟
پس فرق 512 با 128 در چیه ؟
باتشکر
فرقش دزدی به روش قانونی هستش!!!!
من که از ماه دیگه از شاتل خداحافظی میکنم
دیال اپ از این شاتل بصرفه تره
چند روزه شبا نمیتونم دان کنم!!!!!!!!!!؟؟؟؟
از من می شنوید شاتل رو بیخیال بشید...128 اکو دیشب سرعت دانلودش روی 8 تا 10 بود،فاجعه ای به نام شاتل...
شاتل خوبی هایی داشت که یکی یکی داره از دست میده،زیادی کاربر باعث کاهش کیفیت محسوس شده...
دوستان هر کسی صلاح خودشو بهتر میدونه
ولی اگر از این طرح 3 گیگ استقبال نشه خیی بهتره به نظر من!
در ضمن از دیروز میشه خرید ولی باید یه پکیج 3 گیگی بخرید تا هدیه بهتون بدند و باید جدا از تمدید دوره تون باشه!!!!!!
راه خالی کردن جیب مردم رو یاد گرفتن،یعنی بلد بودند دیگه خیلی استاد شدن...جای این کارها سرعت شبانه هاشون رو درست کنند و کیفیتشون رو ارتقا بدن....البته این طرح بدرد کسانی که مصرفشون خیلی بالاست می خوره احتمالاً.
من توی یکروز راحت 160 مگ پهنا مصرف میکنم(بدون در نضر گرفتن 1-7 )
الان ماندم چیکار کنم برم سمت شاتل یا نه ! چون سرویس دهنده من خیلی مسخره هست !
برا دوستانو نمیدونم ولی من روزانمم زیاد تعریف نداره قبل از اون مدتی که سرعت بالایی دادن واسه رتبه تو ISP ها ، من راضی بودم نه به این سرعت بالا بردنشون نه به وضع حالاشون !!!
فکر اومدن به شاتل رو از سرتون بیرون کنین ...
دوستان شاتل هنوز موقع اتمام ترافیک 200 مگ هدیه را میده برای اکو؟! دفعه قبل که ترافیک من تمام شد قاطی کرد کانکت نمیشد تا یکی دو ساعت بعد که موقع شروع سرویس جدید شد درست شد!
سلام
من حدود دو هفته پیش این 200 مگ رو مصرف کردم.
ولی بیشتر وقت ها صفحه ی شاتل برای خرید ترافیک و این مسائل قاطی می کنه!
آره می ده البته تو هر دوره فقط یه بار
وقتی شارژ تموم شه باز هم می تونی وارد سایت شاتل بشی که اون 200 مگ رو بگیری
هم اکنون 50 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 50 مهمان)