تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2829 از 3195 اولاول ... 18292329272927792819282528262827282828292830283128322833283928792929 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,281 به 28,290 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

همه بازی هایی که xgd3نباشن و با برنامهabgx360پچ شده باشن میشه رفت لایو بدون مشکل.البته لازم ذکره که نباید از قبل فلگ شده باشی و همچنین باید آخرین ورژنlt+رو داشته باشی.
    برای بازی هایxgd3هم کلا الان خیلی بی امنیته و برای حل این مشکلc4داره ورژن جدیدabgx360رو میده که با اون راحت میشه این بازی هارو پچ کرد.
    یعنی این DVD های که بیرون میدن با abgx360 پچ شده یا باید خودم دان کنم پچش کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

یعنی این DVD های که بیرون میدن با abgx360 پچ شده یا باید خودم دان کنم پچش کنم؟
    بستگی داره به فروشگاهی که ازش میخری
    از یه جای مطمئن بخر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

خواهشا ارزش قائل شید , جواب بدید !!!!

دوستان گل !

سلام ...

چند تا سوال خیلی مهم دارم . امیدوارم تا جایی که میتونید منو راهنمایی کنید . باور کنید سوالا خیلی مبهمه ولی سعی میکنم منظورم رو خلاصه برسونم .

راستش من تو این چند سال همش با pc میکردم . خوبم بود راضیم بودم . شاید تنها دلیلم واسه کنسول نخریدن نداشتن پولش بود . به هر حال ما شرایط رو گذروندیم تا اینکه تو این اواخر شرایط کلی عوض شد و اگه خدا بخواد قرار ما هم کنسولی شیم . اما قبل هر چیز باید بگم که ما ازوناش نیستم . یعنی چی ؟ یعنی این شاید اولین و اخرین کنسول من باشه . یعنی قرار نیست واسه مدتی یکی بگیرم بعد واسه تنوع برم یکی دیگه بگریم . نه ! پس خواهشا درک کنید که من باید با نهایت دقت بخرم چونکه اگه خوب انتخاب نشه دیگه باید برم بمیرم ... پس به خاطر داشته باشید یه بار واسه همیشه . در ضم در مرد کنسول تا دلت بخواد نمیدونم ! نکتش اینجاس " نمیدونم" خب ؟!

با این توضیحات قصدم اینه که xbox 360 بگیرم . ولی کلی سوال دارم که میخوام منت بذارید جواب بدید .

سوال اول : خودم فکر میکردم اصولا xbox سه طرح بیشتر نداره arcade , elite , slim . اما نمیدونم فرقشون چیه . قبلا تو سایت رسمی وقتی میرفتی تو انواع کنسول ها نوشته بود : ارکید با جزئیات سخت افزاری . بعد الیت با جزئیات سخت افزاری . اما امروز که نگاه کردم دیدم تو همون قسمت نوشته : استاندارد و مخصوص . خواهشا اول این قضیه رو مشخص کنید الان ایکس باکس چی داریم اونم به ترتیب خوبی !

سوال دوم : ایا الان خرید xbox کار درستیه ؟ منظورم اینه که الان خدای نکرده تو یه برهه زمانی نیستم که ماکروسافت بخواد چه میدونم چند سال دیگه خط تولیدشو قطع کنه یا مثلا تا چند سال اینده فقط واسش بازی بیاد یا همچین خطراتی ؟ میتونم با خیال راحت بگیرم ؟ تو pc که همچین مشکلاتی بود ..

سوال سوم : ایا حذف ارکید و الیت میتونه معنیش این باشه که دیگه تولید نمیشه ؟ اخه تو سایت دیجی کالا زده

ارکید : توقف تولید
    الیت : توقف تولید

سوال چهارم : چه سایتی بزرگترین سایته در مورد کنسول ؟ از نظر به روزی قیمت ها و درستی اطلاعات و ... ؟

سوال پنجم : لطفا قیمت اون مدلها که قرار بود تو سوال اول تفکیک کنید رو مشخص کنید . نمیخوام سرم کلا بذارن همچین .

سوال شیشم : میدنم سخته در مورد مقایسه کوتاه صحبت کرد اما شما که خبر دارید سایت های بزرگ دنیا کارشناسا xbox رو بهتر میدونن یا پلی استیشن رو ؟ میتونیم یکی رو مطلقا بهتر بدونیم یا هر کدوم تو چیزی بهترن ؟ حالا روی هم رفته چی ؟

و اخرین سوال : میترسم این مغازه ای که میرم جنساش قدیدم باشه . لطفا بگید جدیدا چی اومده xbox جدید ؟ یعنی جدیدترین مدل بازار ایران ؟ چطور میتونم ببینم قدیمیه یا جدید ؟ راستی چینی و اصل داره یا نه ؟

میدونم زیاده سوالا ولی خدا شاهده تنها امیدم شماید . من تا شنبه وقت دارم . هر جا بلدم تو فروم میذارم به این امید که جواب بگیرم . خواهش میکنم ...

واقعا ممنونم

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

خواهشا ارزش قائل شید , جواب بدید !!!!

دوستان گل !

سلام ...

چند تا سوال خیلی مهم دارم . امیدوارم تا جایی که میتونید منو راهنمایی کنید . باور کنید سوالا خیلی مبهمه ولی سعی میکنم منظورم رو خلاصه برسونم .

راستش من تو این چند سال همش با pc میکردم . خوبم بود راضیم بودم . شاید تنها دلیلم واسه کنسول نخریدن نداشتن پولش بود . به هر حال ما شرایط رو گذروندیم تا اینکه تو این اواخر شرایط کلی عوض شد و اگه خدا بخواد قرار ما هم کنسولی شیم . اما قبل هر چیز باید بگم که ما ازوناش نیستم . یعنی چی ؟ یعنی این شاید اولین و اخرین کنسول من باشه . یعنی قرار نیست واسه مدتی یکی بگیرم بعد واسه تنوع برم یکی دیگه بگریم . نه ! پس خواهشا درک کنید که من باید با نهایت دقت بخرم چونکه اگه خوب انتخاب نشه دیگه باید برم بمیرم ... پس به خاطر داشته باشید یه بار واسه همیشه . در ضم در مرد کنسول تا دلت بخواد نمیدونم ! نکتش اینجاس " نمیدونم" خب ؟!

با این توضیحات قصدم اینه که xbox 360 بگیرم . ولی کلی سوال دارم که میخوام منت بذارید جواب بدید .

سوال اول : خودم فکر میکردم اصولا xbox سه طرح بیشتر نداره arcade , elite , slim . اما نمیدونم فرقشون چیه . قبلا تو سایت رسمی وقتی میرفتی تو انواع کنسول ها نوشته بود : ارکید با جزئیات سخت افزاری . بعد الیت با جزئیات سخت افزاری . اما امروز که نگاه کردم دیدم تو همون قسمت نوشته : استاندارد و مخصوص . خواهشا اول این قضیه رو مشخص کنید الان ایکس باکس چی داریم اونم به ترتیب خوبی !

سوال دوم : ایا الان خرید xbox کار درستیه ؟ منظورم اینه که الان خدای نکرده تو یه برهه زمانی نیستم که ماکروسافت بخواد چه میدونم چند سال دیگه خط تولیدشو قطع کنه یا مثلا تا چند سال اینده فقط واسش بازی بیاد یا همچین خطراتی ؟ میتونم با خیال راحت بگیرم ؟ تو pc که همچین مشکلاتی بود ..

سوال سوم : ایا حذف ارکید و الیت میتونه معنیش این باشه که دیگه تولید نمیشه ؟ اخه تو سایت دیجی کالا زده

ارکید : توقف تولید
    الیت : توقف تولید

سوال چهارم : چه سایتی بزرگترین سایته در مورد کنسول ؟ از نظر به روزی قیمت ها و درستی اطلاعات و ... ؟

سوال پنجم : لطفا قیمت اون مدلها که قرار بود تو سوال اول تفکیک کنید رو مشخص کنید . نمیخوام سرم کلا بذارن همچین .

سوال شیشم : میدنم سخته در مورد مقایسه کوتاه صحبت کرد اما شما که خبر دارید سایت های بزرگ دنیا کارشناسا xbox رو بهتر میدونن یا پلی استیشن رو ؟ میتونیم یکی رو مطلقا بهتر بدونیم یا هر کدوم تو چیزی بهترن ؟ حالا روی هم رفته چی ؟

و اخرین سوال : میترسم این مغازه ای که میرم جنساش قدیدم باشه . لطفا بگید جدیدا چی اومده xbox جدید ؟ یعنی جدیدترین مدل بازار ایران ؟ چطور میتونم ببینم قدیمیه یا جدید ؟ راستی چینی و اصل داره یا نه ؟

میدونم زیاده سوالا ولی خدا شاهده تنها امیدم شماید . من تا شنبه وقت دارم . هر جا بلدم تو فروم میذارم به این امید که جواب بگیرم . خواهش میکنم ...

واقعا ممنونم
    دوست عزیز تو پست اول همین جا همه چی توضیح داده شده بود ولی من بیشتر توضیح میدم.

سوال1:ببینید اون الایت و آرکید الان دیگه تولید نمیشه الایت و آرکید جزو سری فت بودن الان یه سری جدید ساخته شده به نام اسلیم الان کلا اسلیم هست.اسلیم ها هم سه نوعه 4گیگو250گیگ و باندل ها
    4گیگ و 250گیگ هیچ فرقی با هم ندارن جز یه چیز اونم مقدار هاردشون هست همین
    و اما باندل ها باندل ها یه چیزای اضافی هم دارن مثلا یه بازی و دسته اضافی ویا... که واسه ایران توصیه نمیشه.به نظرم مدل 4گیگ بخرید یا250.

سوال2:تو کنسول ها هم این مشکلات هست.ببین الان به طور رسمی مایکروسافت نگقته که کنسول جدید رو کی میده ولی اگه فرضا دوسال بعد عرضه کنه 1یا2سال طول میکشه کپی خور بشه و بعد یه سال هم طول میکشه قیمت ها ارزون بشه.و در عین حال قطعا ماکروسافت کنسول قدیمی شو هم پشتیبانی میکنه مثلps2برای همین توصیه میکنم عمرتو هدر نده الان بگیر.ولی خوب خودتم میگی آخرین کنسول پس فکراتو بکن.

سوال3:خوب این سری یه مشکلاتی داشت برای همین توقف تولید شد به جاش هم همونطور که گفتم سری اسلیم رو دادن که مشکلات رو برطرف کرده و خوشگل تره جز این دلیل دیگه ای نداره.

سوال4:والا چون قیمت های ایران فرق میکنه با کل دنیا باید بری سراغ سایت ایرانی به روز ترین سایت هم اینه تو ایرانxboxworld.ir

سوال5: خوب این قیمت ها که میگم برای تهرانه شهرستان یکمی فرق داره:
    این لینک آخرین قیمت تهران:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سوال6:تو ایران منxboxرو توصیه چون همه ی بازی ها روش اجرا میشه هم قیمت خوبی داره هم کنسول خوبیه.
    ولیps3سریع کپی خور نمیشه در نتیجه بازی های جدید براش به صورت کپی خور نمیاد و کلا توصیه نمیشه.
    هر دو کنسول از نظر سخت افزار و بازی ها تقریبا برابرند.فقط برای ما ایرانی ها کپی خور مهمه و در این جهتxboxبهرته

سوال7:جدید ترین مدل همون سری اسلیم هست مدل4گیگ و همچنین مدل250گیگ
    همه جنس ها هم چینیه ولی خوب این چینی ها از اون چینی ها نیست چیز خوبیه کلا تو آسیا فقط چین میزنه.
    فقط این نکته هارو خریدنی رعایت بکن
    1-به فروشنده بگو کنسول ریجن پال باشه.
    2-به فروشنده بگو کپی خور شده باشه و بازی کپی رو جلو خودت تست بکنه
    3-دستگاه به هیچ عنوان کار نکرده باشه.
    4-دستگاه جلوی خودتون تست بشه.
    راستی دیدی اگه پلمپ بازی مشکلی نداره به خاطر اینه که کپی خورش کردن.

ممنون از شما دوست عزیز.
    فقط دیگه تو بقیه تاپیک ها نزارید که اسپم نشه.

5. 9 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اول اینکه تو برو بچ این فروم هنوز افراد با معرفت زیادن که فقط یه جا سوالت رو بپرسی جوابت رو بدن
    دومم اینکه منم تا 6 ماه پیش هیچی نمیدونستم (البته الانم زیاد بارم نیست)
    انی وی

1- xbox360 کلا در دو سری تولید شد و میشه یکی سری fat یکی هم سری slim حالا سری fat که دیگه تولید نمیشه و دیگه در موردش بحث نمیکنیم دو مدل داشت: arcade و elite که فرقشون هم تو آپشن های اضافی بود که elite داشت مثل هارد و البته arcade سفید و elite مشکیه
    بعد از چند سال از تولید سری fat سری slim اومد تو کار که تفاوتش تو ظاهر و البته یه سری موارد جزئی دیگس که اگه پست زیر رو بخونی تا ته می فهمی قضیه چیه:
    کد:
    2- اتفاقا میشه گفت تو همچین برهه ای از زمان هستیم!
    البته تا حالا هیچ چیز قطعی و رسمی نیست ولی چیزی که من فهمیدم اینه:
    ایکس باکس جدید ممکنه تا دو سال دیگه رونمایی بشه البته فقط ممکنه
    و رو نمایی هم با ورود به بازار چندماه فاصله داره
    البته ماکرو گفته که xbox360 رو تا سال 2015 ساپورت میکنه و این یعنی بازیهای جدید آپدیت ها و غیره تا سال 2015 رو کنسول حال حاضر میاد ولی اینکه کنسول جدید سال 2012 یا 2013 یا 2014 و یا حتی 2015 رونمایی بشه هیچ خبر موثقی نیست

نکته: چون تو ایران شرایط یکم استثنایی هست هر وقت کنسول جدید بیاد که ما نمیتونیم بخریم!
    اول کنسول وارد بازار جهانی میشه بعد از چند هفته هم تو ایران میاد البته چند صد هزار بالای قیمت جهانیش! بعد یه مدت قیمتش میاد پایین ولی بازم ما نمیتونیم بخریم چرا؟ چون هنوز کپی خور نشده و باید براش بازیهای 70-80 تومنی بخریم که از توان ما خارجه بعد باید یه مدت صبر کنیم کپی خور بشه (چند ماه شاید هم یکی دو سال!) بعد که کپی شد باز قیمتش سر به فلک میذاره و بالاخره بعد یه مدت دیگه ما میتونیم کنسول جدید رو داشته باشیم!
    رو همین حساب هر وقت کنسول جدید بیاد حداقل حداقل یک سال و شاید هم 2-3 سال طول میکشه تا من و شما بتونیم اون رو بخریم
    اینم در نظر داشته باش

3- آره دیگه دور الایت و ارکید رو خط بکش

4- سایت زیاده
    ولی معتبر تر از سایت ها بچه های همین جا هستن فعلا slim 4gig دور و بر 350 و slim250gig هم 70-80 تومن گرونتره
    250 , 4 ? -->>
    کد:
    5- قیمتا رو که گفتم ولی قیمت کنسول کاملا رو هواست ممکنه ظرف یه هفته 40-50 تومن این ور اون ور بشه!

6- اون چیزی که من فهمیدم اینه که خداییش نمیشه گفت کدوم بهتره
    سخت افزار ps3 قویتره ولی میگن تا حالا بازی ای نیومده که بتونه این تفاوت رو نشون بده
    بازیهای انحصاری رو میگن ps3 بهتره( ما که ندیدیم )
    از اون ور میگن بازیهای مولتی رو ایکس باکس بهتره
    ولی دلیلی که باعث شد خود من ایکس باکس رو به پی اس ترجیح بدم قضیه کپی خورشون بود که در شرایط حاضر ایکس باکس راحت تره

7- کنسول چیزی نیست که بشه از روش کپی زد یعنی درجه دوم و سوم نداره
    البته ایکس باکس ها همه made in china هستن ولی خوب اونجا خط تولیدشون هست یعنی قطعات رو سر هم میکنن
    چیزی که باید مواظبش باشی گرگ بازی فروشنده های هم وطن هست که ممکنه درایو دستگاه رو عوض کنن و این جور چیزا

7. 5 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Pulse90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    شهر مذهبی!

پيش فرض

سلام
    قیمت به روز 360 رو کسی نداره الایت 120 گیگ جاسپر رو میگم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

s.j-rez جون گل کاشتی ! به خودت افتخار کن . واقعا خیلی مدیونتم ...

sadboy012 خودمون که تو تاپیک کنکور ارادت داشتیم خدمتشون . دوست قدیمی ! میگفتی تا یه راس میومدم سراغ خودت ! با تمام وجود ازت ممنونم مرد ..

راستی یکی بهم گفت که از نروژ واسم اوردن راسته ؟ میشه گفت جنس اون بهتره لزوما ؟ اگه اینطوریه که بریم از اون بگیریم . دیگه بقیه خورده سوالا تو pm خدمت شما میپرسم .

10. 3 کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

s.j-rez جون گل کاشتی ! به خودت افتخار کن . واقعا خیلی مدیونتم ...

sadboy012 خودمون که تو تاپیک کنکور ارادت داشتیم خدمتشون . دوست قدیمی ! میگفتی تا یه راس میومدم سراغ خودت ! با تمام وجود ازت ممنونم مرد ..

راستی یکی بهم گفت که از نروژ واسم اوردن راسته ؟ میشه گفت جنس اون بهتره لزوما ؟ اگه اینطوریه که بریم از اون بگیریم . دیگه بقیه خورده سوالا تو pm خدمت شما میپرسم .
    ممنون عزیز شما لطف داری
    خوب بله درست گفته ولی اون احتمالا به خاطر قیمت این کارو کرده.
    نه خیر جنس اونا بهتر نیست چین هم خودش بد نیست و کنسول هاش خیلی عالیه چون زیر نظر مایکروسافت میزنه و از روی جنسی کپی نکرده.

12. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Sn@pe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بنظره من تاپیک فروشگاه سونی بهتر از xbox world
    هم قیمتاش پلایینتره هم همایون که یکی از با اعتماد ترین فروشنده های توپخونه است بارفقاش اونجان ( قبلا فروشگاه بسیار معروف فتحی رو داشته که من ایکس باکسمو ازش خریدم اونم با پیک برام فرستاد انقدر اعتماد داشتم بهش و به دلایلی جمعش کرد و رفت تو سونی )
    فروشگاهشم بغل پاساژ لباف تو توپخونه است
    اینم تاپیکش تو پی تی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه خواستی بخری حتام از اینجا بگیر

14. این کاربر از Sn@pe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ben_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اقا من این بازی ها assasin ,skyrim, need for speed , saint رو که میزارم ارور میده میگه نمیتونه دیسک رو بخونه ولی بقیه بازی های جدید رو میخونه تو ایکس باکس دوستم که با هم اپدیت کردم ولی همرو میخونه چیکار کنم :( ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •