طبیعتا
من فکر می کنم تمرکز توی اینترنت 4 جی خیلی زیاده.
یعنی اگر شما ای دی اس ال بگیری یه پهنای باندی توی خود مرکز هست و اون روی شما تاثیر می ذاره . حالا ممکنه مرکز پایینی شلوغ باشه و مرکز شما خلوت
اما برداشت من اینه که توی شبکه 4 جی به علت کم بود مراکز دیتای اپراتورها این دانلودها حتی به کسانی که فکرشم نمی کنن فشار میارن.
ببینید من قم هستم اما وقتی ای پی می گیرم از سرور تهران می گیرم یعنی دیتا از تهران میاد و به من در قم می رسه . حالا شما حساب کن از خود تهران و دور و برهاش چقدر یوزر وصل میشن به اون مرکز که روی سرعت من تاثیر میزاره . البته این یه بعد قضیس و بعد دیگه خود دکلی هست که به شما خدمات میده و تعداد استفاده کننده های اون هم موثره برای من صبح دو سه دقیقه اخر دانلود یه دفعه از دو مگ اومد روی شش مگابایت مثل اینکه یه نفر زده بود روی دانلود و شرایط سیگنالی اون بهتر از من بود و تموم شد به محض اتمام اون گویا سرعت من تغییر کرد
قبلا شبکه ما روی شیراز بود . پینگم از ایران 50 بود اما دانلودم خیلی پایدارتر بود از وقتی اومد روی تهران پینگ بهتر شد ولی نوسان خیلی زیاد شد
اون موقع رنج ای پی 5.123-124 بود اما الان بین 5.112 تا 5.117 شده
خلاصه اگر اپراتور ها بتونن مراکز دیتا رو توسعه بدن وضع بهتر میشه مثلا توی قم ixp راه اندازی شده اگر دیتا از خود قم بین یوزرها تقسیم بشه وضع خیلی بهتر میشه
مثال دیگه من الان از مخابرات دی اس ال دارم. بعضی وقتها از رباط کریم ای پی می گیره که سرورش خیلی خوبه و پینگ 8888 میاد روی 90 اما گاهی به علت شلوغی میره از شیراز یا اون دورو برها ای پی می گیره اون وقت پینگ 8888 میاد روی 140
اینم مدرک دو پینگ متفاوت . ای پی ها توی عکس معلومه