تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2828 از 4105 اولاول ... 1828232827282778281828242825282628272828282928302831283228382878292833283828 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,271 به 28,280 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

کجاييد اى شهيدان خدايى
    همه همه ))

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

پادگان وليعصر کسى نيس, ارشدتون اينجاس ه[emoji12]

داره خودمونی میشه Mehdi x13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام
    مراحل گرفتن معافیت پزشکی چیه؟ چقدر طول میکشه؟ خیلی سخت میگیرن؟
    من دیروز اول از همه رفتم نظام وظیفه (کرمانشاه) اونجا رییسشون تا جایی که تونست مسخرم کرد و گفت کاری از دست ما بر نمیاد همه باید سربازی برن .
    چند تا مشکل پزشکی دارم : 1- سابقه عمل جراحی روی سر (تومور) 2- افتادگی دریچه میترال قلب(خفیف) 3-زانوی ضربدری(خفیف)

به نظرتون میتونم معافیت بگیرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خیلی ممنون داداش بابت اطلاع رسانیت من لیسانس هستم خدا رو شکر که طبق گفته هاتون یکم بهمون رحم می کنن ولی خب از دوستان شنیدم توالت شوری تحصیل کرده نکرده نمی شناسه باید انجامش داد(برای من که مهم نیست کار سختی به نظرم نمیاد حداقل از نگهبانی 8 ساعته راحت تره)
    معمولا هر گروهان که زمان ما 200 نفره بودش یه سرویس بهداشتی داره که حدود 5 نفر مسئول نظافتش میشن که اونم رندوم هستش ولی یه راهی داره اونم اینه که شما مسئول غذا بشی تا منطقه نظافت نداشته باشی و نگهبانی هم ندی
    ته دیگ هم که مقدارش محدود هستش رو می تونی برای خودت برداری
    اگه روزای اول فرمانده چشمش شما رو بگیره احتمالا ارشد شدن هم زیاده که از خیلی چیزا معافه
    البته من آخر خدمتم ارشد شدم که باعث شد از خیلی از تنبیهات افسر نگهبان های عقده ای و به درد نخور جون سالم به در ببرم
    به هر حال بین درجه داران ارتشی آدم مزخرف زیاد پیدا میشه و البته انسان های شریف و با شخصیت هم هست ولی کم!
    در عوض در مورد افسران دانشکده ای اوضاع بر عکسه و اکثرا افراد متشخص و با ایمانی هستند

5. 2 کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

امروز 4 شنبه !
    شنبه 6 صبح باید پادگان باشیم
    02 تهران پرندک
    یه جورایی نمیدونم چرا خوشحالم ی ذرم استرس دارم ک عادیه چون محیط جدیدی دارم میرم
    دوستای خوبی میدونم پیدا میکنم
    دیگه امروز باید بشم ساک ب دست
    اصلا سخت نگیرید بچه ها
    یادتون باشه که همه با همیم
    همه وضعیت شما رو دارن
    هیچکس سرتر و برتر نیست
    همه بچه های غرب پرچمشون بالاس.سربازیم عشق و حال میکنیم

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    مراحل گرفتن معافیت پزشکی چیه؟ چقدر طول میکشه؟ خیلی سخت میگیرن؟
    من دیروز اول از همه رفتم نظام وظیفه (کرمانشاه) اونجا رییسشون تا جایی که تونست مسخرم کرد و گفت کاری از دست ما بر نمیاد همه باید سربازی برن .
    چند تا مشکل پزشکی دارم : 1- سابقه عمل جراحی روی سر (تومور) 2- افتادگی دریچه میترال قلب(خفیف) 3-زانوی ضربدری(خفیف)

به نظرتون میتونم معافیت بگیرم؟
    شما به حرف اين بنده خدا اهميت نده ، همه هم حق دارند در صورت مشكل پزشكى براى معافيت اقدام كنند
    ابتدا شما دفترچه رو بگيريد و يك برگ دارد كه در قسمت اول ان محل واكسن است كه بايد توسط مركزى كه واكسنيسيون ميشيد مهر و امضا شود سپس در بخش دوم مربوط به معاينه پزشكى است يك ليسنى است كه پزشك تك تك بيمارى ها را از شما سوال مي كند و علامت مي زند شما انجا بيمارى هاتون رو به پزشك بگيد در صورت صلاحديد او شما را به كميسيون معرفى ميكند بعد از معاينه شما با ندارك لازم ، در سامانه پليس +١٠ اطلاعاتون را ثبت كنيد سپس يك نامه براى حضور در كميسيون براى شما ارسال مي گردد ، به نظر من معافيت از رزم رو شانس داريد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

8. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دوستان من یک بار درخواست تمدید کردم موافقت شد بعدش درخواست تعجیل دادم ، پلیس +10 بهم یه پرینت از برگ اعزام داد و روش مهر زد ، ولی خوب برگ اعزام اصلی نیستش (یعنی آبی نیست) پادگان این پرینت رو قبول میکنن ؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

معمولا هر گروهان که زمان ما 200 نفره بودش یه سرویس بهداشتی داره که حدود 5 نفر مسئول نظافتش میشن که اونم رندوم هستش ولی یه راهی داره اونم اینه که شما مسئول غذا بشی تا منطقه نظافت نداشته باشی و نگهبانی هم ندی
    ته دیگ هم که مقدارش محدود هستش رو می تونی برای خودت برداری
    اگه روزای اول فرمانده چشمش شما رو بگیره احتمالا ارشد شدن هم زیاده که از خیلی چیزا معافه
    البته من آخر خدمتم ارشد شدم که باعث شد از خیلی از تنبیهات افسر نگهبان های عقده ای و به درد نخور جون سالم به در ببرم
    به هر حال بین درجه داران ارتشی آدم مزخرف زیاد پیدا میشه و البته انسان های شریف و با شخصیت هم هست ولی کم!
    در عوض در مورد افسران دانشکده ای اوضاع بر عکسه و اکثرا افراد متشخص و با ایمانی هستند
    چی کار کنم چشمش منو بگیره؟ آخه من از دوستام شنیده بودم که اگه تو روزای اول زیاد تو چشم باشی مثلا سر صف بگن کی خطش بهتره؟ کی با این چیز با اون چیز اشناست؟ بعدا هر چی جا به جایی حمل وسایل و هر چیز دیگه ای که باشه فورا تورو صدا میزنه و نفس راحت نمی کشی و بیشتر نقش حمال رو به عهده خواهی داشت ...
    کمی گیج شدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

خیلی مسخرست که معاف از رزم ها هم مثل سربازای معمولی هست وضعیتشون...
    به معاف از رزم های اعصاب و روان اسلحه میدن یا نه؟
    روز اول که رفتم میتونم با بهداری پادگان وقت دکتر بگیرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به معاف از رزم های اعصاب و روان اسلحه میدن یا نه؟
    یه جوری میگین اسلحه میدن انگار اسلحه ازدهای هفت سره!

اسلحه که چیزه خاصی نیست وقتی خالی باشه.فقط 4.5 کیلو بار بهتون اضافه میشه.همین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •