تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2828 از 3195 اولاول ... 18282328272827782818282428252826282728282829283028312832283828782928 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,271 به 28,280 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکلی نیست و هیچ ایرادی جز لایو ایجاد نمیکنه...
    دوست من Forza4 این همه پیغام میده که دیسک مشکل داره و رسمی نیست، GOW3 هم همینطور و خیلی بازی های XGD3 دیگه. من Assassins creed revelations هم گرفتم 1 بار وسط بازی error داد اومد بیرون. اما این BF3 که خودم با آموزش خودم و با رایتر مخصوص رایت کردم اصلاً همیچین مشکلی نداره.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به برو بچ
    این سایت پیناتا بازیهاش مشکلی نداره؟
    اول میخواستم از game360 بازی بگیرم ولی یکی دوتا از بازیام تو لیستش نیست( قبلا گیرز3 و فورزا4 رو گرفتم که هیچ مشکلی نداره)
    حالا می خوام ببینم پیناتا هم کیفیت بازیهاش درست درمون هست یا نه؟
    کسی بازی گرفته ازش؟ مخصوصا بازیهای جدید

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام
    4 گیگش 370 تومن
    250 گیگش 440 تومن

ممنون دوست عزیز
    میشه بگید منظور از 4 گیگ و 250 گیگ چیه؟ مگه مثه Pc هست که هارد داشته باشه؟نکنه منظور اینه که مثلا 4 گیگش رو میتونی تا 4 گیگ بازی روش بریزی مثل Pc و بقیه بازیها رو باید با دیسک اجرا کنی؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    میشه بگید منظور از 4 گیگ و 250 گیگ چیه؟ مگه مثه Pc هست که هارد داشته باشه؟نکنه منظور اینه که مثلا 4 گیگش رو میتونی تا 4 گیگ بازی روش بریزی مثل Pc و بقیه بازیها رو باید با دیسک اجرا کنی؟
    4 و 250 همون هارد دستگاه هست
    البته 4 گیگ دیگه به نصب بازی نمیکشه چون معمولا بازیها بیشتر از این فضا لازم دارن
    از 4 گیگ برای سیو بازیها و چیزای دیگه میشه استفاده کرد
    مزیت 250 گیگ هم یکی نصب بازی و اجرای اون از روی هارده که باعث میشه فشار کمتری به دستگاه بیاد یکی هم لودینگ سریع تر بازیه

5. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بچه ها کنسول هایی که دریواشون کپی خور نمیشده اصلی نیستن یعنی درایوشون عوض شده بعد کپی خور شدن مشکل دارن یا میشه بهشون اعتماد کرد ?
    Last edited by CRIS Joon CR7; 16-11-2011 at 21:22.

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

بچه ها کنسول هایی که دریواشون کپی خور نمیشده اصلی نیستن یعنی درایوشون عوض شده بعد کپی خور شدن مشکل دارن یا میشه بهشون اعتماد کرد ?
    میخوای یه دست دوم بخری؟
    مبارکت باشه ولی من اگه جای تو بودم به این نوع درایوها اعتماد نمیکردم.بعدا برات مشکل ساز میشه

8. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

میخوای یه دست دوم بخری؟ نه
    مبارکت باشه ولی من اگه جای تو بودم به این نوع درایوها اعتماد نمیکردم.بعدا برات مشکل ساز میشه
    نه جیگر نو فرق قیمت هم پنجاه تا ست
    میگه فقط کپی خور نمیشده درایوشو عوض کردیم شد
    حالا درایو فابریک بگیرم یا از همین تعویضیا
    بعد مشکل ساز بودنشو هم بهم بگو که مثلا چه مشکلی پیش میاد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

محتوای مخفی: کامل 
    سلام ببین شهرمون چار گیگ اسلیم رو میده 370 مطمئن هست قبولشم دارم تنها جاییکه میدونم حتی فریم ور استوک هم میزنه و همه مشتریاش راضین
    من همینو تهران دیدم 335 حالا به نظرت همینو که نسبت به لباف خیلی گرون تره ولی تو شهرمونه بخرم یا از تهران همون 335 تومنی رو بخرم
    بعدش این همشهریمون کنسول با درایو تعویضی هم داره میده 325 به نظرت کلا تعویضی یا فابریک اگه از نظر کیفی فرق زیادی ندارن من پولم میرسه یه دویست پنجا گیگ با
    درایو تعویضی بخرم بخرم یا نه

پس اینطور شد سوال اول مربوط به خرید ارزون و ریسکی از تهران یا خرید مطمئن اما گرون از شهر خودمون
    سوال دوم هم خرید یه چار گیگ با درایو فابریک یا خرید یه 250 گیگ با درایو تعویضی

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

دوست عزیز cris joon 007اولا شما باید اینجور سوالاتوو تو تاپیک مربوط به راهنمای خرید بپرسید ولی چون اینجا پرسیدید منم جواب میدم.
    ببینید این تعویض درایوی ها خیلی مشکل ساز میشن مثلا مایکروسافت خیلی سریع تو لایو شناساییشون میکنه و یا با آپدیت های جدید سریع شناسایی میشن و پشتیبانی رسمی چندانی از طرفc4نداره اون در واقع درایوfatهارو پشتیبانی میکنه که روی اونslimهست. در کل توصیه نمیکنم اصلا به هیچ وجه.
    بازم میگم تعویضی ها مال قدیم بود که با این روش کپی خور میکردن و اصلا اصلا توصیه نمیشه.50تومن نمیارزه یه عمر خودتو معطل کنی.
    من توصیه میکنم از شهر خودت همون درایو اصلی هارو بخری چون اگه بیای تهران باید همونقدر پول سفرتو بدی یا بیشتر
    درایو تعویضی هم که به درد نمیخوره.
    و در مورد سوال آخرت اگه پولت میرسه250گیگ درایو اصلی بخر ولی اگه نه4گیگ درایو اصلی بخر .

12. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

دوستانی که میرن لایو آپدیت جدید MW3 رو به هیچ وجه قبول نکنن!اگه آپدیت کنید دیگه نمیتونید هیچ بازی XGD 3 رو اجرا کنید.......
    فعلا باید آفلاین بمونید..........
    First and foremost, a warning — at this current time it is advised that you stay offline and avoid playing any AP2.5/XGD3 backups. It has been confirmed by the team that the dae.bin is now being silently updated on all LIVE-connected boxes.

This update is not being deployed via a SystemUpdate or TitleUpdate, but rather occurs in the background without any visual indication or prompt to the user. As such, there is no means by which it can be cancelled or avoided, other than not connecting to LIVE. If you’ve connected to LIVE in the past 24 hours, your system has likely already been updated with a changed dae.bin.

All AP2.5/XGD3 backups that contain the now older AP25 replay data will fail the system’s AP2.5 challenges and indeed flag your system (the flagging has also been confirmed by the team).
    Like our news a few days ago, the dae.bin is now being changed by way of an appended challenge table in the same manner on current retail dashes (13604) as it is on the preview dash (14686), however the content of the challenge tables differ. The team has determined that the appended challenge table appears to be unique per console and contains indentifying information. This means that everyone’s dae.bin is different, and can potentially be traced back to your specific console. Therefore, sharing your dae.bin with others it not advisable.
    More info to come.
    source:C4evaspeaks

14. 7 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •