تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2827 از 3347 اولاول ... 182723272727277728172823282428252826282728282829283028312837287729273327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,261 به 28,270 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

همون
    در واقع من میخواستم بدونم ایرانسل به سرعت استانداردهای فورجی پلاس در جهان رسیده یا هنوز در حال ارتقا هست؟
    مثلا ممکنه 1 سال دیگه به سرعت 1 گیگ برسیم در ایران؟
    بله، تقریبا داره همگام با کشور های دیگر در ۴جی پیش میره و واقعا سرعت نامحدود خود تکنولوژی رو داره ارائه میده و محدودیت جدا روی آن اعمال نشده، همونطور که الان cat6 شده، ممکنه در اینده ای نزدیک بعید میدونم ۱ سال ولی نزدیک، به ۱گیگابیت هم میرسد، ولی این کشور هایی که ذکر کردم همه خارج از حد معمول شبکه را ازمایش و ارتقاء میدن، و 1 4Gگیگابیت در هیج جای دنیا شایع نشده و جز مراکز شهرهای بزرگ چند کشور مثلا استرالیا و قطر از آن پرده برداری نشده، ولی شبکه CAT6 ابتدا مقایسه 4G با فیبر نوری است.
    و در حال حاضر در بیشتر کشورهای مدعی 4G، شبکه یا CAT6 هست و یا بالاتر(CAT9,CAT12)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    Last edited by greatpouya; 13-03-2017 at 15:15.

2. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مجدد پیگیر شارژم شدم ۶۰ تومن میگه صبور باشید گفتم ول کنید چقد صبر کنم اصلا حالیشون نیست دزدی دیگه رسوندن در حد دیدن و واضح بودن پول بدی شارژ نشه قبلا یادش بخیر شارژ میشد میدیدم ۲۰۰ تک تومن نیست الان دیگه راحت شدن!!!!!! ویرون شه بابا اینجا صاحب نداره
    شارژتو برمیگردونن بلاخره ولی باید صبور باشی برا من حدود هشت روز طول کشید تا شارژو ایرانسل برگردوند،همراه اولم پنج روزه شارژو برگردوند،کلا همه اپراتورا دزدن شما حتما از سایت ۱۹۵ هم از ایرانسل شکایت کن تا زودتر پیگیری کنن

4. 5 کاربر از bivafa.va.man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

تا قبل از این قانون جدید که تاپیک سرعت جدا شد فقط باید گفته میشد که بحث مودم تاپیک جدا داره حالا باید اینم اضافه بشه که بحث سرعت طبق پست زیر فقط باید توی تاپیک سرعت باشه .
    پس لطفا از این به بعد تمامی تست سرعت های خودتون رو به هر صورت تست سرعت از سایت از اپلیکشن و تمامی موارد که منحصرا مربوط به سرعت اینترنت است را در تاپیک زیر قرار دهید.
    لطفا رعایت کنید تا شرایط تاپیک های اپراتورها از این حالت ( بررسی سرعت اینترنت ) خارج بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

دوست عزیز با sxt سرعتت کم به نظر میرسه در ضمن من هم اول که این دستگاه رو گرفتم همینجوری بود به مرور متوجه شدم وقتی باندهارو روی هر دو فرکانس بگذاری خودش میگرده و بهترین دکل اون منطقه رو پیدا میکنه شما هم یه بار امتحان کن تیک هردوباند رو بزن ویه نیم ساعتی ازش بار نگیر مال من که از این طریق به دکلهای خوبی وصل میشه

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز با sxt سرعتت کم به نظر میرسه در ضمن من هم اول که این دستگاه رو گرفتم همینجوری بود به مرور متوجه شدم وقتی باندهارو روی هر دو فرکانس بگذاری خودش میگرده و بهترین دکل اون منطقه رو پیدا میکنه شما هم یه بار امتحان کن تیک هردوباند رو بزن ویه نیم ساعتی ازش بار نگیر مال من که از این طریق به دکلهای خوبی وصل میشه
    سرعت دکلتون کم هست یا ترافیک بسیار بالایی داره، وگرنه سیگنال خوبه، چون آپلودتون تقریبا اخرین کشش باند ۷ در حال حاضر هست و هیچ کم و کسری نداره، به قول دوستمون اگر به دکل های خلوت دیگر وصل شه شاید سرعتتون بالا بره، و میتونید این موضوع رو با پشتیبانیش هم در میون بذارید.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

زنگ زدم گفتم اقا پول به حساب ما میاد یا شارژ میشه به حساب میاد من بسته دیگه بخرم میگه معلوم نیست باید صبر کنید ولی میاد به حساب از خنده ترکیدم سریع قطع کردم جوک میگه هیچی معلوم نیست
    Last edited by apple021; 13-03-2017 at 17:13.

9. این کاربر از apple021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ir.ghost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

این جایی که من هستم بخاطر ساختمون های بلند و نویز زیاد و تقریبا داخل خانه آنتی ندارم

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان نميشه يه بسته اي که خريديم براي يه شماره ديگه هم شير کنيم.
    يني همزمان دو نفر با 2 سيم مجزا از يک بسته استفاده کنن؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان نميشه يه بسته اي که خريديم براي يه شماره ديگه هم شير کنيم.
    يني همزمان دو نفر با 2 سيم مجزا از يک بسته استفاده کنن؟
    حساب چند کاربره

13. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    لطفا یه تبلت معرفی کنید(4g+ ساپورت کنه)
    ارزش داره آیفون بفروشم یه گوشی که 4g+ ساپورت کنه بگیرم؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •