تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2827 از 4105 اولاول ... 1827232727272777281728232824282528262827282828292830283128372877292733273827 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,261 به 28,270 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

من دقیقا عجب شیرم از لحاظ برخورد چطورین؟خود منطقش چطوریه؟ خیلی سخت گیرن؟ اون امتحان اخرش خیلی جدیه؟ لطفا یه توضیح کلی درموردش بدید.(ببخشید اگه این هممه سوال کردم چون واقعا کنجکاوم ببینم کلا چطوره؟
    درک میکنم داداش ، چون دردت رو خوب میدونم
    از لحاظ برخورد 20 نیستن اما مثل گذشتش هم نیستن ! بخصوص اگه فوق دیپلم به بالا باشی قطعا اوضاع بهتره. این رو هم بگم که این مورد گردان به گردان ، گروهان به گروهان و فرد به فرد فرق میکنه !
    منطق ؟! انتظار هیچ منطق خاصی رو انتظار نداشته باش ! کلا مقوله سربازی به این مدل منطقی پشتش نیست !
    سخت گیری بستگی به دیدت داره و نوع زندگی شخصی که داشتی ! سخت گیری به مفهوم گذشته نه اما خیلی هم شل نیست ! بلاخره نظامی گری هستش و 1001 برنامش ! این طوری بگم که با یه مجموعه منظم از بی نظمی ها طرفی !
    اون امتحان آخر هم کاملا فرمالیتست !

توضیح کلی رو هم اینطوری بدم که صبح اول وقت از تبریز (اگه اهل آذربایجان شرقی هستی) سوار اتوبوس میکنن و میبرن داخل پادگان تحویل دژبان میدن ! بعد اونجا همه رو به خط میکنن کیف ها و لوازم و لباس هارو بازرسی میکنن. بعد میرید سمت گردانی که براتون تعیین میشه (اگه تحصیل کرده باشی قطعا گردان 3 هست که بهترین گردان هست از همه لحاظ) اونجا باز به خط میکننتون برگه های اعزامتون رو جمع میکنن و بعد تقسیم میشید به 6 تا گروهان (اگه گردان 3 بودی مراقب باش که گروهان 1 نیفتی ! این یه توصیه برادرانست !) بعدا میرید جلوی گروهان باز به خط میشید که لوازم سربازی یا اصطلاحا استحقاقی هاتون رو بهتون بدن . اونجام هوشیار باش که لباس و پوتین به سایزت برداری که بعدا دردسر نشه ! جلوی صف باشی بهتره که دسترستره ! بعدم کمی کلیات امور رو توضیح میدن و غذای روز اول که سیب زمینی آب پز هست رو بهتون میدن و میرید داخل آسایشگاه. به خودت اصلا سخت نگیر و همه چی رو به باد شوخی بگیر ! اینم یه توصیست ! از فرداش برنامه هاتون شروع میشن. کلاس های آموزشی ، صف جمع و نظام جمع ، باز و بست اسلحه و عقیدتی و ...! بیشتر فعالیت هم به رژه هست. صبح ها ساعت 5 پامیشید و شب ساعت 9 خاموشی هست. یه برنامه بهتون میدن که اصطلاحا اسم برنامه سین هست که طبق اون جلو میرید. تقریبا هفته ای یکبار نگهبانی میدید. و این رو بگم که هفته اول کمی سخت میگذره و باید تحمل کنی...
    اما نکته خوشحال کنندش برات برج 12 بودنته ! از لحاظ هوا نه مثل دی ماه سرده نه مثل تیر گرم ! از 28 اسفند تا 16 فروردین میاید خونه عشق و صفا یعنی 17 روز مرخصی که تو اکثر یگانها این مقدار مرخصی بیشتر شبیه شوخیه تا واقعیت ! و عملا بعد عید هیچی نیست ! دوره همیه + تیر اندازی که پیاده میرید تا ورودی شهر !
    این یه خلاصه ای کلیت کار بود. این توصیه رو هم بت بکنم که سعی کن منشی گروهان بشی که از خیلی چیزا معاف میشی ! کارت تلفن هم حتما چندتائی با خودت ببر.
    و در نهایت اصلا نزار بت سخت بگذره و دوستای خوبی برا خودت پیدا کن که تنها نباشی

موفق باشی داداش. به سلامتی ...

2. 9 کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام. من 12/1 اعزامم. اما درخواست تمدید دادم. گفتن اطلاع میدن. من با گواهی پزشک درخواست تمدید دادم. قبول میکنن با توجه به اینکه کد خوردم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

امروز 4 شنبه !
    شنبه 6 صبح باید پادگان باشیم
    02 تهران پرندک
    یه جورایی نمیدونم چرا خوشحالم ی ذرم استرس دارم ک عادیه چون محیط جدیدی دارم میرم
    دوستای خوبی میدونم پیدا میکنم
    دیگه امروز باید بشم ساک ب دست
    اصلا سخت نگیرید بچه ها
    یادتون باشه که همه با همیم
    همه وضعیت شما رو دارن
    هیچکس سرتر و برتر نیست

5. این کاربر از kolahesiah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام. من 12/1 اعزامم. اما درخواست تمدید دادم. گفتن اطلاع میدن. من با گواهی پزشک درخواست تمدید دادم. قبول میکنن با توجه به اینکه کد خوردم؟
    تو قانون که نوشته قبول میکنند حتی روز اعزام

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اگه قبول میکنن پس چرا گفتن 2 روز دیگه اطلاع میدن؟(من دو روز پیش دادم یعنی امروز نتیجش میاد. ) نگرانم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

بچه های فوق لیسانس پدافند سمنان.اعزام 12/2 اعلام حضور کنن

داره خودمونی میشه mojtaba_1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    اهـ ـ ـ♥ ـ ـر

پيش فرض

از لحاظ برخورد 20 نیستن اما مثل گذشتش هم نیستن ! بخصوص اگه فوق دیپلم به بالا باشی قطعا اوضاع بهتره. این رو هم بگم که این مورد گردان به گردان ، گروهان به گروهان و فرد به فرد فرق میکنه !
    منطق ؟! انتظار هیچ منطق خاصی رو انتظار نداشته باش ! کلا مقوله سربازی به این مدل منطقی پشتش نیست !
    سخت گیری بستگی به دیدت داره و نوع زندگی شخصی که داشتی ! سخت گیری به مفهوم گذشته نه اما خیلی هم شل نیست ! بلاخره نظامی گری هستش و 1001 برنامش ! این طوری بگم که با یه مجموعه منظم از بی نظمی ها طرفی !

توضیح کلی رو هم اینطوری بدم که صبح اول وقت از تبریز (اگه اهل آذربایجان شرقی هستی) سوار اتوبوس میکنن و میبرن داخل پادگان تحویل دژبان میدن ! بعد اونجا همه رو به خط میکنن کیف ها و لوازم و لباس هارو بازرسی میکنن. بعد میرید سمت گردانی که براتون تعیین میشه (اگه تحصیل کرده باشی قطعا گردان 3 هست که بهترین گردان هست از همه لحاظ) اونجا باز به خط میکننتون برگه های اعزامتون رو جمع میکنن و بعد تقسیم میشید به 6 تا گروهان (اگه گردان 3 بودی مراقب باش که گروهان 1 نیفتی ! این یه توصیه برادرانست !) بعدا میرید جلوی گروهان باز به خط میشید که لوازم سربازی یا اصطلاحا استحقاقی هاتون رو بهتون بدن . اونجام هوشیار باش که لباس و پوتین به سایزت برداری که بعدا دردسر نشه ! جلوی صف باشی بهتره که دسترستره ! بعدم کمی کلیات امور رو توضیح میدن و غذای روز اول که سیب زمینی آب پز هست رو بهتون میدن و میرید داخل آسایشگاه. به خودت اصلا سخت نگیر و همه چی رو به باد شوخی بگیر ! اینم یه توصیست ! از فرداش برنامه هاتون شروع میشن. کلاس های آموزشی ، صف جمع و نظام جمع ، باز و بست اسلحه و عقیدتی و ...! بیشتر فعالیت هم به رژه هست. صبح ها ساعت 5 پامیشید و شب ساعت 9 خاموشی هست. یه برنامه بهتون میدن که اصطلاحا اسم برنامه سین هست که طبق اون جلو میرید. تقریبا هفته ای یکبار نگهبانی میدید. و این رو بگم که هفته اول کمی سخت میگذره و باید تحمل کنی...
    اما نکته خوشحال کنندش برات برج 12 بودنته ! از لحاظ هوا نه مثل دی ماه سرده نه مثل تیر گرم ! از 28 اسفند تا 16 فروردین میاید خونه عشق و صفا یعنی 17 روز مرخصی که تو اکثر یگانها این مقدار مرخصی بیشتر شبیه شوخیه تا واقعیت ! و عملا بعد عید هیچی نیست ! دوره همیه + تیر اندازی که پیاده میرید تا ورودی شهر !
    این یه خلاصه ای کلیت کار بود. این توصیه رو هم بت بکنم که سعی کن منشی گروهان بشی که از خیلی چیزا معاف میشی ! کارت تلفن هم حتما چندتائی با خودت ببر.

سلام داداش منم افتادم عجب شیر..در مورد پوتین یه سوال دارم پوتین شماره 45 هست؟یا بخرم با خودم ببرم؟اگه تو پادگان نباشه مرخصی میدن برم از تبریز بخرم؟؟؟
    کارت تلفن مگه اونجا نمیفروشن؟بوفشون گرون میفروشه جنساشو؟

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام داداش منم افتادم عجب شیر..در مورد پوتین یه سوال دارم پوتین شماره 45 هست؟یا بخرم با خودم ببرم؟اگه تو پادگان نباشه مرخصی میدن برم از تبریز بخرم؟؟؟
    کارت تلفن مگه اونجا نمیفروشن؟بوفشون گرون میفروشه جنساشو؟
    پوتین بله تا سایز 45 هستش. سال قبل که ما بودیم برخلاف دفعات قبل هممون رو بردن جلو انبار ، بر اساس سایز به صف کردن و به هر کس سایز پاش رو دادن ! اما بازم به اونائی که نرسید از 4 شنبه تا جمعه مرخصی دادن که برن خودشون بگیرن یا تعویض کنن.
    کارت تلفن هم تو بوفه هست نه خیلی ام گرون اینا نیست اما بعضا پیدا نمیشه ! کارت تلفن ببری بهتره خیالت راحته !

11. این کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mojtaba_1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    اهـ ـ ـ♥ ـ ـر

پيش فرض

پوتین بله تا سایز 45 هستش. سال قبل که ما بودیم برخلاف دفعات قبل هممون رو بردن جلو انبار ، بر اساس سایز به صف کردن و به هر کس سایز پاش رو دادن ! اما بازم به اونائی که نرسید از 4 شنبه تا جمعه مرخصی دادن که برن خودشون بگیرن یا تعویض کنن.
    کارت تلفن هم تو بوفه هست نه خیلی ام گرون اینا نیست اما بعضا پیدا نمیشه ! کارت تلفن ببری بهتره خیالت راحته !
    خیلی ممنون.چیکار کنیم گروهان1 نیفتیم بنظرت ؟مگه دست ماست؟

13. این کاربر از mojtaba_1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خیلی ممنون داداش بابت اطلاع رسانیت من لیسانس هستم خدا رو شکر که طبق گفته هاتون یکم بهمون رحم می کنن ولی خب از دوستان شنیدم توالت شوری تحصیل کرده نکرده نمی شناسه باید انجامش داد(برای من که مهم نیست کار سختی به نظرم نمیاد حداقل از نگهبانی 8 ساعته راحت تره)
    Last edited by altair; 18-02-2015 at 16:31.

15. این کاربر از altair بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •