اون تستی که دیدی روی 4G هست و ماکزیمم سرعت 4G ایرانسل فعلا 70-75 مگابیت هست . برای سرعت بالاتر باید بری سراغ +4G که تا سقف همون 150 فعلامبتونی بگیری
اون تستی که دیدی روی 4G هست و ماکزیمم سرعت 4G ایرانسل فعلا 70-75 مگابیت هست . برای سرعت بالاتر باید بری سراغ +4G که تا سقف همون 150 فعلامبتونی بگیری
سرعت 4G و 4G+ ایرانسل در آینده افزایش پیدا می کنه؟ یا سقفش همینقدر هست؟
تکنولوژی 4g+ نهایت سرعتش ۱۵۰
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
اشتباه پاسخ ندید، سرعت ۴جی پلاس از ۳۰۰ شروع میشه که فعلا بدلیل پهنای باند ارایه شده توسط ایرانسل روی ۱۸۰(همون۱۵۰تقریبی) قفل شده، و در اینده ۴جی پلاس به راحتی تا ۱ گیگابیت و بالاتر قابل ارتقاء هست و محدودیتی برای 4g+ وجود ندارد.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
4G+ offers peak download speeds of 150Mbps and typical speeds of up to around 90Mbps. That’s far faster than even double speed 4G, which caps out at around 60Mbps, with typical download speeds of around 24-30Mbps.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS+A3003 using Tapatalk
اینم Mikrotik SXT LTE
![]()
Last edited by ir.ghost; 13-03-2017 at 11:20.
ایم مقاله برای اپراتور انگلیسی EE هست که اون هم در حال حاضر 4G+ اونم با سرعت ۴۵۰ مگابیت داره در لندن ارایه میکنه و این مشخصات مال قدیمشه و مربوط به سرعت تضمینی روی این 4G+ هست، این شرکت سرعت ۶۰ مگابیت رو روی 4G 150 تضمین کرده و سرعت 90 مگابیت را روی 4G+ 300 مگابیت تضمین کرده و سیاست این اپراتور کاملا در تعریف سرعت با اپراتور های دیگر جهان متفاوت است.
در حال حاضر این اپراتور داره بر روی ارائه 1گیگابیت کار میکنه، و در استرالیا و قطر به صورت رسمی سرعت 4G+ ۱گیگابیت در حال ارایه شدن هست.
TELSTRA راجع به تحقیق کنید
باز هم جای تشکر داره که بعد از خوندن مقاله انگلیسی، پاسخ داده بودید، حق دارید این اپراتور کاملا متفاوت سرعت های ۴جی رو تعریف کرده.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Last edited by greatpouya; 13-03-2017 at 11:19.
از ۱۸ ماه اسفند ۶۰ تومن شارژ کردم از برنامه ایرانسل برای بسته ۳۰ گیگ ۲ ماهه پرداخت موافقیت امیز بود!!! بعد شارژ نشد بعد ۲۴ ساعت ! بعد زنگ زدم میگه پیگیری میشه هنوز که هنوزه میگه صبر کنید چی کار کنم دوستان
همون
در واقع من میخواستم بدونم ایرانسل به سرعت استانداردهای فورجی پلاس در جهان رسیده یا هنوز در حال ارتقا هست؟
مثلا ممکنه 1 سال دیگه به سرعت 1 گیگ برسیم در ایران؟
مجدد پیگیر شارژم شدم ۶۰ تومن میگه صبور باشید گفتم ول کنید چقد صبر کنم اصلا حالیشون نیست دزدی دیگه رسوندن در حد دیدن و واضح بودن پول بدی شارژ نشه قبلا یادش بخیر شارژ میشد میدیدم ۲۰۰ تک تومن نیست الان دیگه راحت شدن!!!!!! ویرون شه بابا اینجا صاحب نداره
Last edited by apple021; 13-03-2017 at 14:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)