تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2826 از 3017 اولاول ... 18262326272627762816282228232824282528262827282828292830283628762926 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,251 به 28,260 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تو چنذ صحفه قبل تر هم گفته بودم ما همیشه دنبال لقمه راحتیم یکی از یوزرها به فرشاد گفته چرا ما که میگم کمه شما سرثیع تست اسپید میزارین میگین خوبه . خدمت این دوست عزیز بگم رنج ای پی ها زیاد شده و مخابرات هم کاربر خونگیش زیاد شده اومده بیشتر ای پی ها رو تو سرعت شبانه کم سرعت کرده فقط یه رنج ای پی گذاشته برای کاربرای تجاری که سرعت بالا میخرن شما هم اگه روی اون رنج باشین نهایت سرعت رو میگیرین نکته گذاشتم که اگه متوجه شدین میتونید از سرعت بالا توی شبانه استفاده کنید

2. این کاربر از saman167 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

تو چنذ صحفه قبل تر هم گفته بودم ما همیشه دنبال لقمه راحتیم یکی از یوزرها به فرشاد گفته چرا ما که میگم کمه شما سرثیع تست اسپید میزارین میگین خوبه . خدمت این دوست عزیز بگم رنج ای پی ها زیاد شده و مخابرات هم کاربر خونگیش زیاد شده اومده بیشتر ای پی ها رو تو سرعت شبانه کم سرعت کرده فقط یه رنج ای پی گذاشته برای کاربرای تجاری که سرعت بالا میخرن شما هم اگه روی اون رنج باشین نهایت سرعت رو میگیرین نکته گذاشتم که اگه متوجه شدین میتونید از سرعت بالا توی شبانه استفاده کنید
    شاید شما همیشه دنبال لقمه آماده بودید و این رو به همه تعمیم میدید !
    رنج ip توی مخابرات بصورت گروه بندی شده هست اگر کسی واسش تو سیستم تعیین شده باشه که 37.221 بگیره هر چقدر اینترنت رو قطع و وصل کنه نمیتونه به گیت وی فری برسه
    حتی اگر کسی به 2.185 هم برسه ولی گیت ویش فری نباشه باز هم محدود میشه .
    مگر اینکه بتونه پورت مخابراتی رو جا به جا کنه که اون هم یا آشنا میخواد یا این که تخلیه کنه و مجددا سرویس بگیره ....
    البته یه زمانی گروه بندی نبود و میشد این کار رو کرد حتی من یه اسکریپت نوشته بودم که اتوماتیک اینترنت رو از طریق telnet قطع و وصل میکرد

4. 2 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شاید شما همیشه دنبال لقمه آماده بودید و این رو به همه تعمیم میدید !
    رنج ip توی مخابرات بصورت گروه بندی شده هست اگر کسی واسش تو سیستم تعیین شده باشه که 37.221 بگیره هر چقدر اینترنت رو قطع و وصل کنه نمیتونه به گیت وی فری برسه
    حتی اگر کسی به 2.185 هم برسه ولی گیت ویش فری نباشه باز هم محدود میشه .
    مگر اینکه بتونه پورت مخابراتی رو جا به جا کنه که اون هم یا آشنا میخواد یا این که تخلیه کنه و مجددا سرویس بگیره ....
    البته یه زمانی گروه بندی نبود و میشد این کار رو کرد حتی من یه اسکریپت نوشته بودم که اتوماتیک اینترنت رو از طریق telnet قطع و وصل میکرد
    دوست عزیز چرا حرف منو به خودتون گرفتین منظورم شما نبودین اگه متوجه شده باشین حتی نقل قولم نکردم از کسی یه جاهای لقمه اماده بوده استفاده کردیم غر نزدیم به کسی هم انگشت اشاره اتهام نشون ندادیم و اتفاقا من همیشه بحث های شما رو دیدم همیشه نکته بین بودین خوشم اومده از نکته بینی شما

6. 2 کاربر از saman167 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوست عزیز چرا حرف منو به خودتون گرفتین منظورم شما نبودین اگه متوجه شده باشین حتی نقل قولم نکردم از کسی یه جاهای لقمه اماده بوده استفاده کردیم غر نزدیم به کسی هم انگشت اشاره اتهام نشون ندادیم و اتفاقا من همیشه بحث های شما رو دیدم همیشه نکته بین بودین خوشم اومده از نکته بینی شما
    رفیق به خودم نگرفتم شرمنده بعضی وقتا لحنم اینطوریه
    اتفاقا من خودم جز اون دسته ای هستم سرعتم واسه شبانه خوبه خدا رو شکر ولی یه مدتی واسه من هم محدود شد دوباره درست شد واسه همین درد کسایی که نتشون اینطوری هست رو درک میکنم

8. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    یکی از یوزرها گفته فلان و بهمان ... چرا اینقدر میپیچونی ؟ یه کوت میکردی تموم دیگه
    لقمه آماده یعنی چی ؟ مگه سوپر ماریو که دنبال در مخفی بگردیم؟ خب یه آیپی درست بده دیگه ... من هی مودم ریستارت کنم تا یه آیپی جدید بگیرم یعنی اگر انتظار داشته باشم با یکبار روشن شدن مودم, آیپی خوب برام بیاد... این میشه لقمه آماده؟
    بیخیال عزیز من ...
    به هرحال فعلن خوب شده ولی قطعی دارم

موفق باشید

-----------------------------------------
    این طرز برخورد (به در بگم که دیوار بشنوه) اصلن درست نیست ... اگر نوشته ام رو کوت میکردی باور کن خیلی هم از راهنماییت خوشحال میشدم
    به هر حال بازم دمت گرم که راهنمایی میکنی
    Last edited by dayanoosh; 12-05-2016 at 03:29.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

رنچ ایپی 47.209 چیه اضافه کردن از اصفهان ؟ حتی سایت هم باز نمیکنه

مسخره ها !

12. 2 کاربر از M.Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این تاپیک قدیما چند صفحه در روز جلو میرفت...ببین مخابرات چیکار کرده که یوزرهای قدیمی دیگه اینجاها پیداشون هم نمیشه

یکی از دوستام میخواست اینترنت بگیره (قبلا وایمکس داشت و نمیشه به اون گفت اینترنت) و هرچی نصیحتش کردم که بیخیال ADSL بشه و یه مودم 4G بگیره گوش نکرد وفقط هم مخابرات ثبت نامش کرد(کافوی نوری بود)

اما نکته عجیب سرویسی هست که ثبت نام کرده : 2 مگ چهار گیگ با شبانه نیم بها!!!

منم موقع ثبت نا همراهش بودم و همه سرویسا شبانه نیم بها داشتن!!! یکی از مسئول فروش ها گفت که برای بقیه....بزودی میخوان برای همه سرویس شبانه رو نیم بها کنن!!!اونم ساعت 2 تا 6
    فکر کنم نمایندگی اکسین بودیم...بیچاره کافو های نوری

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خودمم اعلام وضعیت کنم
    همچنان سرعت افتضاحه و با هیچ کلکی هم درست نمیشه
    یه مصیبت جدید هم امروز اضافه شده که بعضی سایت ها از جمله همین فروم فقط با چیز پی ان باز میشه
    بیچاره خودم

14. این کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

فشفه قراره راه بندازن بزودی/ بوی بازگشت سرویس نامحدود هم میاد...
    Last edited by reza1375534; 14-05-2016 at 22:23.

16. این کاربر از reza1375534 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این تاپیک قدیما چند صفحه در روز جلو میرفت...ببین مخابرات چیکار کرده که یوزرهای قدیمی دیگه اینجاها پیداشون هم نمیشه

یکی از دوستام میخواست اینترنت بگیره (قبلا وایمکس داشت و نمیشه به اون گفت اینترنت) و هرچی نصیحتش کردم که بیخیال ADSL بشه و یه مودم 4G بگیره گوش نکرد وفقط هم مخابرات ثبت نامش کرد(کافوی نوری بود)

اما نکته عجیب سرویسی هست که ثبت نام کرده : 2 مگ چهار گیگ با شبانه نیم بها!!!

منم موقع ثبت نا همراهش بودم و همه سرویسا شبانه نیم بها داشتن!!! یکی از مسئول فروش ها گفت که برای بقیه....بزودی میخوان برای همه سرویس شبانه رو نیم بها کنن!!!اونم ساعت 2 تا 6
    فکر کنم نمایندگی اکسین بودیم...بیچاره کافو های نوری

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خودمم اعلام وضعیت کنم
    همچنان سرعت افتضاحه و با هیچ کلکی هم درست نمیشه
    یه مصیبت جدید هم امروز اضافه شده که بعضی سایت ها از جمله همین فروم فقط با چیز پی ان باز میشه
    بیچاره خودم
    سلام
    واقعیت اینه که تنها برتری مخابرات به بقیه سرویس دهندگان همین اینترنت رایگان هست (البته قیمتش هم بهتره) و فکر نمیکنم برش دارن
    یکشب خونه یکی از دوستان بودم که آسیا تک داشت ... وضعیت روز فوق العاده بود ولی شب... (چیزی نگم بهتره)
    ولی برای اینترنت اگر بعدن پشیمون شد میتونه اینترنت ایرانسل بگیره که همه جا میشه استفاده کرد و ارزونتر از وایمکس ایرانسله که هیچ جا آنتن نمیده!

موفق باشید

18. این کاربر از dayanoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •