تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2825 از 4428 اولاول ... 1825232527252775281528212822282328242825282628272828282928352875292533253825 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,241 به 28,250 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

سلام سرویس حجمی 128 پارس انلاین روی 9 مگ بسته میشه یا خیر ؟
    خیر:

در راستای ارتقا سطح خدمات و افزایش رضایت مندی شما مشترک گرامی ، شرکت پارس آنلاین افزایش سرعت اینترنت پرسرعت تا سقف 9 مگابیت بر ثانیه بر روی سرویس های حجمی بالاتر از 128 Kbps خود را به صورت رایگان برای کلیه کاربران ارائه می کند.
    . . . . .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من بالاخره سرویس 2 مگ محدودش رو گرفتم، خطم خیلی ضعیفه اول یارو گفت نمیشه رو 9 مگ بست ولی من گفتم ببند حالا یا میشه یا نمیشه! که خدا رو شکر شد.
    سرعت دانلود شبانم روی 800 تا 850 هست، اگه خطم وضعش بهتر بود تا 1 مگابایت هم میرفت راحت.

وضعیت خط:

3. 3 کاربر از Gamersland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بنده به شخصه از پارس انلاین ممنونم بابت سرعت زیادی که شبها به من میده جدیدا شبی 11 تا حداکثر 14 گیگ دانلود میکنم تا الانم در مجموع نزدیک 250 گیگ گرفتم (افسوس میخورم چرا زودتر مخابرات لعنتی رو ول نکردم !!) ولی همیشه از این میترسم که نکنه این وضعیت تا ابد ادامه نداشته باشه و یه روزی سرعتم بشه عین دیال آپ چون هرچیزی تو این مملکت اوکی باشه و عین آدم کار کنه باید بهش شک کرد!!

فکر نکنم هیچ کس تو هیچ شرکت دیگه ای تو ایران بتونه این مقدار دانلود کنه حالا به استثنا بعضی ها که محدودیت شاتل رو دارن دور میزنن

5. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه master2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

الان سرعتم شده عین دایال آپ
    مصلا 2 مگ دارم ها
    چشم زدند سرعتم را!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون از راهنمایی های شما بزرگوار

سرعت دانلود با مشخصات جدید باید چقدر باشه دوست عزیز ؟؟
    سرعت دانلود تو ساعت‌های عادی (به شرطی که ساعت پرترافیک نباشه و سرور مخاطب هم وضعیت خوبی داشته باشه) بین 900 تا 950 کیلوبایت در ثانیه رو راحت باید بزنه. بعضاً ممکنه به بالای 1مگابایت در ثانیه هم برسه. اما ساعت‌های رایگان متغیره. از حدود 400 کیلوبایت تو ساعت‌های 2 و 3 بامداد شروع می‌شه تا 900 در ساعت 6 افزایش پیدا می‌کنه.

شرمنده یه سوال دیگه

نمیدونم کدومشون سیگناله کدوم نویز ؟؟ اما فکر کنم یکم تغییر کردن

SNR Up : 26.3
    SNR Down : 11.2
    Line Attenuation Up : 16.3
    Line Attenuation Down : 26.0
    عددهای SNR نشون دهنده نسبت قدرت سیگنال اطلاعات به قدرت نویز هستند به ترتیب برای جریان آپلود و جریان دانلود. هر چی این نسبت بزرگتر باشه بهتره. تا 6db هم مشکلی پیش نمی‌آد اگه پایین بره. اما این نسبت از اون کمتر بشه، احتمال قطعی یا دریافت تعداد بیشتری بسته‌های اطلاعاتی ناقص بالا می‌ره. به هر حال این عدد ثابت نیست و ممکنه یه مقداری در طول ساعت‌های مختلف روز تغییر کنه. در حد 1 یا 2 واحد تغییر اصلاً مهم نیست.

عددهای میرایی خط (Line Attenuation) نشون دهنده افت قدرت سیگنال دریافتی در انتهای مسیر نسبت به سیگنال اولیه به ترتیب برای جریان آپلود و دانلوده که به طول کابل‌کشی و جنس کابل‌های مسی استفاده شده توسط مخابرات بستگی داره. این عدد هر چی کمتر باشه بهتره و معمولاً نباید تغییر کنه مگر این که کابل‌کشی از مرکز مخابراتی تا منزل تغییر کنه. اینم بگم که اگه مخابرات برای کابل‌کشی از سیم‌های مسی استاندارد استفاده کرده باشه، در هر 1000 متر 13.8db افت سیگنال به وجود می‌آد. میرایی دانلود شما 26db اه. یعنی فاصله کابل‌کشی شما باید حدود 2 کیلومتر تا مرکز مخابراتی باشه.

در کل زیاد نگران این تغییرات کوچک تو این عددا نباش. مشکلی نیست. برو حالشو ببر.

8. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سرعت دانلود تو ساعت‌های عادی (به شرطی که ساعت پرترافیک نباشه و سرور مخاطب هم وضعیت خوبی داشته باشه) بین 900 تا 950 کیلوبایت در ثانیه رو راحت باید بزنه. بعضاً ممکنه به بالای 1مگابایت در ثانیه هم برسه. اما ساعت‌های رایگان متغیره. از حدود 400 کیلوبایت تو ساعت‌های 2 و 3 بامداد شروع می‌شه تا 900 در ساعت 6 افزایش پیدا می‌کنه.

عددهای SNR نشون دهنده نسبت قدرت سیگنال اطلاعات به قدرت نویز هستند به ترتیب برای جریان آپلود و جریان دانلود. هر چی این نسبت بزرگتر باشه بهتره. تا 6db هم مشکلی پیش نمی‌آد اگه پایین بره. اما این نسبت از اون کمتر بشه، احتمال قطعی یا دریافت تعداد بیشتری بسته‌های اطلاعاتی ناقص بالا می‌ره. به هر حال این عدد ثابت نیست و ممکنه یه مقداری در طول ساعت‌های مختلف روز تغییر کنه. در حد 1 یا 2 واحد تغییر اصلاً مهم نیست.

عددهای میرایی خط (Line Attenuation) نشون دهنده افت قدرت سیگنال دریافتی در انتهای مسیر نسبت به سیگنال اولیه به ترتیب برای جریان آپلود و دانلوده که به طول کابل‌کشی و جنس کابل‌های مسی استفاده شده توسط مخابرات بستگی داره. این عدد هر چی کمتر باشه بهتره و معمولاً نباید تغییر کنه مگر این که کابل‌کشی از مرکز مخابراتی تا منزل تغییر کنه. اینم بگم که اگه مخابرات برای کابل‌کشی از سیم‌های مسی استاندارد استفاده کرده باشه، در هر 1000 متر 13.8db افت سیگنال به وجود می‌آد. میرایی دانلود شما 26db اه. یعنی فاصله کابل‌کشی شما باید حدود 2 کیلومتر تا مرکز مخابراتی باشه.

در کل زیاد نگران این تغییرات کوچک تو این عددا نباش. مشکلی نیست. برو حالشو ببر.
    بازم ممنون بابت پاسخ های کاملتون

سرعت من در ساعات غیر رایگان توپ پرش 600 هستش و در ساعات رایگان توپ پرش 120 هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

دوستان برای من گوگل پلاس باز نمیشه و باید تحریم شکن وصل بشم تا باز بشه شما هم همینطور ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بازم ممنون بابت پاسخ های کاملتون

سرعت من در ساعات غیر رایگان توپ پرش 600 هستش و در ساعات رایگان توپ پرش 120 هستش
    یه چند روزی امتحان کن. احتمال داره که وضعیت بهتر بشه. اگه نشد حتماً به پشتیبانی زنگ بزن و بگو با وجودی که پروفایلت رو روی 9 مگ بستن، اما سرعتت خیلی بالا نمی‌ره. به ویژه تو ساعت‌های شبانه رایگان.

یه چندتا سؤال:

1. چه سرویسی گرفتی؟
    2. این سرعت دانلود 600 کیلوبایت رو از کدوم سایت‌ها یا سرورها داری؟ داخل ایرانن یا خارج از ایران؟
    3. سرعت دانلودت با IDM و چند کانکشن هم‌زمان اینه؟ یا این که با تک کانکشن؟
    4. سرعت دانلودت تو ساعت‌های مختلف روزانه و شبانه فرقی نداره؟

12. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یه چند روزی امتحان کن. احتمال داره که وضعیت بهتر بشه. اگه نشد حتماً به پشتیبانی زنگ بزن و بگو با وجودی که پروفایلت رو روی 9 مگ بستن، اما سرعتت خیلی بالا نمی‌ره. به ویژه تو ساعت‌های شبانه رایگان.

یه چندتا سؤال:

1. چه سرویسی گرفتی؟
    2. این سرعت دانلود 600 کیلوبایت رو از کدوم سایت‌ها یا سرورها داری؟ داخل ایرانن یا خارج از ایران؟
    3. سرعت دانلودت با IDM و چند کانکشن هم‌زمان اینه؟ یا این که با تک کانکشن؟
    4. سرعت دانلودت تو ساعت‌های مختلف روزانه و شبانه فرقی نداره؟
    باشه
    1. سرویس 512 دو گیگ سه ماهه
    2. سرعت 600 رو هم از سرورهای داخلی و هم خارجی دارم چند تا مختلف تست کردم رو همشون تکی 600 بود و دانلود همزمان تقسیم میشد بینشون
    3.بله سرعتی که گفتم مربوط به IDM هستش و روی 32 کانکشن هستش
    4.شبانش رو که دیشب تست زدم 120 بود حتی صبح هم که بیدار شدم دیدم داره با همون 120 دانلود میکنه الانم که ساعت غیر رایگانه یه لینک سرور داخلی
    زدم برا دانلود 480 بود پایین تر اومده بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دزدان سرگردنه اول که زدن ساعت دانلود رایگان رو یک ساعت کم کردند به اسم رضایت مشتری!
    بعد رفتیم نامحدود 20 گیگ بود 10 گیگ کم کردند به اسم جایزه پرسرعت!
    الانم که بعد از 10 گیگ استفاده مستقیم دقیقا سرعتت رو میبندن روی 16 و عملا اون یک دقیقه ی بعد از دیسی که میشد با سرعت بالا دانلود کرد رو دیگه نداریم!
    دلمون خوش بود تو همون یک دقیقه کارامون رو انجام بدیم بریم دنبال زندگیمون
    حدود 10 -20 نفر رو خودم فقط پارس آنلاین ثبت نام کردم یعنی از این به بعد هرجا بشینم دمار از روزگار این دزدان سرگرده در میارم
    آلترناتیو هم آسیاتک هست که سرویس های نامحدودش دله دزدی نداره و ارزانه
    مخابرات نامحدود که مثل همین پارسه ولی بسیار ارزانتر
    شاتله که 20 گیگ میده 30 تومن تازه اگه مثل من بعضی اوقات مشترک کم مصرف بشی برای تمدید 5 الی 10 تومن تخفیف میده
    .و ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •