خیر:
. . . . .در راستای ارتقا سطح خدمات و افزایش رضایت مندی شما مشترک گرامی ، شرکت پارس آنلاین افزایش سرعت اینترنت پرسرعت تا سقف 9 مگابیت بر ثانیه بر روی سرویس های حجمی بالاتر از 128 Kbps خود را به صورت رایگان برای کلیه کاربران ارائه می کند.
خیر:
. . . . .در راستای ارتقا سطح خدمات و افزایش رضایت مندی شما مشترک گرامی ، شرکت پارس آنلاین افزایش سرعت اینترنت پرسرعت تا سقف 9 مگابیت بر ثانیه بر روی سرویس های حجمی بالاتر از 128 Kbps خود را به صورت رایگان برای کلیه کاربران ارائه می کند.
من بالاخره سرویس 2 مگ محدودش رو گرفتم، خطم خیلی ضعیفه اول یارو گفت نمیشه رو 9 مگ بست ولی من گفتم ببند حالا یا میشه یا نمیشه! که خدا رو شکر شد.
سرعت دانلود شبانم روی 800 تا 850 هست، اگه خطم وضعش بهتر بود تا 1 مگابایت هم میرفت راحت.
وضعیت خط:
![]()
بنده به شخصه از پارس انلاین ممنونم بابت سرعت زیادی که شبها به من میده جدیدا شبی 11 تا حداکثر 14 گیگ دانلود میکنم تا الانم در مجموع نزدیک 250 گیگ گرفتم (افسوس میخورم چرا زودتر مخابرات لعنتی رو ول نکردم !!) ولی همیشه از این میترسم که نکنه این وضعیت تا ابد ادامه نداشته باشه و یه روزی سرعتم بشه عین دیال آپ چون هرچیزی تو این مملکت اوکی باشه و عین آدم کار کنه باید بهش شک کرد!!
فکر نکنم هیچ کس تو هیچ شرکت دیگه ای تو ایران بتونه این مقدار دانلود کنه حالا به استثنا بعضی ها که محدودیت شاتل رو دارن دور میزنن
![]()
الان سرعتم شده عین دایال آپ
مصلا 2 مگ دارم ها
چشم زدند سرعتم را!![]()
سرعت دانلود تو ساعتهای عادی (به شرطی که ساعت پرترافیک نباشه و سرور مخاطب هم وضعیت خوبی داشته باشه) بین 900 تا 950 کیلوبایت در ثانیه رو راحت باید بزنه. بعضاً ممکنه به بالای 1مگابایت در ثانیه هم برسه. اما ساعتهای رایگان متغیره. از حدود 400 کیلوبایت تو ساعتهای 2 و 3 بامداد شروع میشه تا 900 در ساعت 6 افزایش پیدا میکنه.
عددهای SNR نشون دهنده نسبت قدرت سیگنال اطلاعات به قدرت نویز هستند به ترتیب برای جریان آپلود و جریان دانلود. هر چی این نسبت بزرگتر باشه بهتره. تا 6db هم مشکلی پیش نمیآد اگه پایین بره. اما این نسبت از اون کمتر بشه، احتمال قطعی یا دریافت تعداد بیشتری بستههای اطلاعاتی ناقص بالا میره. به هر حال این عدد ثابت نیست و ممکنه یه مقداری در طول ساعتهای مختلف روز تغییر کنه. در حد 1 یا 2 واحد تغییر اصلاً مهم نیست.
عددهای میرایی خط (Line Attenuation) نشون دهنده افت قدرت سیگنال دریافتی در انتهای مسیر نسبت به سیگنال اولیه به ترتیب برای جریان آپلود و دانلوده که به طول کابلکشی و جنس کابلهای مسی استفاده شده توسط مخابرات بستگی داره. این عدد هر چی کمتر باشه بهتره و معمولاً نباید تغییر کنه مگر این که کابلکشی از مرکز مخابراتی تا منزل تغییر کنه. اینم بگم که اگه مخابرات برای کابلکشی از سیمهای مسی استاندارد استفاده کرده باشه، در هر 1000 متر 13.8db افت سیگنال به وجود میآد. میرایی دانلود شما 26db اه. یعنی فاصله کابلکشی شما باید حدود 2 کیلومتر تا مرکز مخابراتی باشه.
در کل زیاد نگران این تغییرات کوچک تو این عددا نباش. مشکلی نیست. برو حالشو ببر.![]()
بازم ممنون بابت پاسخ های کاملتون
سرعت من در ساعات غیر رایگان توپ پرش 600 هستش و در ساعات رایگان توپ پرش 120 هستش![]()
دوستان برای من گوگل پلاس باز نمیشه و باید تحریم شکن وصل بشم تا باز بشه شما هم همینطور ؟
یه چند روزی امتحان کن. احتمال داره که وضعیت بهتر بشه. اگه نشد حتماً به پشتیبانی زنگ بزن و بگو با وجودی که پروفایلت رو روی 9 مگ بستن، اما سرعتت خیلی بالا نمیره. به ویژه تو ساعتهای شبانه رایگان.
یه چندتا سؤال:
1. چه سرویسی گرفتی؟
2. این سرعت دانلود 600 کیلوبایت رو از کدوم سایتها یا سرورها داری؟ داخل ایرانن یا خارج از ایران؟
3. سرعت دانلودت با IDM و چند کانکشن همزمان اینه؟ یا این که با تک کانکشن؟
4. سرعت دانلودت تو ساعتهای مختلف روزانه و شبانه فرقی نداره؟
باشه
1. سرویس 512 دو گیگ سه ماهه
2. سرعت 600 رو هم از سرورهای داخلی و هم خارجی دارم چند تا مختلف تست کردم رو همشون تکی 600 بود و دانلود همزمان تقسیم میشد بینشون
3.بله سرعتی که گفتم مربوط به IDM هستش و روی 32 کانکشن هستش
4.شبانش رو که دیشب تست زدم 120 بود حتی صبح هم که بیدار شدم دیدم داره با همون 120 دانلود میکنه الانم که ساعت غیر رایگانه یه لینک سرور داخلی
زدم برا دانلود 480 بودپایین تر اومده بود
دزدان سرگردنه اول که زدن ساعت دانلود رایگان رو یک ساعت کم کردند به اسم رضایت مشتری!
بعد رفتیم نامحدود 20 گیگ بود 10 گیگ کم کردند به اسم جایزه پرسرعت!
الانم که بعد از 10 گیگ استفاده مستقیم دقیقا سرعتت رو میبندن روی 16 و عملا اون یک دقیقه ی بعد از دیسی که میشد با سرعت بالا دانلود کرد رو دیگه نداریم!
دلمون خوش بود تو همون یک دقیقه کارامون رو انجام بدیم بریم دنبال زندگیمون
حدود 10 -20 نفر رو خودم فقط پارس آنلاین ثبت نام کردم یعنی از این به بعد هرجا بشینم دمار از روزگار این دزدان سرگرده در میارم
آلترناتیو هم آسیاتک هست که سرویس های نامحدودش دله دزدی نداره و ارزانه
مخابرات نامحدود که مثل همین پارسه ولی بسیار ارزانتر
شاتله که 20 گیگ میده 30 تومن تازه اگه مثل من بعضی اوقات مشترک کم مصرف بشی برای تمدید 5 الی 10 تومن تخفیف میده
.و ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)