تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2824 از 3347 اولاول ... 182423242724277428142820282128222823282428252826282728282834287429243324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,231 به 28,240 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

کاهش قیمت اینترنت در تهران و شهرستان ها

1395/12/21
    مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت از کاهش قیمت اینترنت در تهران و شهرستانها خبر داد. به گفته این مقام وزارت فناوری و ارتباطات، قیمت یک گیگابایت اینترنت در تهران از ۳۶۰۰ تومان به ۱۴۰۰ تومان کاهش یافته است. این رقم در شهرستان‌ها از ۳۵۰۰ تومان به ۹۰۵ تومان رسیده است. این گزارش حاکی است که قیمت استفاده از ترافیک داخلی در بستر شبکه ملی اطلاعات ۵۰ درصد ارزان‌تر از ترافیک خارجی در نظر گرفته شده است.

2. این کاربر از brilliant1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان خوبين؟
    الان من پارس ان لاين دارم 128 نامحدود که ماهي 30 تومن هم ميدادم تا 8 گيگ سرعت بالا (512 ).ديگه امروز تموم ميشه و اصلا" راضي نيستم
    به نظرتون بهتر نيست که رو تبلت يه بسته دو ماهه 30 گيگ 65 تومن بگيرم و با هات اسپات شير کنم؟ اينترنت 4.5G و مصرفم هم تقريبا" همين قدر هست.
    يه تست زدم ديدم سرعت تا 8 مگ هم ميره!!!!!!!!

4. این کاربر از saeidsmxo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان خوبين؟
    الان من پارس ان لاين دارم 128 نامحدود که ماهي 30 تومن هم ميدادم تا 8 گيگ سرعت بالا (512 ).ديگه امروز تموم ميشه و اصلا" راضي نيستم
    به نظرتون بهتر نيست که رو تبلت يه بسته دو ماهه 30 گيگ بگيرم و با هات اسپات شير کنم؟ اينترنت 4.5G و مصرفم هم تقريبا" همين قدر هست.
    يه تست زدم ديدم سرعت تا 8 مگ هم ميره!!!!!!!!
    آره خوبه که حداقل برای همین دوره دوماهه تجربه کنی خودت فرقش رو نسبت به سرویسی که الان داری کاملا متوجه میشی

6. 3 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

باتوجه به مسائلی که مدتی هست در تاپیک های اپراتورها پیش اومده و درخواست کاربران از تیم مدیریت ، بعد از بررسی تصمیم گرفته شد که تمرکز بررسی سرعت و موارد خارج از بحث تخصصی اینگونه موارد از تاپیک اپراتور ها خارج و به تاپیک دیگری منتقل بشه

پس لطفا از این به بعد تمامی تست سرعت های خودتون رو به هر صورت تست سرعت از سایت از اپلیکشن و تمامی موارد که منحصرا مربوط به سرعت اینترنت است را در تاپیک زیر قرار دهید.
    لطفا رعایت کنید تا شرایط تاپیک های اپراتورها از این حالت ( بررسی سرعت اینترنت ) خارج بشه

8. 11 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

باتوجه به مسائلی که مدتی هست در تاپیک های اپراتورها پیش اومده و درخواست کاربران از تیم مدیریت ، بعد از بررسی تصمیم گرفته شد که تمرکز بررسی سرعت و موارد خارج از بحث تخصصی اینگونه موارد از تاپیک اپراتور ها خارج و به تاپیک دیگری منتقل بشه

پس لطفا از این به بعد تمامی تست سرعت های خودتون رو به هر صورت تست سرعت از سایت از اپلیکشن و تمامی موارد که منحصرا مربوط به سرعت اینترنت است را در تاپیک زیر قرار دهید.
    لطفا رعایت کنید تا شرایط تاپیک های اپراتورها از این حالت ( بررسی سرعت اینترنت ) خارج بشه

من تست سرعت گذاشتم بگم شبکه مشکل داره. شما برداشتید منتقلش کردید. نیومدم سرعتم رو برای دیگران رونمایی کنم.
    حالا ببینیم چقدر به ضوابطی که گذاشتید بدون تبعیض عمل می کنید

10. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

من تست سرعت گذاشتم بگم شبکه مشکل داره. شما برداشتید منتقلش کردید. نیومدم سرعتم رو برای دیگران رونمایی کنم.
    حالا ببینیم چقدر به ضوابطی که گذاشتید بدون تبعیض عمل می کنید
    اقا تایید میشه شدیدا افت کرده اسپید تست که اصلا تست نمیشه گرفت بازم خوبه واسه شما تا تست رفته باز کردن
    سایت ها بخصوص خارجی کند شده
    چیزی که امتحان کردم با چیز پ ی ان سرعت درست میشه فکر کنم دارن تفکیک ترافیک میکنن یعنی ما پول بسته اینترنت دادیم اینا دارن اینترانت تحویل میدن

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by amirbrad; 12-03-2017 at 01:24.

12. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

اقا تایید میشه شدیدا افت کرده اسپید تست که اصلا تست نمیشه گرفت بازم خوبه واسه شما تا تست رفته باز کردن
    سایت ها بخصوص خارجی کند شده
    چیزی که امتحان کردم با چیز پ ی ان سرعت درست میشه فکر کنم دارن تفکیک ترافیک میکنن یعنی ما پول بسته اینترنت دادیم اینا دارن اینترانت تحویل میدن

مشکلی نیست اینور

14. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

شاید بعضی مناطق گت وی داغونی افتاده با چیز پی ان سرعتم خوبه مسیر عوض بشه شاید خوب بشه تا فردا ببینیم چی میشه

ویرایش: امروز صبح با چیز پی ان هم دیگه درست نشد ، تعطیلات عید فکر کنم بدتر هم بشه چون ۱۵ ازصبح تا شب دانلود دارن اکثرا

Last edited by amirbrad; 12-03-2017 at 09:22.

16. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه gsshop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من یه مشکل عجیب دارم با مودم e3372

بسته شبانه نا محدود می خرم

انتن مودم فول هست و سرعت تا 35 مگابیت دانلود میده

اما از وقتی شروع می کنم به دانلود سرعت که بالا میره بعد چند ثانیه ارتباط مودم با اینترنت قطه میشه و دانلود هم قطع میکنه بعد دوباره یعد چند ثانیه وصل میشه ( انگار فرکانس عوض میکنه مودم ) بعد بعضی موقع ها که قطع میشه دیگه کلا ممکنه وصل نشه

تا زمانی که من دستی برم دکمه دیسکاننکتو یه بار تو پنل مودم بزنم دوباره کانکت کنم

این مشکل هم فقط روی 4g دارم

ایا مشکل میتونه از مودم باشه ؟ یا مشکل از فرکانس و قدرت انتن ایرانسل هست ؟ چون قبلا چنین مشکلی نداشت

اگر کسی می دونه لطفا بگه ممنون

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممکنه مودمتون امپر کامل نمی گیره و دیسی دارید. شرایط ارتباط رو بیشتر توضیح بدید. با کابل افزایشی هستید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •