یعنی کنار هم وایسیم؟![]()
یعنی کنار هم وایسیم؟![]()
سلام به اعضای انجمن چند تا سوال درباره معاف از رزمی داشتم کلا معاف از رزم یعنی چه ؟ و تو کارت پایان خدمت کسانی که معاف از رزم شدن نوشته میشه معاف از رزم ؟ و توپیدا کردن کار دولتی مشکلی داره ؟
سلام دوست عزیز!
معاف ار رزم تنها در زمان جنگ کاربرد داره و در آموزشی و یگان دردی از شما درمان نمیکنه!
من که بهش میگم معاف از کشک
هیچ نفشی هم در کارت پایان خدمت نداره!
فقط نظر فرمانده اهمیت داره و گرنه اینا همش باد هواس
چقدر آدم معاف از رزم و نگهبانی داشتیم که هر شب هم نگهبانی می دادن و صبح گاه هم با اسلحه میومدن و ورزش هم باید شرکت می کردن![]()
خخخ نمیدونم والا ، تاحالا پادگان از دزدیک ندیدم من :v ولی خب فکر کنم شانسی باشه
اقا یه سوال میپرسم جان من جواب بدین ( لطفا جدی بگیرید )
یک هفته پیش وقتی فهمیدم کجا افتادم استرسم شروع شد
تا الان هم ذره ای کم نشده طوری که دست چپم کلا بی حس شده
ضربان قلب رفته بالا و.... نصفه شب هم از خواب میپرم
اینا طبیعیه؟ یا من گرخیدم
هی پسر بیخیال انقدر سخت نگیر!
به قول معروف : این نیز بگذرد چون میگذرد غمی نیست.
استرس نداشته باش و بیخیال باش خیلی زود تموم میشه
کجا افتادی مگه؟؟ولی بیخیال باش.سخت هست ولی غیر قابل تحمل نیست.عشق و حال خاص ودشم داره.در هر صورت به درد بخوره
پدافند سمنان
خیلی حالم بده
میترسم برم یه کاری دست خودم بدم
دوست عزیز اولا شما یاد بگیر که در قالب استاندارد انجمن سوالی گه نزدیک به هزار بار در تاپیک پرسیده شده را تایپ کنید.
دومن چه بنویسن و چه ننویسن اگه فرض کنیم دولت یه استخدامی زد و یه چند نفر برداشتن و حالا از شانس شما هم جزو اون چند نفر بودین تشریف میبرین طب صنعتی که اگه حتی معافیت پزشکی و یا معاف از رزم هم نگیرین اونجا اگه موردی داشته باشین رد میشین.
Last edited by ice_man_sh; 17-02-2015 at 16:53.
در مورد کارت سبز، مدارک دوره تکمیلی رو بردم سپاه قدس استان، یه برگه دادن با عنوان تأیید دوره
آدرس زده : تهران- سازمان بسیج مستضعفین. گفتن ببر اونجا تأیید کنن.
چی میگن اینها؟! به خاطر 3-4 هفته آموزش کلی اذیت شدیم. الان هم میگن برو تهران تأییدیه بگیر
من شنبه اعزامم؛ اگه نرم تهران مشکلی پیش میاد؟ منظورم اینه که اگه فقط کارت سبزم رو ببرم پادگان قبول نمیکنن؟
چه خبره مگه اونجا؟ زورگیری میکنن؟!
نه طبیعی نیست؛ چون زیادی داری سخت میگیری
میلیونها نفر قبل از شما رفتن سربازی، الانم دارن در پناه خدا زندگی میکنن.
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)