دوستان وقتي ميشه هرگيگ دانلود رو از بيرون بين 350 - 500 خريد ديگه هنوز بفكر دانلود شبانه هستين؟ با اين تعرفه وحشيانه برق؟!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان وقتي ميشه هرگيگ دانلود رو از بيرون بين 350 - 500 خريد ديگه هنوز بفكر دانلود شبانه هستين؟ با اين تعرفه وحشيانه برق؟!!
سلام دوستان عزیز
من میخوام از شاتل سرویس بگیرم چند تا سئوال داشتم:
- حتما باید مودمش ZyXEL باشه؟ آخه تو سایت شرکت نمایندگی شاتل توی شهر ما اینوطر گفته !
- محدودیت 3 گیگ برای هر ماه برای وبگردی و بازی آنلاین و شبکه اجتماعی کافیه؟؟
- سرویس 512 روز چقدر سرعت دانلود و آپلودشه ؟ در شب (1-7) چطور ؟؟
خدا به دادمون برسه تو همین اینترنت جهانی چه گلی به سرمون زدن که حالا میخوان اینترنت ملی هم درست کنناز اون طرف میخواد یک اینترنتی بیاره که در اصل اینترنت نیست و یک شبکه محلیه و ارتباطش با دنیا قطعه به نام اینترنت ملی .سرعتش به 10مگابیت بر ثانیه میرسه
نتیجه مهم اینکه تا زمانی که این دولت سرکاره هزارتا آی اس پی هم که عوض کنیم باز هم همین آش و همین کاسست.
سال ۹۲ اينترنت ملی میآيد
12 آذر 1389 - مهر- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: شبکه اینترنت ملی تا سال 92 راه اندازی می شود.
رضا تقی پور در حاشیه سفر استانی هیئت دولت به مازندران در جمع خبرنگاران افزود: طرح شبکه اینترنت ملی در چند مرحله اجرایی می شود که مرحله نخست آن امسال به بهره برداری خواهد رسید؛ اما مرحله پایانی در سال 92 به پایان می رسد.
وی خاطر نشان کرد: شبکه ملی اینترنت یا شبکه اطلاعات ملی بر پایه پروتکل اینترنت طراحی شده و یکی از زیر ساختهای اصلی دولت الکترونیک محسوب می شود و پهنای زیاد باند ارسال تصویر، صوت و حجم زیاد اطلاعات از ویژگی های این شبکه است.
تقی پور درباره افزایش سرعت اینترنت گفت: با پهنای باند یعنی محدودیتی در سرعت نخواهیم داشت و خدمات را می توان با سرعت بیش از 8 مگابایت دریافت کرد.
Last edited by h128; 31-12-2010 at 16:49.
من 1 و 2 رو فقط جواب مي دم چون شاتلي نيستم گفتم تجربم رو در اختيارت بذارم.
مودم كه زير بار نرو اونها مي خوام مودم خودشون رو بفروشن اين adsl+4 و با شاتل جواب ميده رو باور نكن.
حالا وبگردي و شبكه هاي اجتماعي نظير فيس بوك و توييتر و ياهو مشكلي نداره ولي بازي آنلاين اولا يه شركتي انتخاب كن كه پينگ كمتري داره.
دوما 3 گيگ براي هر ماه ميشه روزي 100 مگ
البته بسته به بازي داره كه ميخواي انجام بدي من الان خودم cod4 بازي ميكنم تقريبا هر ساعت يه چيزي حدود 50 مگ رد و بدل ميشه (20 مگ دانلود و 30 مگ آپلود)
ديگه حساب كن بخواي روزي 4 ساعت بازي كني ميشه ماهي 6 گيگ به جز دانلود و وب و ...
Tp-link دارم خودم این مشکلی نداره که؟من 1 و 2 رو فقط جواب مي دم چون شاتلي نيستم گفتم تجربم رو در اختيارت بذارم.
مودم كه زير بار نرو اونها مي خوام مودم خودشون رو بفروشن اين adsl+4 و با شاتل جواب ميده رو باور نكن.
حالا وبگردي و شبكه هاي اجتماعي نظير فيس بوك و توييتر و ياهو مشكلي نداره ولي بازي آنلاين اولا يه شركتي انتخاب كن كه پينگ كمتري داره.
دوما 3 گيگ براي هر ماه ميشه روزي 100 مگ
البته بسته به بازي داره كه ميخواي انجام بدي من الان خودم cod4 بازي ميكنم تقريبا هر ساعت يه چيزي حدود 50 مگ رد و بدل ميشه (20 مگ دانلود و 30 مگ آپلود)
ديگه حساب كن بخواي روزي 4 ساعت بازي كني ميشه ماهي 6 گيگ به جز دانلود و وب و ...
فکر کنم کم بیاد چون الان دو ساعته نرم افزار Netmaster نصب کردم میگه 50 مگ دانلود داری و 15 مگ آپلود !!
در راستای ارتقا سرویسهای شاتل و ایضاً مشتری مداری از هم اکنون می توانید بسته ترافیک اضافه نیم گیگی نیز خرید کنید!!!
بسیار عالی
بسته های 250 و 100 گرمی هم به زودی به سبد خر رید شاتل اضافه میشه
الان اس ام اس اومد که از 11 تا 23 دی ماه به ازاء خرید هر 3 گیگ ترافیک، 3 گیگ هدیه میدن!
من بسته نیم گیگی گرفتم، اتفاقا راضی هستم چون زمان زیادی برای سرویسم نمونده پول الکی نمیدم!
جشواره ی زمستانی
می صرفهمن که خرید میکنم
فقط 1بار میشه خرید کرد ؟
یا مثلا یه بار خرید کنی 3گیگ ،3گیگ بهت هدیه میدن
دفعه ی دوم توی بازه ی زمانی 11 تا 23 دی خرید کنی دیگه هدیه نمیدن؟![]()
به مناسبت جشنواره به اصطلاح زمستاني شاتل که روي موبايل کاربران هم ارسال شد نامه اي براي شاتل ارسال کردم که خوب گذاشتن اش در اين جا خالي از لطف نيست:
خلاصه موضوع : جشنواره زمستان
توضیحات : سلام جسارتاً شرکت شاتل به خاطر اینکه سرویس های آرت رو نامحدود کرده الان فقط زورش به سرویس های بدبخت و فقیر بیچاره اکو رسیده که با برگزاری جشنواره های به اصطلاح پاییز و زمستان و داره هر سه گیگ رو نصف قیمت حساب می کنه یعنی راحت بگم شرکت شاتل داره به ازای خرید گیگ اضاف نصف قیمت اون هم در یک برهه خیلی کوتاه ارائه می کنه که خوب به نظر بنده که سه سال هست با شاتل دارم کار می کنم نه تنها خوشایند نیست بلکه چهره شاتل رو کمرنگ تر می کنه بهتره یه تجدید نظری در این باره بشه و این متن رو لطفا فردا روز میز مدیر عامل یا هر شخصی که سمتی داره و این تصمیمات رو می گیره بگذا�! �ید و بفرمائید که این انتقاد از شاتل شده است. نکته دیگه این که توی این وضعیت رکود بازار که مردم برای خرید نان هم دارن دست پناه چراغ می گیرند و دارن یک قرون دو زار می کنند این جشنواره های اون هم برای سرویس های اکو چیزی جز سراب نیست و همچون صدای دهل از دور خوش است. با تشکر
هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)