دوستان کسی از شبانه صبا اطلاع داره؟؟من می خوام سرویسمو عوض کنم از صبا بگیرم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان کسی از شبانه صبا اطلاع داره؟؟من می خوام سرویسمو عوض کنم از صبا بگیرم
توی تاپیک صبا بپرسید زودتر به نتیجه میرسید
از ظهر این پیج با سفری باز نمی شه الان با اکسپلورر اومدم
واسه بقیه راحت باز می شه؟
Forbidden
You don't have permission to access /showthread.php on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
این خطارو می ده ولی با اپرا یا موزیلا بی مشکل باز می شه
کسی نبود جواب بده؟
Last edited by SaeedEminem2; 30-12-2010 at 22:38.
من هم بغضی وقتها با اپرا همجین مشکلی برام پیش میاد خطاش تو مایه های همینه چند بار رفرش میکنم درست میشهاز ظهر این پیج با سفری باز نمی شه الان با اکسپلورر اومدم
واسه بقیه راحت باز می شه؟
Forbidden
You don't have permission to access /showthread.php on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
این خطارو می ده ولی با اپرا یا موزیلا بی مشکل باز می شه
من چند وقت پیش پیگیری کردم مشکل از سرور های پی سی ورلد هست، البته الان مشکل خیلی کمتر شده، من با اینترنت اکسپلورر اشکم در میومد تا بیام توی سایت!
آره یه چند وقتی مخصوصا شب ها اعصاب منم خورد می شد اما معلوم بود مشکل از خود سایته
اما الان معلوم نیست چی شده که فقط با سفری باز نمی شه
کل تنظیمات و کش و کوکی و هر چی هم بود پاک کردم ری فرش هم شونصد بار زدم اما مشکل حل نشد
ظاهرا باز هم مشکل از طرف سایته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم از امشب ما.
طی خبری شنیدم که دولت میخواد اگه بشه تا سال 94 پهنای باند 128 رو به 512 افزایش بده .البته در خوشبنانه ترین حالت .به نقل از همشهری
از اون طرف میخواد یک اینترنتی بیاره که در اصل اینترنت نیست و یک شبکه محلیه و ارتباطش با دنیا قطعه به نام اینترنت ملی .سرعتش به 10مگابیت بر ثانیه میرسه
نتیجه مهم اینکه تا زمانی که این دولت سرکاره هزارتا آی اس پی هم که عوض کنیم باز هم همین آش و همین کاسست.
سلام دوستان
شما باز هم شب ها دانلود می کنید با این طرح اجرای یارانه ها فکر نکنم که دیگه شب ها به صرفه باشه که دانلود کنیم
با این سرعت درپیتی که داریم ضرر می کنیم که شب ها دانلود کنیم
هم اون همه پول برق میاد و هم پی سی فرسوده می شه اخرش هم هیچی دانلود نکردیم
اگر شاتل بخواد همین طور پیش ببره فکر کنم برم از یک جای دیگه سرویس بگیرم
سلام دوستان
می خواستم ببینم هنوز سرعت سرویس های شاتل تماما واقعی (یعنی برای مثال با 128 ، 16 کیلو بایت در ثانیه دانلود میشه)شده یا نه.
مال پارس که همه واقعی شده و افتضاحه.
128 شاتل روز ها روی 512 هست اما شب ها بستگی به شانست داره.ممکنه همون 512 بمونه ممکنه 128 بشه
هم اکنون 60 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 60 مهمان)