برم بگم چی حجم ترافیکم از طرف شما کم شده بعد نمیگه شما مشکل مغزی داری جالب که چراغ مودم بدون اینکه استفاده کنم یا از جای استفاده بشه همینطور چشمک میزد گفتم یک لحظه قطع وصل کنم ببینم از چه قرار دیدم بعلههههه چشمتون روشن![]()
برم بگم چی حجم ترافیکم از طرف شما کم شده بعد نمیگه شما مشکل مغزی داری جالب که چراغ مودم بدون اینکه استفاده کنم یا از جای استفاده بشه همینطور چشمک میزد گفتم یک لحظه قطع وصل کنم ببینم از چه قرار دیدم بعلههههه چشمتون روشن![]()
اگه اشتباه نکنم سال 85 بود که پارس انلاین توی اهواز راه افتاد و منم یکی از مشترکینش بودم باورت میشه من هنوز اون کارتهای اینترنت دیال اپ رو دارم یه کلکسیون کامله از همه شرکتها پارس انلاین بد نبود ولی من تدنبال سرعت بود م به قول جوانای قدیمی تو کف سرعت بودم با کلی تحفیف فهمیدم طلون رایانه لقمان اگه اشتباه نکنم تو پاساژ بهپوری بود اینترنتش رئ با سرعتا 1ر مگ به مشترک می
طلوع رایانه خوب بود تا ازم گول یکماه اینترنت رو از حسابن دزدیدن واسه اینکه شبی10یک دانبود میکردن هر نفرخلاصه عطای اینو به لقاش دادیم اومدم اسیاتکاونم فکر میکنم یکی دو سالی بودم تا گندزده شد بهش باز برگشت پارس انبلاین دیدم اوضاعش خیلی خرابه که بعدش اومدم اینترنت مخابرات رو گرفتم که یکم اذیت کرد منتها با کمک دوستان راه افتاد . من تعصبی روی اینترنت مخابرات ندارم ولی خوب اونا و اینا همه یه نونی بخودین شایدم روزی مخابرات هم به فنا رفت و شایدم اینترنت ماهواره راه افتاد مه با ریالنئن کانتشو خیلی ارزونتر
- - - Updated - - -
اگه اشتباه نکنم سال 85 بود که پارس انلاین توی اهواز راه افتاد و منم یکی از مشترکینش بودم باورت میشه من هنوز اون کارتهای اینترنت دیال اپ رو دارم یه کلکسیون کامله از همه شرکتها پارس انلاین بد نبود ولی من تدنبال سرعت بود م به قول جوانای قدیمی تو کف سرعت بودم با کلی تحفیف فهمیدم طلون رایانه لقمان اگه اشتباه نکنم تو پاساژ بهپوری بود اینترنتش رئ با سرعتا 1ر مگ به مشترک می
طلوع رایانه خوب بود تا ازم گول یکماه اینترنت رو از حسابن دزدیدن واسه اینکه شبی10یک دانبود میکردن هر نفرخلاصه عطای اینو به لقاش دادیم اومدم اسیاتکاونم فکر میکنم یکی دو سالی بودم تا گندزده شد بهش باز برگشت پارس انبلاین دیدم اوضاعش خیلی خرابه که بعدش اومدم اینترنت مخابرات رو گرفتم که یکم اذیت کرد منتها با کمک دوستان راه افتاد . من تعصبی روی اینترنت مخابرات ندارم ولی خوب اونا و اینا همه یه نونی بخودین شایدم روزی مخابرات هم به فنا رفت و شایدم اینترنت ماهواره راه افتاد مه با ریالنئن کانتشو خیلی ارزونتر
رنج ایپی هایی که جدیدا اضافه شدن هیچی باز نمیکنن فقط باعث ازار و اذیت مردمن خدا میدونه تا کی بخوان اینا رو وصل کنن
/91.186.213
46.209.169
178.253.53
---------------------------------------------------------------------------------
Last edited by reza1375534; 25-04-2016 at 14:03.
در استان خوزستان، فعلا ساعات رایگان شبانه خطوط معمولی ( سیم مسی ) از 1 الی 6 بامداد و خطوط کافونوری از ساعت 2 الی 6 بامداد می باشد.
(ممکن است بدون اطلاع قبلی تغییر کند)
178.253 واسه من خیلی خوبه :
![]()
تا صبح که مشکل داشتن این رنج های ایپی فکر نکنم هنوز هم همشون رو وصل کره باشن اصلا دیتا ندارن
2.183 سرعتش عالیه هنوز اینتر نزده صفحه رو باز میکنه سرعت تک کانکشنش عالیه از 2.185 هم بهتره
اینم سهمیه امشب دوستان![]()
با چه آی پی هستی رنج آی پی مهمه واسه ما که اینطور نیست با آی پی 178 شروع میشه
- - - Updated - - -
سرعت یک مگ 60 و سرعت 2 مگ 120 متاسفانه شبانه روزها که مهم نیست سرعت 1 مگ باشه![]()
Last edited by max2009; 26-04-2016 at 01:37.
فرشاد همین روزهاست که آی پی 178 بیاد واست به جمع ها فقرا خوش آمدی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)