تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2822 از 3017 اولاول ... 18222322272227722812281828192820282128222823282428252826283228722922 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,211 به 28,220 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برم بگم چی حجم ترافیکم از طرف شما کم شده بعد نمیگه شما مشکل مغزی داری جالب که چراغ مودم بدون اینکه استفاده کنم یا از جای استفاده بشه همینطور چشمک میزد گفتم یک لحظه قطع وصل کنم ببینم از چه قرار دیدم بعلههههه چشمتون روشن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

هههههههه. به گفته خودت ده سال ای دی اس ال داشتی اما اشتباه برداشت کردی بهتره از فکرت کمک بگیری تا همچین برداشت احمقانه ای نداشته باشی!
    چیزی که تو این مملکت چه توسط ارگانها شرکتها و سایر جاها رعایت و انجام نمیشه وظیفه است دقیقا وظیفه واسه خیلی ها بی معنا شده اما بابت همین یه کلمه چقد کسب درآمد میکنند!ببین وظیفه شرکتهای اینترنتی اینه در قبال دریافتی از مشتریها باید سرویسی و خدماتی را که تضمین کردن ارایه بدن اگه کاربری مشکلی داشته باید مشکل را رفع کنن نه هی بگن مشکل از خود کاربره .همه میدونن مخابرات خوزستان به شدت مشکل کمبود پهنای باند داره و بدترین آی پی ها مال اینترنت مخابرته!مضخرفترین و بی عرضه ترین و بی سواد ترین پشتیبانی را مخابرت خوزستان داره گرونترین سرویسا مال مخابرات خصوصا فرقی که بین سرویس کاربرای فیبرنوری با کاربرای مسی میذارن (هیچ شرکتی را ندیدم کهتعرفه کاربرای کافو نوریش با مسیه ها فرق داشته باشه).بلانسبت شما یه مشت گاو تو پشتیبانیش کار میکنند!پولی که بابت حقوق بهشون میدن حرام است.
    اگه اشتباه نکنم سال 85 بود که پارس انلاین توی اهواز راه افتاد و منم یکی از مشترکینش بودم باورت میشه من هنوز اون کارتهای اینترنت دیال اپ رو دارم یه کلکسیون کامله از همه شرکتها پارس انلاین بد نبود ولی من تدنبال سرعت بود م به قول جوانای قدیمی تو کف سرعت بودم با کلی تحفیف فهمیدم طلون رایانه لقمان اگه اشتباه نکنم تو پاساژ بهپوری بود اینترنتش رئ با سرعتا 1ر مگ به مشترک می
    طلوع رایانه خوب بود تا ازم گول یکماه اینترنت رو از حسابن دزدیدن واسه اینکه شبی10یک دانبود میکردن هر نفرخلاصه عطای اینو به لقاش دادیم اومدم اسیاتکاونم فکر میکنم یکی دو سالی بودم تا گندزده شد بهش باز برگشت پارس انبلاین دیدم اوضاعش خیلی خرابه که بعدش اومدم اینترنت مخابرات رو گرفتم که یکم اذیت کرد منتها با کمک دوستان راه افتاد . من تعصبی روی اینترنت مخابرات ندارم ولی خوب اونا و اینا همه یه نونی بخودین شایدم روزی مخابرات هم به فنا رفت و شایدم اینترنت ماهواره راه افتاد مه با ریالنئن کانتشو خیلی ارزونتر

- - - Updated - - -

هههههههه. به گفته خودت ده سال ای دی اس ال داشتی اما اشتباه برداشت کردی بهتره از فکرت کمک بگیری تا همچین برداشت احمقانه ای نداشته باشی!
    چیزی که تو این مملکت چه توسط ارگانها شرکتها و سایر جاها رعایت و انجام نمیشه وظیفه است دقیقا وظیفه واسه خیلی ها بی معنا شده اما بابت همین یه کلمه چقد کسب درآمد میکنند!ببین وظیفه شرکتهای اینترنتی اینه در قبال دریافتی از مشتریها باید سرویسی و خدماتی را که تضمین کردن ارایه بدن اگه کاربری مشکلی داشته باید مشکل را رفع کنن نه هی بگن مشکل از خود کاربره .همه میدونن مخابرات خوزستان به شدت مشکل کمبود پهنای باند داره و بدترین آی پی ها مال اینترنت مخابرته!مضخرفترین و بی عرضه ترین و بی سواد ترین پشتیبانی را مخابرت خوزستان داره گرونترین سرویسا مال مخابرات خصوصا فرقی که بین سرویس کاربرای فیبرنوری با کاربرای مسی میذارن (هیچ شرکتی را ندیدم کهتعرفه کاربرای کافو نوریش با مسیه ها فرق داشته باشه).بلانسبت شما یه مشت گاو تو پشتیبانیش کار میکنند!پولی که بابت حقوق بهشون میدن حرام است.
    اگه اشتباه نکنم سال 85 بود که پارس انلاین توی اهواز راه افتاد و منم یکی از مشترکینش بودم باورت میشه من هنوز اون کارتهای اینترنت دیال اپ رو دارم یه کلکسیون کامله از همه شرکتها پارس انلاین بد نبود ولی من تدنبال سرعت بود م به قول جوانای قدیمی تو کف سرعت بودم با کلی تحفیف فهمیدم طلون رایانه لقمان اگه اشتباه نکنم تو پاساژ بهپوری بود اینترنتش رئ با سرعتا 1ر مگ به مشترک می
    طلوع رایانه خوب بود تا ازم گول یکماه اینترنت رو از حسابن دزدیدن واسه اینکه شبی10یک دانبود میکردن هر نفرخلاصه عطای اینو به لقاش دادیم اومدم اسیاتکاونم فکر میکنم یکی دو سالی بودم تا گندزده شد بهش باز برگشت پارس انبلاین دیدم اوضاعش خیلی خرابه که بعدش اومدم اینترنت مخابرات رو گرفتم که یکم اذیت کرد منتها با کمک دوستان راه افتاد . من تعصبی روی اینترنت مخابرات ندارم ولی خوب اونا و اینا همه یه نونی بخودین شایدم روزی مخابرات هم به فنا رفت و شایدم اینترنت ماهواره راه افتاد مه با ریالنئن کانتشو خیلی ارزونتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

رنج ایپی هایی که جدیدا اضافه شدن هیچی باز نمیکنن فقط باعث ازار و اذیت مردمن خدا میدونه تا کی بخوان اینا رو وصل کنن
    /91.186.213
    46.209.169
    178.253.53
    ---------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by reza1375534; 25-04-2016 at 14:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

شبانه هنوز از ساعت یکه ؟
    نه عزیز از ساعت 2 هست همون موقع هم 2 بود
    در استان خوزستان، فعلا ساعات رایگان شبانه خطوط معمولی ( سیم مسی ) از 1 الی 6 بامداد و خطوط کافونوری از ساعت 2 الی 6 بامداد می باشد.

(ممکن است بدون اطلاع قبلی تغییر کند)

5. این کاربر از o935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

رنج ایپی هایی که جدیدا اضافه شدن هیچی باز نمیکنن فقط باعث ازار و اذیت مردمن خدا میدونه تا کی بخوان اینا رو وصل کنن
    /91.186.213
    46.209.169
    178.253.53
    ---------------------------------------------------------------------------------
    178.253 واسه من خیلی خوبه :

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

تا صبح که مشکل داشتن این رنج های ایپی فکر نکنم هنوز هم همشون رو وصل کره باشن اصلا دیتا ندارن

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

2.183 سرعتش عالیه هنوز اینتر نزده صفحه رو باز میکنه سرعت تک کانکشنش عالیه از 2.185 هم بهتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اینم سهمیه امشب دوستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اینم سهمیه امشب دوستان

با چه آی پی هستی رنج آی پی مهمه واسه ما که اینطور نیست با آی پی 178 شروع میشه

- - - Updated - - -

سرعت یک مگ 60 و سرعت 2 مگ 120 متاسفانه شبانه روزها که مهم نیست سرعت 1 مگ باشه
    Last edited by max2009; 26-04-2016 at 01:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

2.183 سرعتش عالیه هنوز اینتر نزده صفحه رو باز میکنه سرعت تک کانکشنش عالیه از 2.185 هم بهتره

فرشاد همین روزهاست که آی پی 178 بیاد واست به جمع ها فقرا خوش آمدی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •