تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2822 از 4428 اولاول ... 1822232227222772281228182819282028212822282328242825282628322872292233223822 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,211 به 28,220 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اولا وظیفشه!!!! 29000 تومان پول میدی ..با این پول نا محدود مخابرات می گیری با 65 دانلود می کنی حداقل تو تهران محدودیت نداره ....با 20 تومان ..... چه فایده زود تموم میشه سرعت بردن بالا تا گیگ تموم کنی......به جای اینکه گیگ اضافه کنن کم می کنن.اول 20 گیگ با 1 مگ بود راضی بودیم.حداقا 15 گیگ می کردن نه 10 گیگ این دیگه خیلی نامردیه!!!!..اون سرویس 512 مخابرات یکی از دوستان دارن تو همون منطقه خودمون راضی هستن
    نه وظیفه‌اش نیست که برای سرویس 128 نامحدود 10 گیگ ترافیک با سرعت 1.5مگابیت بده. بر اساس مقررات وظیفه‌اش اینه که از همون اول سرعت 128کیلوبیتش (یا همون 16 کیلوبایت) رو تضمین کنه تو 99 درصد مواقع. قبول دارم که این 10 گیگ با سرعت 1.5 مگابیت یه جور حربه تبلیغاتیه برای جذب مشتری بیشتر، اما باور کن این مقدار حجم برای 70 درصد کاربرای اینترنت نه تنها کافیه، بلکه بیشتر از حد نیازشون هم هست. شما به خودت نگاه نکن که مصرفت بالاست. من خودم با سرویس 2 مگ محدود پارس‌آنلاین می‌تونم ماهی 250 گیگ دانلود رایگان داشته باشم، اما اگه این دانلودها رو بذارم کنار، مصرف عادی اینترنتم خونه پرش ماهی 5 تا 6 گیگ بیشتر نیست. یعنی برای استفاده عادی (در حد گشت و گذار در اینترنت و دیدن چند تا فیلم کوتاه آنلاین و گوش کردن به چند تا موسیقی در روز که نیاز اکثر کاربرا رو تأمین می‌کنه) همون 10 گیگ هم کافیه.

شما داری سرویس 512 نامحدود مخابرات (با ضریب اشتراک حداقل 1 به 8 که مطمئنم تا 1 به 16 هم مخابرات ضریب اشتراکش رو بالا می‌بره) رو با سرویس 128 نامحدود پارس‌آنلاین با ضریب اشتراک (حداکثر 1 به 2) مقایسه می‌کنی؟ خوب معلومه که اون سرویس مخابرات باید قیمتش پایین‌تر باشه. این شرکت‌های ISP کل کاری که می‌تونن بکنن اینه که با بازی با حجم و این جور چیزا یه کمی با هم رقابت کنن. اصلاً شما پیش خودت نگفتی چرا مخابرات که الآن یه شرکت خصوصیه قیمت‌هاش این قدر پایینه در حالی که کلاً قیمت اینترنت رو تو ایران سازمان تنظیم مقررات رادیویی تعیین می‌کنه نه شرکت‌های ISP. این سرویس‌های نامحدود مخابرات با اون ضریب اشتراک می‌گه که شما همین پهنای باند 128 کیلوبیت رو حداقل با 7 نفر دیگه شریکی. اگه حتی نصف اینا هم هم‌زمان از اینترنت استفاده کنن و بخوان فایل دانلود کنن، سرعت متوسطشون بیشتر از 4تا 5 کیلوبایت در ثانیه نمی‌شه. اتفاقی که عملاً تو ساعت‌های شلوغ واسه اینترنت نامحدود مخابرات می‌افته. بگذریم از این که همین شرکت مخابرات (با اون انحصار تجهیزات و پورت تو مراکز مخابراتی) هم داره یواش یواش این سرویساش رو جمع می‌کنه و سرویس‌های حجمی مثل بقیه شرکت‌ها داره ارائه می‌کنه.

شما اگه می‌خوای مقایسه درستی داشته باشی سرویس 128 نامحدود پارس‌آنلاین رو مثلاً با 128 نامحدود شاتل، صبانت، آسیاتک یا شرکت‌های این جوری مقایسه کن نه با مخابرات که کلاً به علت ضریب اشتراک خیلی بالا، در حد سرویسای برنزی آسیاتک هم نیست.

در ضمن اگه 512 نامحدود مخابرات مشکلت رو حل می‌کنه خوب چرا اون سرویس رو استفاده نمی‌کنی؟

2. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

پروفایلت رو روی 4مگ دانلود و 512 آپلود بستن با مدولاسیون ADSL. اما خطت 9مگ رو هم به راحتی می‌کشه. الآن با پروفایل 4مگ نویزت نسبت به سیگنال خیلی پایینه. اما اگه پروفایلت رو روی 9مگ ببندن، احتمالاً نویزت بیشتر می‌شه اما اصلاً مشکلی ایجاد نمی‌کنه. خطت هم راحت با ADSL2+ تا 11 مگ رو می‌کشه. الآن مدولاسیونت اما ADSLاه نه ADSL2+. واسه همینم با این مدولاسیون حداکثر سرعتت حدود 8مگابیت در می‌آد.
    میشه ساده تر بگید از حرفاتون چیزی سر دز نیاوردم

آخرش میکشه یا نمیکشه ... اگه میکش تا چقدر میکشه بدون دردسر؟؟ زنگ بزنم پارس چی بگم ؟

این هم عکس از تنظیمات پیش فرض مودمم

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان میشه در مورد modulation توضیح بدین. مدولیشن من اینه . تنظیمات بهتر از این هم هست ؟ (9مگ)

توی تاپیک تنظیمات مودم یه سوال در مورد MTU پرسیدم ولی کسی جواب نمیده لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

از شیراز کسی اینجا پارس آنلاین داره آمار بده دانلود شبانه وضعیتش چطوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بحث من و تو کار به جایی نمی بره من جواب بدم تو هم نامه می نویسی در کل از پست زدن کاربرا معلومه کی از این شرکتها راضی

موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بحث من و تو کار به جایی نمی بره من جواب بدم تو هم نامه می نویسی در کل از پست زدن کاربرا معلومه کی از این شرکتها راضی

موفق باشی .........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه وظیفه‌اش نیست که برای سرویس 128 نامحدود 10 گیگ ترافیک با سرعت 1.5مگابیت بده. بر اساس مقررات وظیفه‌اش اینه که از همون اول سرعت 128کیلوبیتش (یا همون 16 کیلوبایت) رو تضمین کنه تو 99 درصد مواقع. قبول دارم که این 10 گیگ با سرعت 1.5 مگابیت یه جور حربه تبلیغاتیه برای جذب مشتری بیشتر، اما باور کن این مقدار حجم برای 70 درصد کاربرای اینترنت نه تنها کافیه، بلکه بیشتر از حد نیازشون هم هست. شما به خودت نگاه نکن که مصرفت بالاست. من خودم با سرویس 2 مگ محدود پارس‌آنلاین می‌تونم ماهی 250 گیگ دانلود رایگان داشته باشم، اما اگه این دانلودها رو بذارم کنار، مصرف عادی اینترنتم خونه پرش ماهی 5 تا 6 گیگ بیشتر نیست. یعنی برای استفاده عادی (در حد گشت و گذار در اینترنت و دیدن چند تا فیلم کوتاه آنلاین و گوش کردن به چند تا موسیقی در روز که نیاز اکثر کاربرا رو تأمین می‌کنه) همون 10 گیگ هم کافیه.

شما داری سرویس 512 نامحدود مخابرات (با ضریب اشتراک حداقل 1 به 8 که مطمئنم تا 1 به 16 هم مخابرات ضریب اشتراکش رو بالا می‌بره) رو با سرویس 128 نامحدود پارس‌آنلاین با ضریب اشتراک (حداکثر 1 به 2) مقایسه می‌کنی؟ خوب معلومه که اون سرویس مخابرات باید قیمتش پایین‌تر باشه. این شرکت‌های ISP کل کاری که می‌تونن بکنن اینه که با بازی با حجم و این جور چیزا یه کمی با هم رقابت کنن. اصلاً شما پیش خودت نگفتی چرا مخابرات که الآن یه شرکت خصوصیه قیمت‌هاش این قدر پایینه در حالی که کلاً قیمت اینترنت رو تو ایران سازمان تنظیم مقررات رادیویی تعیین می‌کنه نه شرکت‌های ISP. این سرویس‌های نامحدود مخابرات با اون ضریب اشتراک می‌گه که شما همین پهنای باند 128 کیلوبیت رو حداقل با 7 نفر دیگه شریکی. اگه حتی نصف اینا هم هم‌زمان از اینترنت استفاده کنن و بخوان فایل دانلود کنن، سرعت متوسطشون بیشتر از 4تا 5 کیلوبایت در ثانیه نمی‌شه. اتفاقی که عملاً تو ساعت‌های شلوغ واسه اینترنت نامحدود مخابرات می‌افته. بگذریم از این که همین شرکت مخابرات (با اون انحصار تجهیزات و پورت تو مراکز مخابراتی) هم داره یواش یواش این سرویساش رو جمع می‌کنه و سرویس‌های حجمی مثل بقیه شرکت‌ها داره ارائه می‌کنه.

شما اگه می‌خوای مقایسه درستی داشته باشی سرویس 128 نامحدود پارس‌آنلاین رو مثلاً با 128 نامحدود شاتل، صبانت، آسیاتک یا شرکت‌های این جوری مقایسه کن نه با مخابرات که کلاً به علت ضریب اشتراک خیلی بالا، در حد سرویسای برنزی آسیاتک هم نیست.

در ضمن اگه 512 نامحدود مخابرات مشکلت رو حل می‌کنه خوب چرا اون سرویس رو استفاده نمی‌کنی؟

موفق باشی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

موفق باشی
    موافقم. شما هم موفق باشی.

10. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

میشه ساده تر بگید از حرفاتون چیزی سر دز نیاوردم

آخرش میکشه یا نمیکشه ... اگه میکش تا چقدر میکشه بدون دردسر؟؟ زنگ بزنم پارس چی بگم ؟

این هم عکس از تنظیمات پیش فرض مودمم

همون طور که گفتم، خطت 9مگ رو راحت می‌کشه. باید زنگ بزنی به پشتیبانی و بهشون بگی پروفایلت رو روی 9مگ ببندن. ضمن این که ازشون بخوای که حتماً مدولاسیون خطت رو روی ADSL2+ بذارن. البته ممکنه طرف تو پشتیبانی یه سری بهونه بگیره. (به طور معمول بعضی از این پشتیبانی‌ها این حرفا رو می‌زنن.) مثلاً بگه نویزت بالاست که چرنده. یا بگه خطت نمی‌کشه که شما بگو با مسؤولیت خودت بذاره روی 9 مگ. بعدش یه عکس دیگه از همون صفحه که تو پست قبلیت گذاشته بودی دوباره بذار تا معلوم بشه وضعیت جدیدت چطوره.

به این صفحه تنظیمات DSL هم کاری نداشته باش. همه چی روی حالت اتوماتیکه و احتیاجی به تغییر نداره.

بازم می‌گم با مشخصاتی که از وضعیت خطت گذاشته بودی قاعدتاً اگه پروفایلت رو بذاره روی 9 مگ مشکلی برات پیش نمی‌آد. من وضعم از مال شما بدتر بود ولی روی پروفایل جدید مشکل خاصی نداشتم.

12. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان میشه در مورد modulation توضیح بدین. مدولیشن من اینه . تنظیمات بهتر از این هم هست ؟ (9مگ)

توی تاپیک تنظیمات مودم یه سوال در مورد MTU پرسیدم ولی کسی جواب نمیده لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مدولاسیون مشخص می‌کنه که تکنولوژی DSLی که ISP با استفاده از اون داره بهت سرویس می‌ده چیه. هر چی این تکنولوژی جدیدتر باشه حداکثر سرعت اینترنتی که می‌تونی بگیری بالاتره. مثلاً ADSL2+ می‌تونه تا حداکثر 24مگابیت در ثانیه سرعت دانلود بده در حالی که ADSL حداکثر می‌تونه تا 8مگابیت در ثانیه سرعت دانلود بده. اینا سرعتای تئوری هستن که البته بسته به کیفیت تجهیزات و فاصله از مرکز مخابراتی کمتر هم می‌شن.

این عکسی که شما گذاشتی تنظیم مدولاسیون از طرف شماست. یعنی مودم شما هر کدوم از این مدولاسیون‌ها روی خطت تنظیم شده باشه رو قبول می‌کنه. کار اصلی رو در واقع ISP انجام می‌ده و اونه که تعیین می‌کنه مدولاسیون سرویس شما چی باشه. اون رو هم از صفحه وضعیت مودمت می‌تونی ببینی. عملاً شما کار خاصی لازم نیست انجام بدی.

در مورد MTU هم باید بگم به معنای بزرگترین بسته اطلاعاتیه که تجهیزات شبکه از جمله کارت شبکه یا مودم شما تو شبکه (اینجا اینترنت) می‌تونه بفرسته یا بگیره. هر چی اندازه این بسته‌ها بزرگتر باشه، اطلاعات تو تعداد کمتری بسته فرستاده می‌شن که می‌تونه منجر به افزایش کارایی ارتباط تو شبکه بشه. حداکثر این عدد تو شبکه‌های معمولی که با کابل راه‌اندازی می‌شن از جمله شبکه اینترنت ADSL می‌تونه 1500 بایت باشه که معمولاً ویندوز و همین‌طور مودم‌ها به صورت پیش‌فرض روی همین عدد تنظیم می‌شن.

اما الزاماً این با MTUی که تجهیزات ISP و مخابرات ارائه می‌کنه یکی نیست. تا جایی که می‌دونم، مثلاً پارس‌آنلاین تو مرکز مخابراتی ما MTU 1300 رو می‌ده. (مراکز دیگه رو نمی‌دونم.) این باعث می‌شه بسته‌هایی که ویندوز از طریق مودم می‌فرسته بزرگتر از حدی باشه که تجهیزات ISP قبول می‌کنه. در نتیجه این بسته بزرگ دوباره باید تکه تکه بشن تا به قول معروف از این سوراخ کوچکتر رد بشن که این زمان نقل و انتقال اطلاعات رو می‌آره پایین و در نتیجه سرعت عملی اینترنت شما کمتر از حدی می‌شه که واقعاً می‌تونه باشه.

از طرف دیگه کوچکتر بودن اندازه بسته‌های اطلاعاتی که سیستم شما از طریق مودم می‌فرسته نسبت به حداکثر اندازه بسته‌هایی که تجهیزات ISP می‌تونن عبور بدن، باز هم کارایی رو می‌آره پایین. چون برای یه حجم مشخصی از اطلاعات سیستم شما تعداد بیشتری بسته درست می‌کنه که این زمان پردازش این بسته‌های این حجم اطلاعات رو بیشتر می‌کنه و در عمل باز هم سرعت شما کمتر از حدی می‌شه که می‌تونه باشه.

بهترین حالت اینه که MTU همه تجهیزات تو شبکه مثل هم باشن تا شبکه بهترین عملکرد رو داشته باشه.

14. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •