واس من در بهترین حالتش زور می زد می رسید به 20 و 25 اونم برای یکی دو ثانیه بعدش می اومد رو 10،به طور متوسط همون 16!
من دارم شدیداً به گزینه های شرکت های دیگه فکر می کنم.
شاتل داره اسماً!!!حقمون رو می ده!اما خوب شرکت های دیگه بیشتر از حق اسمی،میده!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
واس من در بهترین حالتش زور می زد می رسید به 20 و 25 اونم برای یکی دو ثانیه بعدش می اومد رو 10،به طور متوسط همون 16!
من دارم شدیداً به گزینه های شرکت های دیگه فکر می کنم.
شاتل داره اسماً!!!حقمون رو می ده!اما خوب شرکت های دیگه بیشتر از حق اسمی،میده!
لطفاً حذف شود
Last edited by ehsan_iace; 01-01-2011 at 13:18.
سلام
من بعد از ديدن پست شما زنگ زدم صبا.
در اومد گفتش هزينه ي نصب و راه اندازيش 10000 تومان است.+هزينه ي سرويستون.گفتش كه ما سرويس هاي 128 رو روي 512 ميبنديم.
يه چيز جالب كه گفت اين بود كه فقط با كارت دانشجويي سرعت بالا رو ميدن.(خيلي راحته)
جالب تر اينجاست كه 512 1ماهش واسه من از صبا 15تومان در مياد ولي از شاتل (كم فروش) 19تومان در مياد
با تشکر از شاتل عزیز ....
من که وحشتناک ازش راضیم ....
دوستان توصیه دارم یک نگاهی به قیمت ها و خدمات لایزر هم بیندازید...من رو که خیلی جذب کرده!یکی از دوستانم هم بسیار ازش تعریف می کرد
من سرویس اکو 2 مگ دارم که دورم 1 ماه دیگه تمام میشه.یه پیش فاکتور برام اومده نوشته اکو 2048 .مگه نگفتن که دیگه شبانه نداره و اگه کسی بخواد 2مگ بگیره 2mg ofice بهش میدن.این قانون برا ما که قبلا مشتریه این سرویس بودیم صدق نمیکنه؟
نکنه پولو بریزم به حساب بعدا به ofice تغییر بدن؟![]()
نامردا شبانه ما رو بکل بستن !
دو سه شبه میخام دانلود کنم Error میده :
![]()
اگه اینجوری پیش بره من از ماه بعد از یه شرکت دیگه سرویس میگیرم
این شاتل دیگه شورشو در اورده![]()
آقا این 200 مگ که مثلا واسه هدیه اتمام ترافیک میدن رو میشه هر دوره ازشون گرفت ؟ یعنی مثلا 3 ماهه دورته و بعد اینکه 6 گیگت تموم شد ازشون این 200 مگ رو هم بگیری ؟
پ.ن: دوستان کرجی کسی میدونه مخابرات ADSL میده یا نه، شرایطش چجوریاست ؟
ممنونم .
شما داون استریمت چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)