تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2821 از 3017 اولاول ... 18212321272127712811281728182819282028212822282328242825283128712921 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,201 به 28,210 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

نبودن یوزرهای قدیمی دلیل بر بد بودن نت نیست خوده من کاملا راضییم در همه ساعت بدون مشکل در حال استفاده هستم هیچ وقت هم قعطی نداشتم البته از 10 ماه گذشته تا الان اما قبلش اعصابمو به کلی داغون کرده بود تا تصیمیم گرفتم سیم رو از باکس فلزی مخابرات یک تیکه برسونم به اتاقم کلا نتم از این رو به اون رو شد و دیگه نیازی نبود دائما چک کنم ببینم وضعیت اینترنت چیه یه کم خلاقیت از خودتون نشون بدین مطمئنن ایراد کارتون رو پیدا میکنید

- - - Updated - - -

نبودن یوزرهای قدیمی دلیل بر بد بودن نت نیست خوده من کاملا راضییم در همه ساعت بدون مشکل در حال استفاده هستم هیچ وقت هم قعطی نداشتم البته از 10 ماه گذشته تا الان اما قبلش اعصابمو به کلی داغون کرده بود تا تصیمیم گرفتم سیم رو از باکس فلزی مخابرات یک تیکه برسونم به اتاقم کلا نتم از این رو به اون رو شد و دیگه نیازی نبود دائما چک کنم ببینم وضعیت اینترنت چیه یه کم خلاقیت از خودتون نشون بدین مطمئنن ایراد کارتون رو پیدا میکنید
    حرفهای خارجی میزنید شما الان 3-4 روز کلا نت قطعه هیچی باز نمیشه یا فقط سایت های داخلی یا فقط پارتاک باز میشه نویز و ... همه بهونست

2. این کاربر از reza1375534 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بعد از 10 سال داشتن اینترنت adsl اگه نشه فهمید عمده مشکلات کاربرا اینه که میخان یه نفر لقمه اماده بزاره تو دهنشون و اونوقت بگن این خوب و عالیه .

امشب واقعا بده چون تا دیشب من داشتم با سرعت بین 400 تا 600 کیلو بایت دانلود میکردم امشب اینجوری شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    25.3 30.5 db
    Line Attenuation
    :
    27.9 21.2 db
    Data Rate
    :
    6144 636 kbps
    Max Rate
    :
    20660 840 kbps
    CRC
    :
    1 0

اینو یادم رفت بگم در کل تو این دو سالی که از مخابرات نت دارم 5 بار به پشتیبانی زنگ زدم چون متوجه شدم واقعا هیچی بارشون نیست
    Last edited by saman167; 23-04-2016 at 03:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اینم تست الان مودم 10 دقیقه خاموش بود و ای پی جدید گرفت خیلی سریع لینک اومد و وضعیت نت بهتر شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این تست ها رو چجوری میگیرین؟ یه کم توضیح بدین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_amd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سایت speedtest.net

اینترنت مخابرات که کاملا داغون و تصادفی هست.
    من الان 2 شبه میخوام یه فیلم دانلود کنم به حجم 2.8 گیگ نمیشه.
    شب هم بوده 10 گیگ دانلود کردم.
    الان هم با 4g ایرانسل هستم مگر نه این پیام رو هم نمی تونستم بزارم

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

یه سه چهار ماهی میشه تمدید نکردم فقط گاهی اوقات مودم را روشن میکنم خط را تخلیه نکرده باشند.چیزی که برام تعجب آوره اینه دوستانی که خطشون مسیه از مخابرات نمیرند! اگه روزی فرا برسه که کاربرای فیبرنوری هم بتونن شرکت اینترنتی را خودشون انتخاب کنند حداقل 95 درصد کاربرا از این شرکت دزد و کلاهبردار فرار میکنند!به امید آن روز
    یه سوال از کسایی که سابقه بالایی تو تمدید نکردن دارن دوستان تا چند ماه میشه خط را تمدید نکنیم؟

8. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

بعد از 10 سال داشتن اینترنت adsl اگه نشه فهمید عمده مشکلات کاربرا اینه که میخان یه نفر لقمه اماده بزاره تو دهنشون و اونوقت بگن این خوب و عالیه .

امشب واقعا بده چون تا دیشب من داشتم با سرعت بین 400 تا 600 کیلو بایت دانلود میکردم امشب اینجوری شده

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    25.3 30.5 db
    Line Attenuation
    :
    27.9 21.2 db
    Data Rate
    :
    6144 636 kbps
    Max Rate
    :
    20660 840 kbps
    CRC
    :
    1 0

اینو یادم رفت بگم در کل تو این دو سالی که از مخابرات نت دارم 5 بار به پشتیبانی زنگ زدم چون متوجه شدم واقعا هیچی بارشون نیست
    هههههههه. به گفته خودت ده سال ای دی اس ال داشتی اما اشتباه برداشت کردی بهتره از فکرت کمک بگیری تا همچین برداشت احمقانه ای نداشته باشی!
    چیزی که تو این مملکت چه توسط ارگانها شرکتها و سایر جاها رعایت و انجام نمیشه وظیفه است دقیقا وظیفه واسه خیلی ها بی معنا شده اما بابت همین یه کلمه چقد کسب درآمد میکنند!ببین وظیفه شرکتهای اینترنتی اینه در قبال دریافتی از مشتریها باید سرویسی و خدماتی را که تضمین کردن ارایه بدن اگه کاربری مشکلی داشته باید مشکل را رفع کنن نه هی بگن مشکل از خود کاربره .همه میدونن مخابرات خوزستان به شدت مشکل کمبود پهنای باند داره و بدترین آی پی ها مال اینترنت مخابرته!مضخرفترین و بی عرضه ترین و بی سواد ترین پشتیبانی را مخابرت خوزستان داره گرونترین سرویسا مال مخابرات خصوصا فرقی که بین سرویس کاربرای فیبرنوری با کاربرای مسی میذارن (هیچ شرکتی را ندیدم کهتعرفه کاربرای کافو نوریش با مسیه ها فرق داشته باشه).بلانسبت شما یه مشت گاو تو پشتیبانیش کار میکنند!پولی که بابت حقوق بهشون میدن حرام است.

10. 2 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

این تست ها رو چجوری میگیرین؟ یه کم توضیح بدین؟
    از سایت speedtest.net تست میگیرن
    برای بدست آوردن مشخصات خط هم باید با وارد کردن 192.168.1.1 تو مرورگر با یوزر و پسورد admin به قسمت statistics مودم برید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

میشه بگی این کار رو چطور انجام دادی ؟ ممنون من خطم نویز شدید داره

- - - Updated - - -

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آیا هنوز مخابرات شیطنت میکنه و حجم خوری میکنه برای من امروز قشنگ مشخص و کاملا مشهود بود دزدی روز روشن 700 مگ راحت کشید بالا جالب سند رسیو تو یک اندازه یکی 350 یکی مگ340

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •