سه تا بسته شبانه داره از 2 تا 8 - یه ساعته 900 تومن تا 20 گیگ میتونی بگیری- دو ساعته 1500 تومن 40 گیگ - سه ساعته 2000 تومن 60 گیگ . از ایرانسل من میتونی بخری
سه تا بسته شبانه داره از 2 تا 8 - یه ساعته 900 تومن تا 20 گیگ میتونی بگیری- دو ساعته 1500 تومن 40 گیگ - سه ساعته 2000 تومن 60 گیگ . از ایرانسل من میتونی بخری
بعضی دوستان هستن بسیار متواضع هستن و جواب سوالامونو میدن که دوست داری بیای حتی بیرون از انجمن هم دوستی رو ادامه بدی ولی بعضی ها هم هستن ازشون میپرسی کدوم منطقه هستی یا مدل مودم چیه نه تنها جواب نمیدن بلکه پستت پاک میشه اینجا محلی واسه تبادل نظر و پاسخ به سوالای دوستان هست نه اینکه فقط یه طرفه بری جلو و تازه بقیه رو هم به حسادت و عقده ای بودن خخخخخ متهم کنی...مشکل ما اینه وگرنه خوشحالم میشیم از وضعیت ایرانسل با توجه به منطقه و نوع دستگاه اگاه بشیم..امیدوارم تو اجتماع اینگونه برخوردهایی نداشته باشن خود فرد ضرر میکنه نه کسی دیگه
سلام رفیق
کدوم قسمت سایت ایرانسل مشخص میکنه که گوشی پشتیبانی میکنه یا نه ؟
ایول . ما بریم سیم کارت 4g مونو بندازیم پس جای ای 4g td .
این سه تا بسته بهترین بسته های اینترنتی حال حاضر ایرانه . فقط اینکه با سیم کارت فورجی روی مودم TD یه کم افت سرعت داری
سلام دوستان
میگم تعداد و درصد آنتن تو حالت 4G روی سرعت تاثیر داره ؟
من با 2-3 خط انتن سرعتم 1.8 مگ هست رسیوم و تقریبا پهنای باند 16 مگ بیشتر نمیره
می خوام بدونم اگه مثلا 4-5 انتن بشه سرعتم میره بالا یا محدودیت خود شبکه هست ؟![]()
امکان افزایش سرعت وجود داره . البته به BTS مربوطه و فرکانس اتصال هم بستگی داره . خود من گاهی اوقات با سیگنال فول فورجی سرعتم از ده مگابیت بالاتر نمیره
100% تاثیر داره
کلا سرعت با مقدار سیگنال رابطه مستقیم داره
حالا اگه منطقه خلوت باشه خیلی تاثیر میزاره اگه شلوغ باشه تاثیرش کمتره!
نمیدونم چرا همتون زوم کردین رو این کاربر
مگه حالا همچین سرعتی عجیبه
هر جایی یا منطقه ای ممکنه همچین سرعتی بتونید بگیرید
من تست با گوشیم گرفتم با مودم m7350 گرفتم سرعت خوب بوده
الان نسبت به قبل یخورده سرعت کمتر شده قبلا سرعت دان رو 8 9 مگ میرفت
ولی الان از 6 بیشتر نمیشه...دیگه الان همه استفاده میکنن و بیشتر افت سرعت پیدا کرده
اینام تستای خودمه
اینم ماله چند روز پیشه
![]()
هنوز بسته هدیه ۱۰ گیگمو دارم
امشب میخام یه بسته ۱ ساعته شبانه بخرم برا دانلودام
با وجود بسته هدیه، میشه بسته ۱ ساعتی خرید ؟
از بسته هدیه کم نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)