شبانه هنوز از ساعت یکه ؟
سلام دوستان من خطم فیبر نوریه الان دارم از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم،تا همین عید شبانه رایگان داشت،الان برداشتن خبری ازش نیست،میخاستم بدونم با این خطی که دارم ADSL بدردبخوری بش میخوره،قبلا میگفتن اسیاتک فیبرنوری میده الان نمیدونم وضعیت چی شده،در کل اصلا میارزه ADSL بگیرم؟کارم فقط دانلود شبانست
اهوازم فاز پنج پاداد این منطقه مخابرانتش خوبه؟
پرش لینک اعصابمونو خراب کرد راس ساعت 1.5 لینک میپره
از دیشب تا همین الان نت قطعه، آیپی هم راحت میگیره ولی فقط پارتک رو باز میکنه
37
2.185
5.233
همشون همینجورین! کسه دیگه هم مشکل داره؟
من فاز دو پادادم و adsl واقعا داغونه ولی شانسی هم هست. ممکنه برای شما عالی باشه ممکنه هم افتضاح. که مورد دومی احتمالش بیشتر هست[emoji23]
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
پس بهتره نگیرم ،همین ایرانسل اعصاب خوردکنیه ،پینگش لامصب زیر ۱۰۰ نمیاد برا بازی انلاین،مخابرات بگیرم دیگه جنگ روانی میوفته تو خونه
یه بسته شبانه داره رایتل ۳۰ گیگ ده تومن،اگه ایرانسل شبانه رو دوباره نیاره میرم رایتل میگیرم
نبودن یوزرهای قدیمی دلیل بر بد بودن نت نیست خوده من کاملا راضییم در همه ساعت بدون مشکل در حال استفاده هستم هیچ وقت هم قعطی نداشتم البته از 10 ماه گذشته تا الان اما قبلش اعصابمو به کلی داغون کرده بود تا تصیمیم گرفتم سیم رو از باکس فلزی مخابرات یک تیکه برسونم به اتاقم کلا نتم از این رو به اون رو شد و دیگه نیازی نبود دائما چک کنم ببینم وضعیت اینترنت چیه یه کم خلاقیت از خودتون نشون بدین مطمئنن ایراد کارتون رو پیدا میکنید
- - - Updated - - -
نبودن یوزرهای قدیمی دلیل بر بد بودن نت نیست خوده من کاملا راضییم در همه ساعت بدون مشکل در حال استفاده هستم هیچ وقت هم قعطی نداشتم البته از 10 ماه گذشته تا الان اما قبلش اعصابمو به کلی داغون کرده بود تا تصیمیم گرفتم سیم رو از باکس فلزی مخابرات یک تیکه برسونم به اتاقم کلا نتم از این رو به اون رو شد و دیگه نیازی نبود دائما چک کنم ببینم وضعیت اینترنت چیه یه کم خلاقیت از خودتون نشون بدین مطمئنن ایراد کارتون رو پیدا میکنید
این آی پی 178 شروع میشه واقعا افتضاح هم از نظر سرعت شب و روز هم از نظر آی پی گیری و و و اینو از کجا آوردن![]()
نه عزیز از ساعت 2 هست همون موقع هم 2 بود
برادر سامان از اون حرف ها بود ما مشکل و سیم نویز نداریم مشکل ما کمبود پهنای باند و سرعت آی پی ها مسخره که هرماه مخابرات عوض میکنه
همه قرار نیست مثل شما بخت باهاشون یار باشه از جانب دیگران نظر ندهید نظر شخصیتون بگید فقط با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)