تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2820 از 3017 اولاول ... 18202320272027702810281628172818281928202821282228232824283028702920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,191 به 28,200 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

شبانه هنوز از ساعت یکه ؟

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان من خطم فیبر نوریه الان دارم از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم،تا همین عید شبانه رایگان داشت،الان برداشتن خبری ازش نیست،میخاستم بدونم با این خطی که دارم ADSL بدردبخوری بش میخوره،قبلا میگفتن اسیاتک فیبرنوری میده الان نمیدونم وضعیت چی شده،در کل اصلا میارزه ADSL بگیرم؟کارم فقط دانلود شبانست
    اهوازم فاز پنج پاداد این منطقه مخابرانتش خوبه؟

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

پرش لینک اعصابمونو خراب کرد راس ساعت 1.5 لینک میپره

پروفشنال siamak5561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از دیشب تا همین الان نت قطعه، آیپی هم راحت میگیره ولی فقط پارتک رو باز میکنه
    37
    2.185
    5.233
    همشون همینجورین! کسه دیگه هم مشکل داره؟

5. این کاربر از siamak5561 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان من خطم فیبر نوریه الان دارم از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم،تا همین عید شبانه رایگان داشت،الان برداشتن خبری ازش نیست،میخاستم بدونم با این خطی که دارم ADSL بدردبخوری بش میخوره،قبلا میگفتن اسیاتک فیبرنوری میده الان نمیدونم وضعیت چی شده،در کل اصلا میارزه ADSL بگیرم؟کارم فقط دانلود شبانست
    اهوازم فاز پنج پاداد این منطقه مخابرانتش خوبه؟
    من فاز دو پادادم و adsl واقعا داغونه ولی شانسی هم هست. ممکنه برای شما عالی باشه ممکنه هم افتضاح. که مورد دومی احتمالش بیشتر هست[emoji23]

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

پس بهتره نگیرم ،همین ایرانسل اعصاب خوردکنیه ،پینگش لامصب زیر ۱۰۰ نمیاد برا بازی انلاین،مخابرات بگیرم دیگه جنگ روانی میوفته تو خونه
    یه بسته شبانه داره رایتل ۳۰ گیگ ده تومن،اگه ایرانسل شبانه رو دوباره نیاره میرم رایتل میگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

جالبه فعالیت این انجمن خیلی کمم شده همه حاکی از نارضایتی و خسته شدن کاربران از اعتراضات بدون نتیجه هستش قبلا این پیج رو ز افراد بالاچک میکردن ا الان دیگه نمیدونم چه جوریاست فقط میخواستم بهتون بگم دیگه خودتون رو اذیت نکنید واقعا زحمات زیادی میکشید در راستای ارتقا سرعت و خدمت و تنوع سرویستون فقط پول پول خدمات هیچ تنوع هیچ مشتری مداری صفر صفرر واقعاا تاسف داره
    نبودن یوزرهای قدیمی دلیل بر بد بودن نت نیست خوده من کاملا راضییم در همه ساعت بدون مشکل در حال استفاده هستم هیچ وقت هم قعطی نداشتم البته از 10 ماه گذشته تا الان اما قبلش اعصابمو به کلی داغون کرده بود تا تصیمیم گرفتم سیم رو از باکس فلزی مخابرات یک تیکه برسونم به اتاقم کلا نتم از این رو به اون رو شد و دیگه نیازی نبود دائما چک کنم ببینم وضعیت اینترنت چیه یه کم خلاقیت از خودتون نشون بدین مطمئنن ایراد کارتون رو پیدا میکنید

- - - Updated - - -

جالبه فعالیت این انجمن خیلی کمم شده همه حاکی از نارضایتی و خسته شدن کاربران از اعتراضات بدون نتیجه هستش قبلا این پیج رو ز افراد بالاچک میکردن ا الان دیگه نمیدونم چه جوریاست فقط میخواستم بهتون بگم دیگه خودتون رو اذیت نکنید واقعا زحمات زیادی میکشید در راستای ارتقا سرعت و خدمت و تنوع سرویستون فقط پول پول خدمات هیچ تنوع هیچ مشتری مداری صفر صفرر واقعاا تاسف داره
    نبودن یوزرهای قدیمی دلیل بر بد بودن نت نیست خوده من کاملا راضییم در همه ساعت بدون مشکل در حال استفاده هستم هیچ وقت هم قعطی نداشتم البته از 10 ماه گذشته تا الان اما قبلش اعصابمو به کلی داغون کرده بود تا تصیمیم گرفتم سیم رو از باکس فلزی مخابرات یک تیکه برسونم به اتاقم کلا نتم از این رو به اون رو شد و دیگه نیازی نبود دائما چک کنم ببینم وضعیت اینترنت چیه یه کم خلاقیت از خودتون نشون بدین مطمئنن ایراد کارتون رو پیدا میکنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

این آی پی 178 شروع میشه واقعا افتضاح هم از نظر سرعت شب و روز هم از نظر آی پی گیری و و و اینو از کجا آوردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شبانه هنوز از ساعت یکه ؟
    نه عزیز از ساعت 2 هست همون موقع هم 2 بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برادر سامان از اون حرف ها بود ما مشکل و سیم نویز نداریم مشکل ما کمبود پهنای باند و سرعت آی پی ها مسخره که هرماه مخابرات عوض میکنه

همه قرار نیست مثل شما بخت باهاشون یار باشه از جانب دیگران نظر ندهید نظر شخصیتون بگید فقط با تشکر

12. 4 کاربر از max2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •