تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2820 از 4751 اولاول ... 1820232027202770281028162817281828192820282128222823282428302870292033203820 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,191 به 28,200 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

واقعاً متاسفم برای شاتل و اوون رییس به مسئولیتش

الان تست کردم . شاتل با 300 بایت تا 3 کیلو دانلود میکنه . سرویس 512

پارس 128 با 69 کیلو تا 87 کیلو .

روز هم مرکز حافظ شیراز سرعت به زور میرسه به 30 . واقعاً متاسفم براشون
    سلام
    اقا منم شاتل داشتم اما از وقتی این قر اومدناش شروع شد رفتم پارس
    به شدت راضیم
    تو بد ترین شرایط شبانه 80 تا 100 می گیری که البته بیشترش رو 180 تا 200 می گیری
    روزانه هم که روی 2 مگ هست
    فقط بدیی که پارس داره 5 ساعت شبانه رایگان داره هر شب و بدی دیگش نسبت به شاتل یکم گرون تره و ترافیک کمتری می ده تو همون رنج قیمت شاتل
    امیدوارم مفید بوده باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rohham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    به شدت راضیم
    فقط بدیی که پارس داره 5 ساعت شبانه رایگان داره هر شب و بدی دیگش نسبت به شاتل یکم گرون تره و ترافیک کمتری می ده تو همون رنج قیمت شاتل
    امیدوارم مفید بوده باشه
    محدود نمی کنه پارس آنلاین؟؟؟
    البته پارس آنلاین هم منطقه ای گویا چون یکی از دوستان من 512 اش خود سرعت اصلی رو می داد ولی 256 دو تا از دوستای دیگم توی روز 200 می داد...
    اگر محدود نکنن خوبه به نظرم...5 ساعت سرعت بالا خیلی بهتر از 6 ساعتیه که ته دانلود آدم بشه 300 مگ...

---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------

توصیه دارم دوستان همگی اعتراض خودشون رو توی سایت خبرآنلاین که خبر مربوط به بهترین بودن شاتل رو توی آذرماه نوشته بود منعکس کنند تا این قضیه براشون رسانه ای بشه و بدونن نمی تونن سر مردم رو کلاه بذارن و خطر آی اس پی های دیگه براشون وجود داره..
    اینا هر سری یه مانور تبلیغاتی می خوان بدن یه رتبه ی این مدلی بیارن و بعدش هر کاری خواستن بکنن...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

محدود نمی کنه پارس آنلاین؟؟؟
    البته پارس آنلاین هم منطقه ای گویا چون یکی از دوستان من 512 اش خود سرعت اصلی رو می داد ولی 256 دو تا از دوستای دیگم توی روز 200 می داد...
    اگر محدود نکنن خوبه به نظرم...5 ساعت سرعت بالا خیلی بهتر از 6 ساعتیه که ته دانلود آدم بشه 300 مگ...

---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------

توصیه دارم دوستان همگی اعتراض خودشون رو توی سایت خبرآنلاین که خبر مربوط به بهترین بودن شاتل رو توی آذرماه نوشته بود منعکس کنند تا این قضیه براشون رسانه ای بشه و بدونن نمی تونن سر مردم رو کلاه بذارن و خطر آی اس پی های دیگه براشون وجود داره..
    اینا هر سری یه مانور تبلیغاتی می خوان بدن یه رتبه ی این مدلی بیارن و بعدش هر کاری خواستن بکنن...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من سرویس 3 ماهه گرفتم
    یک ماهشم حدودا گذشته
    شبی 2 تا 3.5 گیگ دان دارم
    نه محدود نشدم

4. این کاربر از pouya_2008_hh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه h128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اینجا می توانید مراحل نصب و راه اندازی یک سرویس فیبر نوری با سرعت 64 مگا بیت ( 8 مگا بایت )را در ژاپن ملاحظه بفرمایید.
    عجب سرعتی

دوست عزیز خبر از قیمت های این نوع سرویسها ندارید یه همچین سرویسی رو به چه قیمتی میدن به پول خودمون چقدر میشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rohham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من سرویس 3 ماهه گرفتم
    یک ماهشم حدودا گذشته
    شبی 2 تا 3.5 گیگ دان دارم
    نه محدود نشدم
    شما از کدوم سرویس پارس آنلاین استفاده می کنید؟چون توی لیست تعرفه هاش از هر سرعت تعداد زیادی سرویس متفاوت گذاشته

داره خودمونی میشه Shady08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

قبلا راه های زیادی بود که میشد شاتل رو دور زد ولی شاتل همه راه حلا رو فهمید و جلوشو گرفت اگه هم کسی راه حلی جدید الان بلد باشه نمیگه چون سریع بقیه میفهمن و دیگه فایده نداره اون چند روز هم که سرعت بالا بود بچه ها زحمتشو کشیدن که چرا سرعت بالا رفته بود پس دیگه نیازی به توضیح نیست ...

8. این کاربر از Shady08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه h128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان این وضعیت شبانه شاتل هم مینطور میمونه ؟؟
    اگر اینطور باشه قکر عوض کردن شرکت باشم
    Last edited by h128; 29-12-2010 at 13:51.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ببخشید ولی 1 گیگابیت واسه کاربرهای خونگی هم جواب میده 1 Gbps رو با فیبر نوری میارند تا درب منزل اونجا یک مدیا کانورتور میگذارند و با کابل Cat6 مستقیم وصل میشه به پور 1 Gpbs کارت شبکه main board شما مطمئن باش تا سال 2012 بیشتر کاربرهای کره جنوبی از هارهای ssd استفاده می کنند که سرعت write شون حداقل 150 مگابایت بر ثانیه هست. همین الان هم سرعت هاردهای سری بلک وسترن حدود 80 مگابایت بر ثانیه هست.
    خوب اینی که گفتی حرف من رو نقض کرد ؟! شما حرف 2 سال بعد رو تو تکنولوژی میزنی و ایرانی بازی در میاری تا الکی حرف نقض کنی ؟
    الان شما تو PC خودتون SSD دارین ؟ دم در خونتون فیبر نوری با قابلیت 1 گیگابیتی کشیدن ؟!
    شما یه تاپیک بزن بخش سخت افزار بگو یه سیتم معرفی کنن بهت که 1 گیگابیت رو راحت بکشه و بعد ببین چی بهت معرفی می کنن.
    2 سال دیگه آره احتمالش زیاد که PC ها این قابلیت رو پیدا کنن.

11. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سایت خبر آنلاین کامنتهای اعتراضی به سرویس‌دهنده برتر اینترنتی در آذرماه : شاتل را نیز درج کرده است.

یک نکته بسیار مهم در مورد این تست این است تعداد افرادی که سرویس شاتل را تست کرده اند حداقل 2 برابر دیگر سرویس دهنده هایی مثل پارس آنلاین و فنآوا است.

آیا بنظر شما این مقدار تفاوت منطقی و عادی است؟؟

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    به شدت راضیم
    امیدوارم مفید بوده باشه
    ببخشيد ما از پارس اومديم شليك نكنيد نفوذي نيستيم!

1-7 رايگان ميشه 6 ساعت.
    خودش تا 6 اعلام كرده ولي تا 7 رايگانه.

14. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 65 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 65 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •