اينجا اول بازيه؟!![]()
چطوريه كه آسمونش سياهه؟!![]()
Oracle_Eldorado ممنون![]()
چه عجبي يكي ما رو تحويل گرفت!![]()
اينجا اول بازيه؟!![]()
چطوريه كه آسمونش سياهه؟!![]()
Oracle_Eldorado ممنون![]()
چه عجبي يكي ما رو تحويل گرفت!![]()
تورو خدا یکی کمک کنه من بتونم با ماوس بازی کنم.....
دوست عزیز در صفحات اول یه لینکی گذاشتند که یه برنامه داره که میتونی با موس هم بازی کنی .تورو خدا یکی کمک کنه من بتونم با ماوس بازی کنم.....
ولی به نظر من با کیبورد یا Joy Stick بهتره چون با موس نمیتونی هم حرکت کنی و هم هدف بگیری .
موسش هم خیلی بد میچرخه .
سلام دوست عزیز.
اولا اجرای یه بازی خیلی به رم کارت گرافیک ربطی نداره یعنی مهم نیست که رم کارتت 256 ه یا 64 .
بلکه به یه چیزای دیگه ربط داره که جای گفتنش اینجا نیست .
ثانیا باید بری ببینی که اصلا 5500 با مادربوردت سازگار هست یا نه .
ثالثا : هرگز با این کارتهای توربو کش نمیتونی بازی ها رو در حد مطلوب بازی کنی . بهتر بود قبل از خرید کارت مشورت می کردی .
تایید میشه. ولی باز هم بستگی داره به خود بازیکن، هر کسی یه جور راحته...!
1.احتمال داره تنظیمات گرافیک رو تنظیم نکرده بودی!
2.با ریختن پچی که در امضای من می تونی پداش کنی، احتمالا تفاوت بینشون مشخص میشه
3.چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه....
همه چیز توی امضای من هست!!!!!!!!!!!!!
این موضوع برای خیلی مدت ها پیش هستش و قدیمیه!!!
Last edited by resident; 05-01-2008 at 00:38.
توجه: به نظر من دیگه باید این تایپیک تاریخی و تکرار نشدنی رو قفل کنیم. نگران این که اگر کسی سیو، ترینر، یا ... خواست هم نباشید؛ من برای اون هم یه طرح خیلی خوب دارم و اون هم به عنوان آخرین همکاری ما در این تایپیک خواهد بود (که نیازمند چندی از دوستان و یاران ثابت قدم و قدیمی این تایپیک هستش)
از امروز شنبه 15/10/1386 ساعت 00:27 تا جمعه 21/10/1386 ساعت 23:49 اگر موضوعی ارایه نشد تایپیک به آرشیو می پیوندد.این موضوع قفل شدن قبلا هم مطرح شده بود ولی به خاطر موضوعات جدید و مورد علاقه از افکار عموم پرید!
دوستان موافق یا مخالف هم می توانند تنها و تنها از طریق پیغام خصوصی با من (Resident) نظرشون رو مطرح کنن تا تایپیک با مطالب بیهوده پر نشه و درونش آشفتگی و آشوب پدید نیاد.
روز پنج شنبه شب همین هفته تعداد موافقان و مخالفان و رای نهایی رو هم اعلام می کنم.
ممنون از همه کسانی که رعایت قوانین رو کردن و به آن احترام می گذارند
ببینید این تاپیک که ضرر یا نفعی واسه شما (کلی میگم) نداره.خیلی ها هستن که تازه بازی رو گرفتن و جایی رو نیاز دارن تا مشکلاتشون رو مطرح کنن.بهر حال هر چی بقیه بگن.
دوست عزیز همونطوری که توی پست 2816 گفتم، لطفا نظرات خودتون رو از طریغ پیغام خصوصی مطرح کنید تا آشوب و آشفتگی ایجاد نشه. چون تعداد افراد هم زیاد هستش بهترین راه همینه که از پیغام خصوصی استفاده کنید، علاوه بر این این مطالب برای این تایپیک و کاربران هیچ سودی نداره!
نحوه ی فرستادن پیغام خصوصی:
روش اول (آسان ترین): بعد از بالا آمدن کامل صفحه بر روی "Resident" که در بالای آواتارم نوشته شده کلیک کنید. یک زیر منو باز می شود، بر روی "فرستادن پیغام خصوصی به resident" کلیک کنید. صفحه ای باز می شود که در آن پس از نوشتن نظرتان بر روی "ارسال پیغام" کلیک کنید.
روش دوم (طولانی تر): از بالای صفحه "تنظیمات کاربر" را انتخاب کنید. سپس در بخش "پیغام های خصوصی" بر روی "فرستادن پیغام جدید" کلیک کنید. در قسمت "نام كاربر گيرنده پيام" بنویسید "resident" و بعد از نوشتن نظرتان بر روی "ارسال پیغام" کلیک کنید.
باتشکر
Last edited by resident; 05-01-2008 at 10:41.
دوست من پست شما رو خوندم پیغام خصوصی هم بلدم بدم.
آخه واسه چی باید آشوب و آشفتگی ایجاد بشه کسی که اینجا جنگ و دعوا نداره.
بهر حال من دیگه کاری با اینجا ندارم اگه دیدم کسی مشکلی واسش پیش اومده و کمک میخواد کمکش میکنم.
منم موافقم چون اگه قفل بشه و كسي اشكالي توي بازي داشته باشه مجبور ميشه دوباره تاپيك جديد بسازه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)