اوه اوه مجید گرافیکش افتضاحه ( به عنوان یه دوست گفتم )
بهتر بیشتر روش کار کنی
ولی افرین
ایرانی بخواد میتونه
بارکلا
برو ...
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
اوه اوه مجید گرافیکش افتضاحه ( به عنوان یه دوست گفتم )
بهتر بیشتر روش کار کنی
ولی افرین
ایرانی بخواد میتونه
بارکلا
برو ...
کجاش افتضاحه؟!!!!
من یک هفته روش زحمت کشیدم اگه اشکالی داره بگید این عکسها کم کیفیت هستند .
اینم یک کار دیگه فرمونش رو عوض کردم اگه دیده باشید فرمون قبلیش فقط یک عکس هست و خیلی هم بزرگ
هستایندفعه فرمونش رو عوض کردم.
![]()
اینجا تاپیکه ادیت و پچ هست. آموزش مراحل تو یه تاپیک جدا هستش. ولی بیخیال داداش در خدمتیم.من تو مرحله Learning to Fly گیر کردم . . . آیا راهی هست که بشه این مرحله رو بدون دردسر رد کرد یعنی کدی یا ترینری چیزی نیست بشه رفت مرحله بعد ؟
یک ترینر هست به نام Crazy Virus که قبل از شروع مرحله Tab + J رو فکر کنم باید بزنی و تمام مراحل مدرسه ی پرواز تمام میشه و فقط میمونه آخری که باید با چتر رو یه نقطه بپری.
آخری رو باید خودت بری و اگرنه نمیشه.
برای دانلود این ترینر فقط کافیه کلمه ی ترینر رو تو همین تاپیک سرچ کنی. فکر کنم 50 باری گذاشتیمش.
اینجا قرار شده کسی چیزایی که خارجیها ساختن نزاره و فقط لینک میدیم.سلام و خسته نباشید به خاطر زحمتهای زیادی که کشیدید . خواهشن یه قطار
برو به این سایت و کلی قطار ببین و دانلود کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من zmolder رو دانلود کردم یه فایل آموزش pdf بذارید برام دعاتون میکنم خیلی دوست دارم بسازم.
برنامه Alci's IMG Editor 1.5 ماله چیه؟
عزیز جون من از جایی یاد نگرفتم که فایل pdfداشته باشم چند روز با زدمودلر ور می رفتم تا یاد گرفتم .
انشاالله آموزش درست می کنم باشه کمی سرم خلوت بشه .
تا چن ساعت دیگه پیکان رو برای دانلود می زارم حالشو ببرید
مجید قرار شد ناراحت نشی دیگه !کجاش افتضاحه؟!!!!
این فقط یه اتقاد سازنده بود جونم
اشکالش اینه که سطح بدنه ساف نیست ( اگه میشد با مکس ساخت چی میشد )من یک هفته روش زحمت کشیدم اگه اشکالی داره بگید این عکسها کم کیفیت هستند .
کار خوبی کردی قربونت برماینم یک کار دیگه فرمونش رو عوض کردم اگه دیده باشید فرمون قبلیش فقط یک عکس هست و خیلی هم بزرگ
هستایندفعه فرمونش رو عوض کردم.
نه بابا به من چیزی بر نمی خوره از بابت من خیالت راحت.
می دونی چیه من 3دی مکس 9 دارم مثل خودت ولی dffاگسپرت نمیکنه هر جا رفتم 3دی کس 6 یا 7 بخرم گیرم
نیومد .بعدشم دیگه از پیکان قبلیه که افتضاح تر نیست
من همون رو هرکاری که بلد بودم روش انجام دادم (شیشه،فرمون،اون آرم بالای سقف،سی دی با کیفیت که بکی آقا محمد اونطوری نبود و 8ضلعی بود)
راستی آقا ابی تاکسی متر پیدا نکردم اون آنتنی که پشت سمند هست هم کنده نمیشه.باید یکی بسازم که با زدمودلر خیلی سخته فعلا همین تاکسی که تو پست بعدی میزارم رو دانلود کنید بعدا خودتون تعقیرات بدید دیگه
داداشه گلم ببخشید که هی مزاحم میشم من آموزش ازافه کردن اون برج میلاد که تو صفحه 230 می خوام.
فقط لطفأ کامل اخه من یه خورده زیاد خنگم.
من کل صفحاتو خوندم اما بازم نفهمیدم
فیببخشید دوتا پست شد
اینم پیکان البته هنوز خیلی کار داره ولی دیگه چون قول داده بودم امروز بزارم می زارم
لینگ دانلود
پسورد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by majid_sd2009; 17-03-2008 at 20:41.
اقا مجید این تاکسی رمز سخته اگه میشه خودت بنویس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)