در همون حد فکر کنم بتونه چون که من باهاش world of warcraft اجرا کردم
wine اعصاب خورد کنی داره برو از playonlinux استفاده کن که با انتخاب نرم افزار می ره wine اون نسخه ای که با نرم افزار سازگاره را دانلود می کنه و خودش برنامه را نصب کنه
در همون حد فکر کنم بتونه چون که من باهاش world of warcraft اجرا کردم
wine اعصاب خورد کنی داره برو از playonlinux استفاده کن که با انتخاب نرم افزار می ره wine اون نسخه ای که با نرم افزار سازگاره را دانلود می کنه و خودش برنامه را نصب کنه
راستی این برنامه ورد و افیس کجا ذخیره میشن؟شورت کاتوشن رو گم کردم
بعد چجوری برنامه ها رو به منوی ابزار سمت چپ انتقال بدم؟
Last edited by روانپریش; 20-01-2014 at 13:59.
همونجایی که برنامههارو اجرا میکنی کافیه همونجا اسم هر برنامهای که نصب کردی تایپ کنی تا پیدا کنه
محل نصب برنامههای تحت wine هم توی دایرکتوری Home شما یه پوشه باسم .wine درست میکنه که داخلش دیگه فایلبندی مثل ویندوزه
ضمنا چرا از libreoffice بجای ms office استفاده نمیکنی؟
نه عزیز برنامه های افیس پیش فرض اوبونتو رو میگم شورت کاتشون رو پاک کردم العان نمیتونم اجراشون کنم بعد از طریق سرچ هم نمیتونم ازشون شورت کات بگیرم
افیس wine فارسی نداره دنبالش نرو
من موزیکهامو با این برنامه پیش فرض ویدیو اوبونتو باز میکنم چجوری کاری کنم که مزیک انتخابیم رو تکرار کنه؟
من مشکلی با فارسی توی wine ندیدم
مشکل زبان توی ورژنهای چند سال پیش wine بود ولی اخیرا ندیدم
متأسفانه فکر کنم منظورتونو نتونستم درست متوجه شم
واقعیتش من هیچوقت نتونستم ارتباطی با محیط unity برقرار کنم ولی در کل برای پیدا کردن نرمافزارهای libreoffice یا openoffice میتونی از روی کیبورد Super Key یا همون باصطلاحِ ویندوزیها دکمه استارت رو بزنی و بعدش اسمبرنامهرو تایپ کنی
بعنوان مثال برای تایپ باید writer رو باز کنی (جایگزین ms word)
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
یعنی راست تو چپ داره جدیدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون که من یه سال پیش داشتم نمی تونستی نوشته را راست تو چپ کنی فقط راست چین می شد کافی بود یه خط فاصله یا یه عدد بیاد تو کارو این جوری فایل های قبلیم با مشکل باز می شد
من یه سال پیش با wine office کار کردم حتی فونت فارسیمم داشت فقط سر راست تو چپ مشکل داشتم الان درست شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متوجه نمیشم منظور از wine office چیه؟
یعنی آفیس مایکروسافت که توسط wine نصب شده یا libre office یا مجموعه آفیس شرکت دیگهای؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
همون microsoft office که با wine نصب شده باشه
لیبره آفیس که استفاده ای نداره (نه درست فرمت معروف که همه جا دارند مثل docx باز می کنه نه فرمتش تو جاهای دیگه معروفه ) فقط تنها خوبیش آزاد بودنشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)