تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 848 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332382782 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مشکل از شرکته چون جاهای دیگه مشکل ندارن
    منم پارس آنلاین هست سرویسم واسه همین میخوام بدونم کسی مشکلی رو که مطرح کردم داره؟

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان من دارم نقل مکان میکنم به غرب تهران و میخواستم ایترنت بگیرم اما نمیدونم توی اون منطقه کدوم اینترنت بهتره.
    پیش شماره تلفن 4417 هست که میشه منطقه مخابراتی شهید زارعی(منطقه 4 مخابرات)>>>کوی ارم – اندیشه – کوی الهام – کوی سازمان برنامه – سازمان آب – بلوار آسیا
    اگر کسی در مورد کیفیت ارائه اینترنت پارس آنلاین توی این منطقه اطلاع داره،لطفا منو راهنمایی کنه

سپاس

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

20 دقیقه با کارشناس لایه صحبت کردم سر اینکه این نرم افزارتون 500 مگ الکی ازم کم کرده واقعا باید به خودم بخندم واقعا میصرفید 20 دقیقه پول تلفن بدی به خاطر 500 مگ

آخر سر میگه همسایه ها هک کردند

واقعا خنده داره،یکی نیست بگه مگه همسایه هامون برنامه نویسی خوندند که بیان هک کنند

الان برای بار دومه که داره حجم ازم کم میکنند

راستی ممکنه به اشتباه زده باشند

مثلا من روز 5 بهمن تا 7 صبح 6 بهمن زدند 500 مگ مصرف داشتی درصورتی که اصلا استفاده زیادی نداشتم شاید در حد 40 مگ
    ولی روز 6 بهمن استفاده داشتم شاید اومدن استفاده های روز 6 بهمن رو تو اون بازه زمانی حساب کردند؟!

ولی نرم افزارشون خیلی مزخرفه

بدبختی اینجاست که از ساعت 8/5 صبح تا 8 شب کار داشتم و مودمو هم خاموش نکردم

ظاهرا مودم روشن باشه بد میشه حتما خاموش باید بشه
    Last edited by محمد7966; 30-01-2016 at 13:14.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام ! این شرکت هم که تو زرد از آب در اومد ! سرویس 256 نامحدود تازه گرفتم کلا سکته هست ! 30 ثانیه طول میکشه تا به یک سرور وصل بشه و شروع کنه دانلود و بعد تازه هی سکته میزنه و قطع و وصل میشه هر ثانیه وسط دانلود ! توی بازی آنلاین هم کل بازی فریز هست و لگه و اصلا نمیشه بازی کرد ! این بود پارس آنلاین پارس آنلاین ؟؟؟
    من بسیار راحت دارم بازی میکنم (در یک بازی که 80 نفر ریخته باشن هم لگ ندارم)
    البته بگم باید پروفایل پینگ رو فعال کنی

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام

دوستان چندتا سوال دارم

امروز یه نفر پیرو مشکل حجم خوری بام صحبت کرد اینبار کمی بهتر بود اطلاعات خوبی داشت

ولی باز یه چیزی گفت برام سوال

میگه الان هک کردن هم راحت شده نیازی به برنامه نویسی و کد نویسی نیست درست میگه؟
    من که هر جا دارم میخونم میگه تا کد نویسی بلد نباشن نمیتونند مودمو هک کنند

الان بار دومه که داره حجمم خورده میشه

بعد میگه شما برای امنیت بیشتتر مودمو هر وقت نخاستید خاموش کنید

مشکل اینجاست که از ساعت 8.5 صبح تا 8 شب 5 بهمن برای نمایشگاه رفتم اهواز و بعدش هم خسته بودم گرفتم خوابیدم تا 7 صبح روز 6 بهمن و متاسفانه مودمو هم خاموش نکردم
    و گوشی خواهرم رو دیدم که در طی روزای 5 بهمن و 6 بهمن 120 مگ فقط استفاده داشته

ولی اینا 500 مگ ازم کم کردند

بر فرض مثال همسایه ها هک کردند این چه هکر خوبی بوده فقط 500 مگ مصرف کرده خب همشو مصرف میکرد
    نمیدونم چیکار کنم؟؟

برام سوال که چرا نرم افزارشون قاطی داره اونجایی که با رنگ آبی مشخص کردمو ببینید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

این باگ رو چند ماه پیش گفتم که العان معلومه از عمد هستش که ترافیک بخوره
    من که مشکل پینگ-قطعی مکرر طوری صفحه گوگل بالا نمیاد !!! فقط شبها یکم خلوت میشه استفاده کرد !!!
    نت مخابرات دارم وضعش این طوری نیست !!!

7. این کاربر از alireza3dshadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

دوستان چندتا سوال دارم

امروز یه نفر پیرو مشکل حجم خوری بام صحبت کرد اینبار کمی بهتر بود اطلاعات خوبی داشت

مشکل اینجاست که از ساعت 8.5 صبح تا 8 شب 5 بهمن برای نمایشگاه رفتم اهواز و بعدش هم خسته بودم گرفتم خوابیدم تا 7 صبح روز 6 بهمن و متاسفانه مودمو هم خاموش نکردم

بر فرض مثال همسایه ها هک کردند این چه هکر خوبی بوده فقط 500 مگ مصرف کرده خب همشو مصرف میکرد
    نمیدونم چیکار کنم؟؟

مودم شما اگر آسیب‌پذیری رو داشته باشه در کمتر از ۱۰-۱۲ ثانیه با یه برنامه هک می‌شه. نیاز به دانش برنامه‌نویسی خاصی هم نداره.
    البته با برنامه‌هایی یا از طریق خود مودم می‌شه کل دستگاه‌های متصل رو به همراه آی‌پی اون‌ها مشاهده کرد که آیا مورد مشکوکی هست یا خیر.
    برای امنیت بیشتر کلمه عبورتون رو تغییر بدهید و از wpa2 استفاده کنید و wps رو هم غیر فعال کنید.
    یک سری از tp-link ها هم یک مشکل امنیتی دارند که نمی‌دونم با آپدیت برطرف می‌شه یا نه!

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. این کاربر از bardia67m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

مودم شما اگر آسیب‌پذیری رو داشته باشه در کمتر از ۱۰-۱۲ ثانیه با یه برنامه هک می‌شه. نیاز به دانش برنامه‌نویسی خاصی هم نداره.
    البته با برنامه‌هایی یا از طریق خود مودم می‌شه کل دستگاه‌های متصل رو به همراه آی‌پی اون‌ها مشاهده کرد که آیا مورد مشکوکی هست یا خیر.
    برای امنیت بیشتر کلمه عبورتون رو تغییر بدهید و از wpa2 استفاده کنید و wps رو هم غیر فعال کنید.
    یک سری از tp-link ها هم یک مشکل امنیتی دارند که نمی‌دونم با آپدیت برطرف می‌شه یا نه!

من اتفاقا مودمم 2740 دی لینک است و هم wps و همupnp رو غیر فعال کردم

میشه اسم اون برنامه رو بگید

من که پارسال دنبال اطلاعاتی درباره هک بودم فقط یه جا پیدا کردم و اون با لینوکس بوده و تازشم گفته بود باید کلی وقت صرف بشه تا رمز مودمو بهتون بده

بقیه برنامه ها همش سرکاری بود
    سیستم امنیتی رو هم wpa2 گذاشتم

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

دوستان چندتا سوال دارم

نمیدونم چیکار کنم؟؟

دوست عزیز هک کردن این زمونه نیازی به برنامه نویسی نداره
    برنامه های هک نوشته شده هستن و اسکریپتها آماده اجرا هستن نیازی به نوشتن مجدد نیست.

هک مودمی که روی wpa2 تنظیم باشه تقریبا غیر ممکن هست
    شما وایرلس را روی wpa2 تنظیم کنین و پسورد حداقل 8 رقمی بذارید که ساده نباشه
    خیالتون از بابت هک راحت باشه دیگه
    اگر تنظیم wpa هست بله میشه هک کرد ولی اونم کار هر کسی نیست
    شما یک فایروال هم روی ویندوز نصب کنین تا بتونین ترافیک را کنترل کنین
    من 8 ساله adsl دارم 1 مگم از حجمم کم نشده

12. 2 کاربر از ESPSV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من اتفاقا مودمم 2740 دی لینک است و هم wps و همupnp رو غیر فعال کردم

میشه اسم اون برنامه رو بگید

من که پارسال دنبال اطلاعاتی درباره هک بودم فقط یه جا پیدا کردم و اون با لینوکس بوده و تازشم گفته بود باید کلی وقت صرف بشه تا رمز مودمو بهتون بده

بقیه برنامه ها همش سرکاری بود
    سیستم امنیتی رو هم wpa2 گذاشتم
    نمونه‌اش reaver هست که روی کالی لینوکس هست. اونم فقط در صورتی که wps فعال باشه و مودم آسیب‌پذیری رو داشته باشه می‌تونه رمز رو (حتی wpa2) در چند ثانیه پیدا کنه. با شرایطی که گفتید خیر چنین احتمالی نزدیک به صفر هست. بهتره علاوه بر گوشی، روی کامپیوتر هم نرم افزار محاسبه پهنای باند نصب کنید شاید برنامه‌ای داره آپدیت می‌کنه یا ویروسی چیزی باشه که این ترافیک رو مصرف می‌کنه.

14. 2 کاربر از bardia67m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •