شاتل دیگه!
یه مرتبه دیگه هم قبلش مسدود شده بود که با آپدیت به نسخه جدید درست شد و باز کار میکرد ولی بعد از چند روز دوباره زحمت کشیدن سروراشو بلاک کردن![]()
شاتل دیگه!
یه مرتبه دیگه هم قبلش مسدود شده بود که با آپدیت به نسخه جدید درست شد و باز کار میکرد ولی بعد از چند روز دوباره زحمت کشیدن سروراشو بلاک کردن![]()
Last edited by peyman_2012; 23-10-2015 at 06:06.
سرویسهای ارت معمولا تا دوبرابر حجمی که شاتل گفته میتونی با سرعت بالا دانلود کنی
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام دوستان برای ینکه مثلا از ارت 1 بریم ارت 2 چیکار باید بکنبم که فقط مابه التفاوت رو پرداخت کنیم ونه کل پول سرویس رو ممنون
با سلام من سرویس نامحدود آرت لایت۱ داشتم و سرعت دانلودش محدود شد بعد برای اینکه از محدودیت در بیام آرت لایت۲ گرفتم یه سوال مهم:
اگه سرویس آرت لایت۲ من هم سرعت دانلودش محدود شد میتونم برای اینکه از محدودیت در بیام دوباره آرت لایت۱ بگیرم؟؟
با تشکر
- - - Updated - - -
با سلام من سرویس نامحدود آرت لایت۱ داشتم و سرعت دانلودش محدود شد بعد برای اینکه از محدودیت در بیام آرت لایت۲ گرفتم یه سوال مهم:
اگه سرویس آرت لایت۲ من هم سرعت دانلودش محدود شد میتونم برای اینکه از محدودیت در بیام دوباره آرت لایت۱ بگیرم؟؟
با تشکر
- - - Updated - - -
با تشکر
- - - Updated - - -
با تشکر
- - - Updated - - -
با تشکر
با تشکر
یعنی کسی اینجا جواب اینو نمیدونه !!
اختلاف سرعت بین آرت لایت و آرت 1 خیلیه ؟؟؟
آرت لایت 128 حداکثرش چنده !!
عزیز آرت 1 داشتی راضی بود ؟؟
حداکثر سرعتت چند بود و تا چه حجمی دانلود کردی محدود شدی ؟؟؟
دوستانی که اینترنت شاتل دارن بی زحمت ببینن این دوسایت براشون بازمیشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله بدون مشکل
سرویس 128 نامحدود art1
![]()
Last edited by maniya12; 29-10-2015 at 15:42.
سلام دوستان.
محدودیت سرویس های ART1 و ART2 و ART3 چقدر هست؟ نوشته نامحدود ولی من چند سال پیش که شاتل داشتم از یه حجمی که بیشتر مصرف میکردم به شدت سرعتم محدود میشد. هنوز هم همون جوریه؟
دوستان ART دار تست سرعت میذارن؟
سرعت موقع استفاده از *** شیکون چطوریه؟
در ضمن آیا شبانه سرویس های ART نامحدود حساب میشه؟
میشه یکی از دوستان ART دار تست سرعت تک کانکشن مثلاً با idm بذاره؟
Last edited by siamak_mu; 29-10-2015 at 21:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)