سلام من دات نت دارم ولی بر خلاف گفته دوستمون اصلا خوب نیست. هیچ پشتیبانی هم نداره.

سلام من دات نت دارم ولی بر خلاف گفته دوستمون اصلا خوب نیست. هیچ پشتیبانی هم نداره.

وایرلس هستی؟ چه سرویسی داری؟ کدوم منطقه اهواز هستی؟
وایرلس-فارا -6 مگ -گلستان![]()

33743864
مهندس رمضان پور

موقعی که میخواستی بخری بهت گفتم از نمایندشون یعنی فروشگاه میلیونر بخر! چرا این حرفو زدم؟ به خاطر اینکه پهنای اختصاصی خریدن از خود شرکت و دستشون بازه و کیفیت خوبه ولی شما گوش نکردی#@

آخه برادر من شما که تازه از میلیونر گرفتی موقعی که راجع به دانش ارتباط صحبت میکردیم و هنوز میلیونر نشده بودی گفتی که سه ساله از دانش ارتباط داری و بر اون اساس اینها را بعنوان بهترین معرفی کردی؟
حالا مگه میشه این همه شرکت سرویس خوب نداشته باشند و یک مغازه تبلت فروشی بهترین سرویس را ارائه بده؟!!!

دوست عزیزم چرا شما بهت بر میخوره؟؟
من سه ساله رو دانش ارتباطات بودم و دو هفتست اومدم رو میلیونر! یا شما اصلا نمیخونی من چی مینویسم یا اطلاعاتت کمی پایینه!
من بهت میگم اینا پهنا خریدن از دانش ارتباطات! چه ربطی به کیفیت اونا داره؟؟؟ شاید اونا خواسته باشن شیر 1 به 20 بدن.
من از کسی دفاع نمیکنم که شما ناراحت میشی
اون مغازه به قول شما تبلت فروشی یا پشگل فروشی داره سرعت عالی میده با کیفیت خوب! حالا چه خوشمون بیاد چه نیاد
قیمتاشم از همه وایرلسی ها ارزون تره
وسلام![]()

قربون شکلت برم. من بهم برنخورده. مساله خیلی ساده هست. فقط واسه روشن شدن دیگران میگم.
قبلا شما فرمودی بهترین سرویس که تا حالا داشتی و 3 سال استفاده کردی تو منطقه گلستان دانش ارتباطات هست. من هم بر همین اساس گرفتم و حالا دیدم خوب نیست. خودت هم که تست سرعت و ... من را خصوصی فرستادم و دیدی و تایید کردی.
دوستان شرکت دانش ارتباطات هیچ گونه پشتیبانی نداره و به تلفن هم به زور تو ساعت اداری جواب میده. در جریان باشید. من هم این ماه که تمام بشه میرم راصد.

شما اولین مشکلت اینه که تو تراس گذاشتی رادیو رو!
کیفیت سیگنالت چطوره؟
signal, rssilink هات؟ یه عکس بذار؟
به کدوم دکل وصلی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)