تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 752 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

630 مبارکتون باشه
    دوست عزیز اصلآ نگران سیم هدفونتون نباش چون سیم هین هدفون هر چند طول کمی داره ولی با روکشی از پارچه هست که توی اکثر هدفون های هم رده و حتی بالاتر از خودش استفاده نشده و این یکی از مزیتهای این هدفون هست که هم اینکه باعث گره نخوردن کابلش میشه و هم اینکه یک لایه بسیار مقاوم در مقابل کشش سیم میشه هر چند این روکش پارچه ای سرتاسر کابل رو پوشش نمیده ولی قسمت اعظم کابل رو به راحتی محافظت میکنه. به هر حال تصور اینکه یک سیم به قط کمتر از یک میلیمتر رو بخواهید با پارچه روکش کنید هم سخته.

این هدفون زیاد به مرحله Burn-in نیاز نداره.
    ظاهرآ کریتو پیشاپیش اینکار رو برای ما انجام داده (به شوخی)

فقط اصلآ فراموش نکنید که برای اینکه سالهای سال بتونید از حس زیبای شنیداریتون استفاده کنید همیشه نگران سلامتی گوشتون باشید به خصوص با این نوع هدفونهای Inear چون این دست هدفونها باعث بسته شدن کانال گوش میشن و جلوی تهویه مناسب کانال گوش گرفته میشه پس هر 45 دقیقه تا نهایتآ یک ساعت هدفون رو از گوشتون به مدت 5 دقیقه خارج کنید تا اینکه فشار هوایی که به پرده گوش وارد شده خنثی بشه و هم اینکه هوای تازه جایگزین بشه.
    البته یک پیشنهاد:
    توی این فاصله 5 دقیقه من همیشه خودم رو با پاک کردن یا جابجا کردن آهنگهایی که برام تکراری یا جالب نبودن میگذرونم

پیشنهاد من اینه که آدرس و تلفن شاب رو از اینترنت پیدا کنید و از اون ها کمک بگیرید.
    خرید اینترنتی یا بدون گارانتی رو توصیه نمیکنم.

لطفا در مورد روش کار و اینکه از چه موسیقی یا صدایی استفاده میکنید بیشتر توضیح بدید.

قصد مقایسه ندارم چون قابل مقایسه نیست ولی وقتی هدفون من هم تفاوت MP3 و FLAC رو معلوم میکنه واقعا حیف هست که با غولی مثل HD800 به MP3 گوش بدید.
    واقعیت اینه که دوران MP3 هم کم کم رو به پایان هست همونطور که VCD و DVD منقرض شد، البته نه در ایران.

من در مورد ورژن های مختلف FLAC نمیدونستم، روش تشخیص اونها چیه؟

راستی هدفون جدیدتون رو تبریک میگم
    امیدوارم لحظات خوشی با هم داشته باشید
    دوست عزیز من برای 400 ساعت Burn-in از روش سنتی که همون گوش دادن به آهنگهایی که قراره بعدآ بهشون گوش بدم ، استفاده میکنم.
    برای ولوم شروع ولوم پایین به تدریج با ولم متوسط و بعدآ بالا.
    استفده از نویز و این جور چیزها رو ترجیح نمیدم
    ولی شما بزارید هر چیزی روند طبیعی خودش رو طی کنه
    وابنکه HD800 اولین دقیقه استفاده مثل یه هدفون 1000 تومنی صدا میداد (باور کنید) از ساند استیج رویاییش خبری نبود بیسش افتزاح هاییش جیغ میکشید و میدش خش دار انگاری که از توی انباری یه گرامافون رو بعد از چند سال بیرون آوردین و روشن کردید! اما نیم ساعت بعد کم کم سروکله سانداستیجش پیدا شد. ولی خیلی مونده که درباره صداش بتونم نظر قطعی درباره صداش بدم. فکر کنم برای من با توجه به شرایط کاریم نزدیک 1 ماه طول بکشه!

برای تشخیص ورژن های مختلف FLAC اینجا یه سر بزنید .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی به زبان عامیانه میشه به اینصورت گفت که (تمام رقمهایی که زیر هست برای فرمت FLAC و استریو دو کانالو تراک 4 دقیقه ای):
    16/44 حجمش بین 20 تا 42 مگ - متوسط 35 مگ
    16/96 حجمش بین 50 تا 92 مگ - متوسط 75 مگ
    24/192 حجمش بین 80 مگ تا 270 مگ - متوسط 150 مگ
    تفاوت حجم صرفآ به نوع موسیقی تراک برمیگرده هر چه موسیقی آرامتر و یکنواختر باشه حجمش کمتر و برعکس.
    و اون متوسطی که گفته شده برای موسیقی سافت پاپ هست.

اکثر تراکهای توی نت 16/44 هستن و چند درصدی هم 16/96 هستن که بیشتر برای سبکهای حرفه ای موسیقی مورد استفاده قرار میگیرن که توی اون سبکها ظرافت کافی برای ارائه وجود داشته باشه و فقط چند درصد ناچیز هم به فرمت 24/192 هست که واقعآ محدود هستند. هر چند 24/96 هم هست ولی چون نسبت رنج دینامیک به سمپل ریت خوبی نداره کم مورد استفاده هست. مثل این هست که شما بیایید ویدیو فول HD رو با یک پلیر کوچیک نگاه کنید!

تجربه من: اگه دوست داشتید 24/192 دانلود کنید خیلی احتیاط کنید که فیک نباشه یا اینکه ریسمپل نباشه (به عبارتی جعلی نباشه) پیشنهاد میکنم تراک اورجینال رو بخرید که مطمئن باشید که خیلی به صرفه هست قیمت تک تراک متوسط بین 3 تومن الی 8 تومنه که برای بعضی آهنگهای خاص ممکنه به 100 تومن هم برسه (بستگی به ارزش آهنگ داره) هر چند با ADSL 1M هم من به سختی این دست تک تراکها رو گیر میارم و دوست ندارم بی خودی پهنای باندم هدر بره.

مرسی از تبریک شما خیلی امیدوارم که به زودی UltraSone 10 رو بگیرم و اون وقت دیگه خیلی خوشحالی داره خیلی وقته که دارم راجبش تحقیق میکنم اون فوق العاده هست.

شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:00. دليل: پست متوالی

2. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه abbas_dinari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض درخواست

با سلام

میبخشید دوباره پست زدم .اما

بین خرید هدفون های

Sony MDR-XB500-700

Creative Aurvana live

1.به مشکل بر خورد که اولی را بخرم یا دومی !!!!!!!
    2.شما از برند sennheiser پشنهادی ندارین ؟ (اطلاعات بیشتر پست 2883 صفحه 289)
    3.این هدفون ها نیاز به Burn-in داره ؟ (اگه داره یک آموزش به من پیشنهاد کنید)

از جوابهای کامل شما ممنونم
    Last edited by abbas_dinari; 11-04-2011 at 15:09.

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط rezaomido
    فراموش نکنید که برای اینکه سالهای سال بتونید از حس زیبای شنیداریتون استفاده کنید همیشه نگران سلامتی گوشتون باشید به خصوص با این نوع هدفونهای Inear چون این دست هدفونها باعث بسته شدن کانال گوش میشن و جلوی تهویه مناسب کانال گوش گرفته میشه پس هر 45 دقیقه تا نهایتآ یک ساعت هدفون رو از گوشتون به مدت 5 دقیقه خارج کنید تا اینکه فشار هوایی که به پرده گوش وارد شده خنثی بشه و هم اینکه هوای تازه جایگزین بشه.
    راستش من به صورت تفریحی و در زمانی که کاری ندارم یا میخوام ریلکسیشن انجام بدم به موسیقی گوش میدم و فکر نمیکنم هیچ وقت 45 دقیقه یا بیشتر بشه و معمولا دو یا سه آهنگ گوش میدم و برمیگردم سراغ کارم.
    ولی موقع دیدن فیلم و سریال به دلیل زمان طولانی و روند دنباله دار کمتر پیش میاد که هدفون رو از گوشم خارج کنم، البته با توجه به توصیه شما حتما از این پس به گوشم استراحت میدم.

یک سوال شاید بی ربط اینکه من باید هدفون رو کاملا توی گوشم فرو کنم تا کیفیت صدا و بیس و ... راضی کننده باشه.
    ولی اگر هدفون رو خیلی شل و در ابتدای سوراخ گوش بگذارم و داخل نکنم صدای جالبی نداره.
    حالا نمیدونم این مسئله به سیستم هدفون های in ear برمیگرده که باید کاملا داخل گوش باشن، یا اینکه گوش من ایراد داره

به زبان عامیانه میشه به اینصورت گفت که (تمام رقمهایی که زیر هست برای فرمت FLAC و استریو دو کانالو تراک 4 دقیقه ای):
    16/44 حجمش بین 20 تا 42 مگ - متوسط 35 مگ
    16/96 حجمش بین 50 تا 92 مگ - متوسط 75 مگ
    24/192 حجمش بین 80 مگ تا 270 مگ - متوسط 150 مگ
    تفاوت حجم صرفآ به نوع موسیقی تراک برمیگرده هر چه موسیقی آرامتر و یکنواختر باشه حجمش کمتر و برعکس.
    و اون متوسطی که گفته شده برای موسیقی سافت پاپ هست.
    مرسی برای لینک و توضیحات بسیار مفید

با توجه به آنچه شما گفتید آلبومی که من دانلود کردم 16/44 هست، که البته برای نیاز من کافی به نظر میرسه.
    16/96 و 24/192 هم فعلا نه با اینترنت ایران مناسب هستند و نه با هدفونی که من دارم.

دوست عزیز من برای 400 ساعت Burn-in از روش سنتی که همون گوش دادن به آهنگهایی که قراره بعدآ بهشون گوش بدم ، استفاده میکنم.
    برای ولوم شروع ولوم پایین به تدریج با ولم متوسط و بعدآ بالا.
    استفده از نویز و این جور چیزها رو ترجیح نمیدم
    ولی شما بزارید هر چیزی روند طبیعی خودش رو طی کنه
    Burn-in کردن با سبک فشرده و استفاده از نویز و ... علاوه بر ریسک خراب شدن هدفون وقت زیادی هم میگیره،
    با این حال من به دو دلیل این کار رو انجام میدم:
    1. کنجکاوری (کلا من باید هر چیزی رو امتحان کنم )
    2. برای هدفون من ریسکش خیلی زیاد و غیرقابل جبران نیست.

با این حال قبول دارم که روش شما منطقی تر و درست تر هست.

موفق باشید

نقل قول نوشته شده توسط abbas_dinari
    این هدفون ها نیاز به Burn-in داره ؟ (اگه داره یک آموزش به من پیشنهاد کنید)
    نتیجه ای که من بعد از تحقیقات در اینترنت و البته نظرات دوستان در این تاپیک گرفتم اینکه اگر هدفونی نیازی به Burn-in داشته باشه (هدفون های حرفه ای) این اتفاق به مرور زمان و روال طبیعی استفاده شما از هدفون انجام میشه، با این حال تکنیک هایی هست که شما رو زودتر به نتیجه میرسونه و البته ریسک هم داره.

کد:
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:00. دليل: پست متوالی

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض نظرسنجی

با سلام

از کسانی که این هدفونها را تست کردن کدوم بهتره ؟

Sony MDR-XB500

یا

Creative Aurvana live

ممنونم

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

با سلام

از کسانی که این هدفونها را تست کردن کدوم بهتره ؟

Sony MDR-XB500

یا

Creative Aurvana live

ممنونم
    اگه ساکن تهران هستی هر دو این هدفون ها رو میتونی تو مجتمع پایتخت تست کنی.
    یکی طبقه همکف نه اول همینی که از پله برقی بری بالا داره.
    یکی هم همون طبقه نمایشگاه دائمی ایران رهجو
    Last edited by peaceful1; 11-04-2011 at 16:51.

7. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض پاسخ

اگه ساکن تهران هستی هر دو این هدفون ها رو میتونی تو مجتمع پایتخت تست کنی.
    یکی طبقه همکف نه اول همینی که از پله برقی بری بالا داره.
    یکی هم همون طبقه نمایشگاه دائمی ایران رحجو
    با سلام

نه دوست عزیز . بنده اصفهان ساکنم

واسه همین گفتم ببینم چه کسی تست کرده؟

و اینجوری که تماس گرفتم هیج کسی نداره نه ایران رهجو نه شاب

ممنونم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

14 Low Frequency Test

حتما میدونید که فرکانس شنوایی انسان در محدوده بین 20Hz (به گفته ای 16Hz) تا 20000Hz هرتز (20kHz) هست و هرچه انسان پیر میشه این محدوده کوچک تر میشه. (عوامل محیطی و آلودگی صوتی و بیماری های گوش و غیره هم علاوه بر پیری در کاهش قدرت شنوایی تاثیر دارند)

از طرفی هدفون های مختلف هم محدودیت هایی دارند که مثلا هدفون های غیرحرفه ای و ارزون قیمت در فرکانس های پایین اصلا نمیتونن صدایی تولید کنند.
    هدفون Creative EP-630 که من دارم به گفته سازنده Frequency Response در حدود 6Hz~23kHz داره و حالا من با اون به فرکانس های 5Hz ، 10Hz ، 15Hz ، 20Hz ، 25Hz گوش میدم:

کد:
    نتیجه:

فرکانس 5Hz که پایین تر از قدرت شنوایی انسان و هدفون مورد استفاده هست صدایی شنیده نمیشه.

فرکانس 10Hz که پایین تر از قدرت شنوایی انسان و در محدوده پاسخگویی هدفون هست صدایی شنیده نمیشه.

فرکانس 15Hz که پایین تر از قدرت شنوایی انسان و در محدود پاسخگویی هدفون هست احساس میکنم صدایی هست ولی مطمئن نیستم و ممکنه توهم باشه.

فرکانس 20Hz که آستانه شنوایی انسان در نظر گرفته میشه کاملا قابل درک هست.

فرکانس 25Hz هم برای کسانی گذاشتم که در فرکانس های قبلی نتیجه نگرفتند.

حالا دوستان اگر وقتش رو دارند این تست ها رو انجام بدن ببینیم وضعیت هدفون و گوش عزیزشون چطور هست.

10. 4 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض پاسخ

حتما میدونید که فرکانس شنوایی انسان در محدوده بین 20Hz (به گفته ای 16Hz) تا 20000Hz هرتز (20kHz) هست و هرچه انسان پیر میشه این محدوده کوچک تر میشه. (عوامل محیطی و آلودگی صوتی و بیماری های گوش و غیره هم علاوه بر پیری در کاهش قدرت شنوایی تاثیر دارند)

از طرفی هدفون های مختلف هم محدودیت هایی دارند که مثلا هدفون های غیرحرفه ای و ارزون قیمت در فرکانس های پایین اصلا نمیتونن صدایی تولید کنند.
    هدفون Creative EP-630 که من دارم به گفته سازنده Frequency Response در حدود 6Hz~23kHz داره و حالا من با اون به فرکانس های 5Hz ، 10Hz ، 15Hz ، 20Hz ، 25Hz گوش میدم:

کد:
    نتیجه:

فرکانس 5Hz که پایین تر از قدرت شنوایی انسان و هدفون مورد استفاده هست صدایی شنیده نمیشه.

فرکانس 10Hz که پایین تر از قدرت شنوایی انسان و در محدوده پاسخگویی هدفون هست صدایی شنیده نمیشه.

فرکانس 15Hz که پایین تر از قدرت شنوایی انسان و در محدود پاسخگویی هدفون هست احساس میکنم صدایی هست ولی مطمئن نیستم و ممکنه توهم باشه.

فرکانس 20Hz که آستانه شنوایی انسان در نظر گرفته میشه کاملا قابل درک هست.

فرکانس 25Hz هم برای کسانی گذاشتم که در فرکانس های قبلی نتیجه نگرفتند.

حالا دوستان اگر وقتش رو دارند این تست ها رو انجام بدن ببینیم وضعیت هدفون و گوش عزیزشون چطور هست.
    آقا میبخشید سرکاری ؟

من که هیچ صدای نشنیدم !!!!! فکر کنم از هدفونه (Logitech Digital Precision PC Gaming)
    Last edited by abbas_dinari; 11-04-2011 at 22:15.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یک سوال شاید بی ربط اینکه من باید هدفون رو کاملا توی گوشم فرو کنم تا کیفیت صدا و بیس و ... راضی کننده باشه.
    ولی اگر هدفون رو خیلی شل و در ابتدای سوراخ گوش بگذارم و داخل نکنم صدای جالبی نداره.
    حالا نمیدونم این مسئله به سیستم هدفون های in ear برمیگرده که باید کاملا داخل گوش باشن، یا اینکه گوش من ایراد داره

Burn-in کردن با سبک فشرده و استفاده از نویز و ... علاوه بر ریسک خراب شدن هدفون وقت زیادی هم میگیره،
    با این حال من به دو دلیل این کار رو انجام میدم:
    1. کنجکاوری (کلا من باید هر چیزی رو امتحان کنم )
    2. برای هدفون من ریسکش خیلی زیاد و غیرقابل جبران نیست.

با این حال قبول دارم که روش شما منطقی تر و درست تر هست.

موفق باشید
    دوست عزیز خواست شما هدفونی از انواع In Ear بود و اگه به معنی کلمه دقت بیشتری کنید این مفهوم رو میرسونه که هدفونی از نوع تو گوشی پس این نوع هدفون قسمتی از اون باید درون گوش قرار بگیره و با این دست هدفونها کیفیت مطلوب زمانی بدست میاد که درون گوش قرار داده بشه.
    درضمن تلاشی هم نکنید که از این نوع هدفونها به شکلی که بدون قرار گیری در کانال گوش کیفیت مطلوب ازشون بگیرید چون درایور این نوع هدفونها نسبت به انواع دیگه بسیار بسیار ضعیفتره.

و مرحله Burn-in به خودی خود باعث آسیب رسیدن به هدفون نمیشه بلکه فقط و فقط زمانی هدفون آسیب می بینه که توان صوتی بیشتر از حد تعیین شده به هدفون اعمال بشه.

و مثال عامیانه:
    برای بلنگو فرقی نمیکنه که شما چی گوش میکنید ، کلاسیک ، راک ، پاپ ، نویز! ولی برای بلنگو خیلی فرق داره که با چه شدتی این صداها رو برای شما پخش کنه ،OK.

دلیل اینکه از نویز سفید برای این مرحله استفاده میشه اینه که نویز سفید تمام فرکانسهای قابل پخش کردن درایور هدفون رو یکجا تولید میکنه و به اینصورت درایور هدفون همزمان تمام فرکانسها رو باید پخش کنه و در این حالت تحت فشار مکانیکی بیشتری قرار میگیره تا پرده درایور به اون حالت ارتجاعی و انعطاف پذیری مناسب برسه.

شما هم موفق باشید.

13. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا میبخشید سرکاری ؟

من که هیچ صدای نشنیدم !!!!! فکر کنم از هدفونه (Logitech Digital Precision PC Gaming)
    حتی 25Hz هم برای شما صدایی نداره ؟
    میتونید این فرکانس ها رو هم تست کنید:

کد:
    فکر کنم هدفون شما پاسخگویی بین 20Hz - 20000Hz داره.
    در مورد فرکانس های پایینی که در پست قبل گذاشتم دنبال صدا نباشید، بیشتر یک ارتعاش و موج هست ولی اصلا سرکاری نیست.

الان یک تست دیگه هم با هدست برادرم Creative HS-390 انجام دادم که در فرکانس 15 هیچ، ولی 20 و 25 با فشردن هدست رو گوش قابل درک بود.
    HS-390 هم مثل هدست شما پاسخگوییش 20Hz-20kHz هست.

فکر کنم علاوه بر فرکانس پاسخگویی هدفون ، نوع in ear و over ear هم در درک صدا تاثیر داره.
    همچنین میتونید از اطرفیانتون هم برای تست کمک بگیرید، به ویژه بچه ها که شما رو شگفت زده خواهند کرد.

15. این کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •