630 مبارکتون باشه
دوست عزیز اصلآ نگران سیم هدفونتون نباش چون سیم هین هدفون هر چند طول کمی داره ولی با روکشی از پارچه هست که توی اکثر هدفون های هم رده و حتی بالاتر از خودش استفاده نشده و این یکی از مزیتهای این هدفون هست که هم اینکه باعث گره نخوردن کابلش میشه و هم اینکه یک لایه بسیار مقاوم در مقابل کشش سیم میشه هر چند این روکش پارچه ای سرتاسر کابل رو پوشش نمیده ولی قسمت اعظم کابل رو به راحتی محافظت میکنه. به هر حال تصور اینکه یک سیم به قط کمتر از یک میلیمتر رو بخواهید با پارچه روکش کنید هم سخته.
این هدفون زیاد به مرحله Burn-in نیاز نداره.
ظاهرآ کریتو پیشاپیش اینکار رو برای ما انجام داده (به شوخی)
فقط اصلآ فراموش نکنید که برای اینکه سالهای سال بتونید از حس زیبای شنیداریتون استفاده کنید همیشه نگران سلامتی گوشتون باشید به خصوص با این نوع هدفونهای Inear چون این دست هدفونها باعث بسته شدن کانال گوش میشن و جلوی تهویه مناسب کانال گوش گرفته میشه پس هر 45 دقیقه تا نهایتآ یک ساعت هدفون رو از گوشتون به مدت 5 دقیقه خارج کنید تا اینکه فشار هوایی که به پرده گوش وارد شده خنثی بشه و هم اینکه هوای تازه جایگزین بشه.
البته یک پیشنهاد:
توی این فاصله 5 دقیقه من همیشه خودم رو با پاک کردن یا جابجا کردن آهنگهایی که برام تکراری یا جالب نبودن میگذرونم
دوست عزیز من برای 400 ساعت Burn-in از روش سنتی که همون گوش دادن به آهنگهایی که قراره بعدآ بهشون گوش بدم ، استفاده میکنم.
برای ولوم شروع ولوم پایین به تدریج با ولم متوسط و بعدآ بالا.
استفده از نویز و این جور چیزها رو ترجیح نمیدم
ولی شما بزارید هر چیزی روند طبیعی خودش رو طی کنه
وابنکه HD800 اولین دقیقه استفاده مثل یه هدفون 1000 تومنی صدا میداد (باور کنید) از ساند استیج رویاییش خبری نبود بیسش افتزاح هاییش جیغ میکشید و میدش خش دار انگاری که از توی انباری یه گرامافون رو بعد از چند سال بیرون آوردین و روشن کردید! اما نیم ساعت بعد کم کم سروکله سانداستیجش پیدا شد. ولی خیلی مونده که درباره صداش بتونم نظر قطعی درباره صداش بدم. فکر کنم برای من با توجه به شرایط کاریم نزدیک 1 ماه طول بکشه!
برای تشخیص ورژن های مختلف FLAC اینجا یه سر بزنید .
ولی به زبان عامیانه میشه به اینصورت گفت که (تمام رقمهایی که زیر هست برای فرمت FLAC و استریو دو کانالو تراک 4 دقیقه ای):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
16/44 حجمش بین 20 تا 42 مگ - متوسط 35 مگ
16/96 حجمش بین 50 تا 92 مگ - متوسط 75 مگ
24/192 حجمش بین 80 مگ تا 270 مگ - متوسط 150 مگ
تفاوت حجم صرفآ به نوع موسیقی تراک برمیگرده هر چه موسیقی آرامتر و یکنواختر باشه حجمش کمتر و برعکس.
و اون متوسطی که گفته شده برای موسیقی سافت پاپ هست.
اکثر تراکهای توی نت 16/44 هستن و چند درصدی هم 16/96 هستن که بیشتر برای سبکهای حرفه ای موسیقی مورد استفاده قرار میگیرن که توی اون سبکها ظرافت کافی برای ارائه وجود داشته باشه و فقط چند درصد ناچیز هم به فرمت 24/192 هست که واقعآ محدود هستند. هر چند 24/96 هم هست ولی چون نسبت رنج دینامیک به سمپل ریت خوبی نداره کم مورد استفاده هست. مثل این هست که شما بیایید ویدیو فول HD رو با یک پلیر کوچیک نگاه کنید!
تجربه من: اگه دوست داشتید 24/192 دانلود کنید خیلی احتیاط کنید که فیک نباشه یا اینکه ریسمپل نباشه (به عبارتی جعلی نباشه) پیشنهاد میکنم تراک اورجینال رو بخرید که مطمئن باشید که خیلی به صرفه هست قیمت تک تراک متوسط بین 3 تومن الی 8 تومنه که برای بعضی آهنگهای خاص ممکنه به 100 تومن هم برسه (بستگی به ارزش آهنگ داره) هر چند با ADSL 1M هم من به سختی این دست تک تراکها رو گیر میارم و دوست ندارم بی خودی پهنای باندم هدر بره.
مرسی از تبریک شما خیلی امیدوارم که به زودی UltraSone 10 رو بگیرم و اون وقت دیگه خیلی خوشحالی داره خیلی وقته که دارم راجبش تحقیق میکنم اون فوق العاده هست.
شما هم موفق باشید.