ولی من که هنوز به isp زنگ نزدم که ببینم میتونن مشکلمو حل بکنن یا نه ..شاید ساده تر مشکلم حل بشه ....فقط موندم باید به isp چی بگم ...فانوس طلایی هم که نیومد ...
ولی من که هنوز به isp زنگ نزدم که ببینم میتونن مشکلمو حل بکنن یا نه ..شاید ساده تر مشکلم حل بشه ....فقط موندم باید به isp چی بگم ...فانوس طلایی هم که نیومد ...
داداش هنوز زنگ بزنم به isp ببینم چی میشه ...
زنگ زدم بر نمیدارن ! مگه امروز تعطیله اخه؟
دوستان Line Attenuation مربوط به فاصله تا مخابرات میشه درسته؟
پس اصولا باید ثابت بمونه ولی برای من از 33 تا 50 تغییر میکنه اگه روی 33 باشه، snr هم 30 تا 35 میشه ولی وقتی میره طرف 50، snr هم میشه 6 تا 9
الان مشکل خط من از کجاست؟ چرا هی تغییر میکنه؟ تغییرش هم الگوی خاصی نداره برای همین نتونستم بفهمم برای چی اینطوری میشه
در ضمن من خونم کلا تلفن نداره و تنها چیزی که به خط تلفن وصله مودم هست
بله مربوط به فاصله تا مخابرات هستش
البته میشه تغیر هم داد : مثلا وثتی نویز گیر به خط اضافه یا کم کنید اتنیشن شما کم و زیاد خواهد شد ولی اگر شما خودتون دستی تغیر نمیدید و خودش کم و زیاد میشه مربوط به مرکز مخبراتی هستش
sent from my LG using tapatalk 4 beta
به نظر شما خط من نویز داره:
![]()
شما همسایه دیوار به دیوار مخابراتی خطت عالیه
خیلی هم نزدیک نیست ولی الان چند روزه دائم قطع و وصل میشه. تلفن کاملا نویز داره. هم رو خط تلفن هم رو خط مودم اسپلیتر گذاشتم. سیم کشی رو هم عوض کردم. خط تلفن رو هم از مخابرات اومدن چک کردن گفتن مشکل نداره. واسه من معما شده که مشکل از کجاست. چون تلفن قطع نمیشه adsl من دائم قطع و وصل میشه. حتی خط تلفن رو که حذف کردم و مودم رو مستقیم به خط تلفن خونه وصل کردم باز هم قطع و وصل میشه.
500% مطمئن باش قطع شدن اینترنتت به خطت ربطی نداره با این خطی که داری. هرچی هست زیر سر isp ته
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)