تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 626 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

مرسی
    دوستان من هرچی تاپیک رو میخونم میام جلو هی اطلاعات جدید گیرم میاد و بهتر میتونم تصمیم گیری کنم!
    تا الان به این نتیجه رسیدم که این کانفیگ رو بگیرم ((این کانفیگی که میگم تو بازار موجود هست؟)

ram:8g
    hdd:1t
    vga:2g 740m
    core i7 3630

در مورد کارت گرافیک یه سوال داشتم :
    تو کانفیگ بالا مدل کارت گرافیک 740m هست آیا این m آخر 740 مدل رو عوض میکنه یا نه؟(مثلا عایا یه مدل داریم این باشه 740 و یه مدل دیگه داریم این باشه : 740m )))(((اگه داریم کدومشون بهتره؟؟؟)))
    اگه کانفیگی بهتر مورد نظرتون هست بگید!!!
    راستی گرافیک 740 رم 8 داره؟یا باید رم رو از 6 به 8 ارتقا بدم؟
    تا 1 ساعت دیگه میرم بگیرم!!!
    اون M آخر مخفف Mobility هستش یعنی واسه لپ تاپ هستش . کارت گرافیک های لپ تاپ با PC کلی فرق دارن .

مثلا 740 ----> پاور : حداقل 500 وات
    740M ----> پاور : 90 وات !

از نظر قدرت هم 740M تقریبا نصف 740 هستش .

گفتم که فردا خواستی بازی اجرا کنی حواست باشه انتظار بازی سنگین با Full HD و از این چیزا پیش نیاد

2. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sarafara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز منم بین انتخاب این مدل از لنوو و مدل سامسونگ مردد موندم ! اما به احتمال بیشتر برم سراغ سامسونگ !
    سامسونگ :
    مزایا : سی پی یو قویتر ، صفحه نمایش بهتر ، باطری بهتر

معایب : هارد دیسک با ظرفیت کمتر
    قیمت : 2300
    لنوو :
    مزایا : طراحی شیک ، گرافیک قوی تر ، هارد با ظرفیت بیشتر
    معایب : سی پی یو ضعیفتر ، صفحه نمایش با روشنایی کمتر ، داغ شدن بیشتر ، باطری غیرقابل تعویض و ضعیفتر
    قیمت : 2650
    به نظر من صرفه با سامسونگ هست ، بررسی ها رو هم دیدم عیب و ایرادی بهش نگرفته بودن ! اما باز مشورت کن با کسایی که واقعا اطلاعات مفید دارند و نه کسایی که تعصب به برند خاصی دارن و فقط از روی شنیده هاشون نظر میدن !
    به این تاپیکم سر بزنید ممکنه راهنمای خوبی باشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دقیقا من هم بین زد 500 و سامسونگ گیر افتاده بودم .... مخصوصا اینکه کلا به خانواده سامسونگ ارادت دارم !...بعد از کلی جستجو ازیه کارشناس این کاره که اتفاقا مسئول بخش نرم افزارهای یکی از بانکهاست در مورد این دوتا پرسیدم ...گفتش که این لپ تاپهای سامسونگ جز سری 7 و 9 آش دهن سوزی نیست و خیلی موردهای دیگه ...ومنو مطمئن کرد که با این قیمت زد 500 بهترین انتخابه ...حالا برای شما شاید اینکه برند سامسونگ مشهورتر از لنوو هست هم یه طرف قضیه باشه !

داره خودمونی میشه P@rtex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوست عزیز کاش یه عکس از Crystaldiskinfo میزاشتین ببینم

یه عکسی بذارین که قشنگ اعدادش مشخص باشه

اینم خدمت شما
    تمامی رقم ها رو میتونید ملاحظه کنید:

Last edited by P@rtex; 24-08-2013 at 11:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

و همچنین به معایب سامسونگ رم کمتر رو هم اضافه کنید!
    رم که دیگه عیب حساب نمیشه ، دو سوت ارتقاش میدی ، ضمنا اون مدلی که من گذاشتم 2300 رمش 8 هست کجا رمش کمتره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

اون M آخر مخفف Mobility هستش یعنی واسه لپ تاپ هستش . کارت گرافیک های لپ تاپ با PC کلی فرق دارن .

مثلا 740 ----> پاور : حداقل 500 وات
    740M ----> پاور : 90 وات !

از نظر قدرت هم 740M تقریبا نصف 740 هستش .

گفتم که فردا خواستی بازی اجرا کنی حواست باشه انتظار بازی سنگین با Full HD و از این چیزا پیش نیاد
    اتفاقا هم فول اچ دی روش اومد هم بازی سنگین من که فعلا بازی ندیدم که روش اجرا نشه ! همشو روون رو راحت میاره مثله ماست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

hard disk drive power saver این قسمت اگه فعال باشه به هارد دیسک اسیب می رسونه یا نه ؟؟؟؟ راستی کسی هست درایور کارت گرافیکش رو اپدیت کرده باشه ؟ من اپدیت کردم فکر می کنم از زمانی که اپدیت کردم فن لپ تاپم بیشتر کار می کنه و یکم بیشتر از قبل داغ می کنه !

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

اتفاقا هم فول اچ دی روش اومد هم بازی سنگین من که فعلا بازی ندیدم که روش اجرا نشه ! همشو روون رو راحت میاره مثله ماست
    منظورم بازی با fullhd ( رزولوشن بازی 1920x1080 ) بودش نه فیلم !

در ضمن روون اجرا شدن با اجرا شدن خیلی فرق داره ( یه بازی مثل Crysis 3 رو روی یه کامپیوتر و لپ تاپ اجرا کنین می فهمین . منظورم سرعت بازیه نه گرافیکش )

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

اینم خدمت شما
    تمامی رقم ها رو میتونید ملاحظه کنید:

دوست عزیز شرمنده اینترنت قطع شد نتونستم وصل بشم . الان کافی نت هستم .

شما هاردتون که از مال منم سالم تره !!!!!!

نیازی به نگرانی نیس ایشالا چرخش سالهای سال واستون می چرخه

دوستان عزیز در هنگام معرفی نرم افزار نکات ایمنی را رعایت نمایید تا از بروز هر گونه بیماری های قلبی ، تشنج ، افسردگی ، دوری از خانواده و ... و زبونم لال بلاهای غیر طبیعی دیگه جلوگیری شود .

در ضمن چون هارد Z500 ساخت شرکت Samsung هستش و قبلا من یه نرم افزار واسه چک کردن هارد های سامسونگ دیدم ( اسمش یادم نیست باید بازم چک کنم ) ، برای جلوگیری از هر گونه اتفاقات ناگوار ذکر شده در بالا !!!! قرار می دمش . فقط باید اول اینترنتم وصل بشه

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    قبلا لپ تاپ hp4530s داشتم که تو شمال از ماشینم دزیدم الان مدتی هست دنبال لپ تاپ هستم تا چشم ام به z500 خورد نظر شما درمورد این لپ تاپ چیه حتی زنگ زدم به کیمیا آنلاین اونها هم در مورد تصویرش گفتند که مشکل داره و باطری که جدانمیشه... در هر صورت یعنی تصویرش از 4530 hp کمتره و اینکه باطریش جدا نمیشه مشکلی ایجاد نمی کنه؟ و اگه مشکل و مزایایی داره بگید تا با دید درست انتخاب کنیم در مقایسه در سایت ها به لپ تاپ های سامسونگ دیدم که کانفیگ خوبی داره و دراین عین حال قیمت مناسبی هم دارن مانند سامسونگ NP350V5X-S03AE که I7 هست قیمت 2200 نظر شما چیه ؟ ایا اصلا این دو برند قابل قیاس هستند؟با تشکر
    دوست عزیز فکر کنم شما به مارک بیشتر از خود لپ تاپ اهمیت می دین .

به هر حال هیچ چیز سلیقه شخصی نمی شه اگه هر کی یه چیزی بگه شما بخرین بعد ممکنه پشیمون بشید بگین فلان لپ تاپو می خواستم .

اختلاف قیمت 400 هزار تومنی این لپ تاپ به خاطر امکانات بیشتر Lenovo Z500 هستش .

به هر حال سامسونگه ---> مارک معروفتر ، CPU بهتر ( بدون در نظر گرفتن Multitasking و Turboboost ) ، صفحه نمایش بهتر
    Z500 ---> کیفیت ساخت بهتر ، سخت افزار قوی تر ( استفاده از رم های گران قیمت 1600 مگاهرتز بر عکس سامسونگه که 1333 استفاده می کنه ) ، کارت گرافیک خیلی قوی تر ( 7670 حتی از 630 هم ضعیف تره ) . ظاهر بسیار زیبا تر ( خداییش فقط جون می ده نگاش کنی ) ، هارد بالا تر ( 500 گیگ هارد اظافه در میاد 200 هزار تومن ! ) ، هم چنین Backlit کیبورد ، کیبورد مناسب تر( خیلی تایپ باهاش راحت تره ) ، صدای دالبی که نمی شه ازش گذشت + اسپیکر های ساخت شرکت JBL !!! . ساخته شده فقط مخصوص ویندوز 8

به هر حال تصمیم گیری با خودت فردا نگی گولم زدین من فلان چیزو می خواستم !!!

( خارج از بحث !!! : خدا می دونه Z500 چند بار تو بازار نایاب شد مخصوصا رنگ سفیدش !!!! ولی خدا می دونه چند تا NP350 فروش رفته !!! چون هر دفعه دیجی کالا رو چک کردم تو بازار بود ! )
    Last edited by Public Enemy; 24-08-2013 at 19:43.

11. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال PouriaTech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوباره سلام رفقای گل....

من یه مشکلی دارم،تو هر بازی که میرم،شاید یه چیزی در حدود 5 دقه همش بازی لگ میزنه،کند میشه و شاید بعد از 6 دقه روون بشه...

میخوام ببینم مشکلش چیه؟؟؟؟

کسی این مشکل رو داره و چجوری ردیفش کنم؟؟؟؟

در ضمن گرافم 740 هست...

ممنونم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •