تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 624 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام
    دوستان طریقه اتصال صدا به صورت اپتیک در برایت به سینمای خانگی چگونه است .(با توجه به اینکه برایت از نوع کواکسیل است ولی سینمای خانگی از نوع اپتیک)
    به چه صورت در برایت میشود فیلم همراه با زیرنویس از روی فلش مموری تماشا کرد؟
    چرا فهرست الکترونیکی برنامه چیزی نشون نمیده ؟
    در کل راهنمای داخل پک برایت خیلی نامفهوم است از دوستان کسی یک راهنمای کامل و درست و حسابی سراغ دارد که ما را یاری کند.
    با تشکر
    هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

پيش فرض

1.نميشه!
    2.وقتي كه نام زير نويس با نام فيلم يكي باشه!
    3.چون غير فعال هست!
    4.فعلا چيزي در دسترس نيست!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    استاد ارجمند من با توجه بحث به و نظرات و تجربیات شما ودیگر دوستان در مورد هر کدام از این دستگاهها ، برایت را انتخاب و راضی هستم خیلی نکات در موردش از جنابعالی و دیگر دوستان فرا گرفتم انصافا انجمن پر بار است .
    اگر من سوال یا توضیحی در خواست میکنم خب شاید به درد دیگران هم بخورد و این خود از محاسن انجمنهاست پس بیایید اطلاعات مان را برای استفاده همگان قرار دهیــــم .

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم

داره خودمونی میشه prince3-love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    ببخشید من یه مشاوره میخواستم راجب این دو مودل که کدوم رو بخرم بهتره و کیفیت کدوم بهتره
    ایکس ویژن XDVB-131 یا Denay STB236DOLBY
    Denay STB236DOLBY رو دیدم تا 1080I رو ساپورت میکنه ایا ایکس ویژن هم تا 1080iساپرت میکنه یا خیر
    Last edited by prince3-love; 21-12-2010 at 11:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این برایت پشتیبانیش چطوریه؟

برای آپدیت کردن سایتی چیزی داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

پيش فرض

سوني شاپ جان پيگيري كردي فريمور t7 رو كه ببينيم بالا خره كي مياد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض تشکرات

اینم برنامه ts doctor برای تبدیل dvr به ts. این برنامه پرتال و رجیستر شده هستش.
    لینک دانلود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دست شما درد نکنه داداش ، یه ملتی رو خوشحال کردین . ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    جناب jupitertyger شما که از مانیتور LED بجای تلویزیون استفاده می کنی صدای تلویزیونو از کجا میشنوی؟!!
    مانیتور که مثل تلویزیون روی خودش بلندگو نداره...
    بلندگوی جدا نصب کردی؟
    قیمت تلویزیون LED و مانیتور LED در سایز مثلاً 22 اینچ چقدره؟
    با سلام
    من از مانیتور LG مدل w2286l استفاده میکنم. چون دو تا ورودی HDMI داره و همچنین خروجی هدفون . همین الان --- رو با یه کابل HMDI و یک دستگاه دی وی دی پلیر مارشال که اونم خروجی HDMI داره رو به ورودی دوم زدم . به خروجی هدفون مانیتور هم یه بلندگو معمولی رومیزی کوچیک اما با صدای خوب از مارک DIVOOM وصل کردم . البته بلندگو میتونه هر مارک و شکلی باشه این به بودجه و سلیقه شما بستگی داره اما میبینید که میتونید با این روش یه تلویزیون تیون شده رو داشته باشید . اونم با کمترین هزینه و بهترین نتیجه . خریدن یه TV در سایز 22 با قیمت 400 هزار تومن اونم با تکنولوژی و کیفیت LCD اصلا منطقی نیست . من این مانیتور رو 3 ماه پیش 269 هزار تومان خریدم . بلندگو 18 هزار تومان . گیرنده هم با کابل HDMI و یک فلش 8 گیگ 102 هزار تومان . که البته الان ارزان تر هم شده. به نظر من برای کسی که اندازه بزرگ تصویر رو لازم نداره این بهترین گزینه است مخصوصا برای خانه هایی که اتاقشون کوچیکه و تلویزین بزرگ اصلا قابل استفاده نیست چون از فاصله 5-6 متری هم تصویر روی این مانیتور عالیه اونم با رنگ بسیار طبیعی. این نکته رو هم بگم که این مانیتور تو این سایز تنها مانیتوری که نسبت تصویر کمتره یعنی 16:9 نیست برای همین تصاویر تلویزیون ایران رو هم عریض نیست خیلی طبیعی تر نشون میده و بدون حاشیه یعنی دیگه تصویر کش نمیاد. یه نکته دیگه هم مصرف برقه که با توجه به مصرف 27 واتی مانیتور + 15 واتی --- و ناچیز بلندگو از لحاظ صرفه اقتصادی هم بسیار خوبه . (کلی من رو اینها فکر کردما الکی این نتایج رو نگرفتم )
    فقط اگه خواستین دستگاه دیگه ای به غیر از --- به این مانیتور وصل کنید توجه کنید که صدا رو هم به طور کامل از کابل HDMI منتقل کنه چون این دستگاه پلیر من این امکان رو فقط روی فایلهای HD میده و مجبورم جای فیش رو روی بلندگو برای دیدن DVD یا CD عوض کنم .
    این بود انشای من.

داره خودمونی میشه payam110313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

برای اینکه بشه فیلم های ضبط شده توسط گیرنده ی مارشال رو با کامپیوتر دید، برو به:
    منو -> ضبط و مدیا -> پیکربندی DVR -> فرمت ضبط؛ و آنرا روی PS قرار بده.

سلام منم دستگاه مبدل مارشال دارم

ولی وقتی با فرمت t.s ضبط میکنم بدون صدا ضبط میشه

درضمن فقط بعضی از کانالها با فرمت p.s ضبط میشه و بقیش فقط با t.s ضبط میشه

باید چیکار کنم کمکم کنید

داره خودمونی میشه payam110313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سورپرایز برای دارندگان گیرنده مارشال:
    حتما می دانید که فایلهای ضبط شده با این دستگاه بر روی کامپیوتر قابل مشاهده نیستند. اما بالاخره برنامه ای یافتم که فرمت dvr را به ts تبدیل می کنه و می تونید توی کامپیوتر اونو مشاهده کنید. من فایل یک گیگی رو در 1 دقیقه تبدیل کردم اونم با چی برنامه 100 کیلوبایتی!!
    موند فقط راه حلی برای تبدیل فایلهای کامپیوتر به dvr که بشه اونها رو توی دستگاه تماشا کرد.
    اینم لینک دانلود برنامه
    Dvr-to-ts
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام

منم مارشال دارم

ولی وقتی dvr را t.s تبدیل میکنم بدون صداست

باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------

سلام

آقا من یه مشکلی با این بلوسنس دارم

تا کانال 8 خوب می گیره ولی از 9 تا 14 رو وقتی می زنی مینویسه "سیگنال وجود ندارد" اما 5 ثانیه بعد تصویر میاد

ضمناً تو این کانالها اگه ولوم رو کم و زیاد کنی تصویر میره و همون پیغام رو می نویسه ولی باز بعد از 5 ثانیه تصویر میاد !

جدیداً اینطوری شده. ممکنه از این فیرمور آخری باشه ؟!

سلام چرا نمیشه همه کانالها را از یک فرستنده دریافت کرد؟

---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------

تیونر چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •