تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 457 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

علی جون فونت عوض شه بهتر هست یادمه تو گروه یه بار یکی از بچه ها فایلا رو دستکاری کارده بود و فونت تاهوما گذاشته بود خیلی قشنگ شده بود فقط میگفت به محض اینکه ابدیت میشه فونت دوباره عوض میشه
    به نظر من یکم روی فوتت کار کنید بهتر هست
    اون مشکلی سوییج کردن زبان و عدم تغییر بعضی از قسمتها هم تو ذوق میزنه که خوب ظاهرا خودشون بهتر از ما میدونن و انطوری که گفتی روی 6 که باید بیخیال بشم بلکه روی 7 این مشکل رو هم رفع کنن
    در مورد قابلیت:
    - رصد تمامی رفتاری های یک فایل/پروسه... و قابلیت ثبت رفتارها....
    یعنی مثلا من فایل x رو بهش بدم هر تغییری انجام بده(چه توی هارد چه توی ریجستری توی یه log نشون میده؟ بعد میشه این کارا رو عقب گرد هم کرد ؟(اصولا باید بتونه)

یه سوال دیگه هم داشتم رفتار کومودو توی پاک سازی فایلا ویروسی چطوری هست؟ من تازگی که ویروسی نشدم ولی اویل یادمه ویروسی میشدم بعضی انتی ها میزدن یه فایل ویروسی شده رو کلا حذف میکردن ولی بعضی فایل رو پاکسازی میکردن و اصل فایل سالم میموند در این مورد میخواستم بدونم کومودو چطوری عمل میکنه ؟(قاعدتا هر چی به سمت دومی سوق داده بشه بهتر هست)
    با تشکر

2. 3 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

وقتی فایروال رو غیر فعال میکنم adsl با کابل روی گوشی فعال میشه ولی وقتی فایروال فعال میشه اینترنت گوشی قطع میشه
    یک پیغام هم اومد که public زدم
    چیکار کنم که اینترنت روی گوشی قطع نشه؟
    Last edited by J4ck; 29-12-2013 at 16:57.

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

دروود... سیستمم ویروسی گرفته که نا کومودو و نا malwarebytes نتونستن شناساییش کنن... 14 ساعته دارم دنبالش میگردم ولی نتونستم پیداش کنم.. این ویروس مستقیمن به فایلهای سیستمی و فایلهای اجرایی .exe و ... حمله میکنه و خرابش میکنه... البته نسخه پشتیبان از تمام فایلهام دارم و از این نظر مشکلی نیست.. اساتید با تجربه لطفا پاسخ بدن...

در ضمن من اینجا پست گذاشتم چون پیش فرض کومودو استفاده میکنم

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دروود... سیستمم ویروسی گرفته که نا کومودو و نا malwarebytes نتونستن شناساییش کنن... 14 ساعته دارم دنبالش میگردم ولی نتونستم پیداش کنم.. این ویروس مستقیمن به فایلهای سیستمی و فایلهای اجرایی .exe و ... حمله میکنه و خرابش میکنه... البته نسخه پشتیبان از تمام فایلهام دارم و از این نظر مشکلی نیست.. اساتید با تجربه لطفا پاسخ بدن...

در ضمن من اینجا پست گذاشتم چون پیش فرض کومودو استفاده میکنم
    شما باید ویروس رو اینجا بزارید تا ببینیم این ویروس چیه و چگونه پاک میشه .

یا

TeamViewer این نرم افزار رو دانلود و نصب کن تا اقا jadda و من ببینیم تو کامپیوترت چه خبره اینم اموزش نصب حجمش 1 مگابایت هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد یک سوال 14 ساعته داری دنبال چی میگردی؟
    Last edited by pedram_01; 29-12-2013 at 21:34.

6. 4 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام

زیاد قند توی دلت آب نکن: د ی... به نظر من اون فقط یک آپدیت برای نسخه 6 است.

اما من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که قابلیتی به اسم Viruscope در نسخه 7 هست.... که منو به یاد Microscope میندازه....
    ظاهرا پیش بینیم درست بوده و Egemen (مدیر محصول CIS) گفته که دقیقا همینجوری است
    Ok Viruscope. As the name implies its a virtual microscope for analyzing viral activities
    ... میکروسکوپ...behavior monitoring subsystem

1- رصد تمامی رفتاری های یک فایل/پروسه... و قابلیت ثبت رفتارها.... یک ماه قبل فکر کنم دوستمون محمد هاشمی دنبال یه همچین چیزی میگشت.
    2- دارای ماژول شناسایی کننده رفتارهای مخرب:Recognizer

Recognizers: These are the signatures i.e. behavior signatures.(Btw, recognizer is a computer science terminology i.e. Turing Recognizer). They detect behaviors
    3- عقبگرد/بازگردانی، اعمال انجام شده یک پروسه مخرب...Reverting the activities of processes

و : با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که آشنا هستید... ویروسکوپ Local هست.
    چه قابلیت جالبیست این!
    به شخصه ترجیح میدم این موارد رو برنامه روش کار کنه حتی اگه فونتش جالب نباشه
    یه پیشنهاد دارم:اگه امکان تست روی برنامه هست،از دو سه تا فونتی که دوستان میگن،یک اسکرین شات از خود کومودو گرفته بشه و نظرسنجی بشه
    آخه مسئله فقط فونت نیست،سیستم عامل هم در فونت تاثیر داره،وگرنه فونت "خودکار" از همه زیباتره

8. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

شما باید ویروس رو اینجا بزارید تا ببینیم این ویروس چیه و چگونه پاک میشه .

یا

TeamViewer این نرم افزار رو دانلود و نصب کن تا اقا jadda و من ببینیم تو کامپیوترت چه خبره اینم اموزش نصب حجمش 1 مگابایت هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد یک سوال 14 ساعته داری دنبال چی میگردی؟
    درود.. ممنون ولی من دیشب بالاخره با کاسپرسکی تونستم ویروسو از بین ببرم..ویروس sality gen بود ولی تعجب میکنم که چطور نه کومودو و نه malwarebytes نتونستن شناساییش کنن... این ویروس زمانی که من خواب بودم وارد کامپیوتر شد. اون 14 ساعت من به روشهایمختلف مثل اکسپلور کردن پروسسهای مشکوک با تسک منجرهای مختلف و فول اسکن دوباره و دوباره و گشت زدن تو فرومهای کومودو و تعویض ویندوز... سپری شد.نمیدونم شاید بخاطر استفاده همزمان دو انتی ویروس این مشکل پیش اومده ... متاسفانه ضعیف عمل شد

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

درود.. ممنون ولی من دیشب بالاخره با کاسپرسکی تونستم ویروسو از بین ببرم..ویروس sality gen بود ولی تعجب میکنم که چطور نه کومودو و نه malwarebytes نتونستن شناساییش کنن... این ویروس زمانی که من خواب بودم وارد کامپیوتر شد. اون 14 ساعت من به روشهایمختلف مثل اکسپلور کردن پروسسهای مشکوک با تسک منجرهای مختلف و فول اسکن دوباره و دوباره و گشت زدن تو فرومهای کومودو و تعویض ویندوز... سپری شد.نمیدونم شاید بخاطر استفاده همزمان دو انتی ویروس این مشکل پیش اومده ... متاسفانه ضعیف عمل شد
    اگه منظور شما از دو انتی ویروس کمودو و مالوربایت هست باید بگم ربطی نداره چون مالوربایت ریال تایم و فایروال نداره و تداخلی ایجاد نمیکنه
    Last edited by pedram_01; 30-12-2013 at 17:46.

11. 4 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اقا من موقع نصب درایو گرافیک کومودو یهو یکی از نرم افزارای نصبشو وسط نصب محدود کرد و -----شد به کامپیوترم برای اینکه نرم افزار ها رو موقع نصب محدود نکنه یا حد اقل قبلش بپرسه چه کنم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

اگه منظور شما از دو انتی ویروس کمودو و مالوربایت هست باید بگم ربطی نداره چون مالوربایت ریال تایم و فایروال نداره و تداخلی ایجاد نمیکنه
    ولی اگه نسخه pro شو فعال کنیم ریلتایم هم بهش اضافه میشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ولی اگه نسخه pro شو فعال کنیم ریلتایم هم بهش اضافه میشه.
    خو نباید بکنیم دیگه . اگه قرار باشه که کنار یک انتی ویروس دیگه نصبش کنیم نباید pro شو فعال کنیم

15. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •