تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 282 از 328 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

بنده خدا چی گفته مگه؟ داره میگه برید ازدواج آسان کنید..مهریه رو بیارید پایین 5 سکه مثلا..اتفاقا من با دکتر mrs کاملا موافقم..چه طور یعنی شما دوست دارید برید 800 تا سکه مهریه کنید؟ مگه چه حرف بدی زده دکتر mrs?

بده که میگه عروسی جمع و جور بگیرید؟ چرا مگه حتما باید 100 میلیون تومان خرج عروسی بشه؟بنده خدا داره میگه ساده ازدواج کنید و ساده زندگی کنید..خیلی خوبه که...
    این حرف"ساده" کجا استفاده بشه مهمه. خیلی هم مهمه چگونه و کجا استفاده بشه. اول بیاییم تسهیلات رو فراهم کنیم بعد بیاییم در موردش حرف بزنیم:

از این حرف برای .. کردن مردم استفاده میکنند همانطور که میکردند دهه های به خصوص 60 اینا. این حربه ها دیگه کارساز نیست. فکر میکنید چرا ملت اینجا فورا بهش واکنش نشون میدن. علتش این نیست که نمیخوان ازدواج ساده باشه. بلکه علتش اینه کسی که میدونه مشکل ریشه ای هست و مشکلات بسیار زیادی در جامعه مرتبط با ازدواج وجود داره به جای اینکه بیاد قبول کنه قبل اینکه اون مشکلات حل بشه مشکل ازدواج حل نخواهد شد، میاد میگه برو برو هر طور شده ازدواج کن.
    اینه که میگن برو خدا حوالت رو جای دیگه بده.
    همچنین یکی میگه این همه دانشجو داره ازدواج میکنه! یا واقعا نمیدونه چه خبره که اون رو خب نمیشه خرده گرفت بهش یا میدونه چه خبره ولی الکی جو میده که اون میشه خیابت!
    این هم از اون پروپوگانداهای حکومتی هست که روسیه مخترعش بود در زمان استالین. میاره چند نفر دانشجو رو هر سال میشینن تو یه مراسم تلویزیون نوشن میده میگن میبینی این همه ازدواج کردن. دیگه نمیگه 95 درصد ادانشجوهای شریف تهران امیرکبیر علم و صنعت حتی مالک اشتر که دولتی دولتی خاص هست اصفهان شیراز تبریز حتی دانشگاههای ازاد خیلیا اصلا این مملکت رو قبول ندارن میخوان برن خارج و در حال اپلای هستند. و یا خیلیا دیگر هم که اینجا بیکارند و فکری به حالشون نمیشه. خیلیا هم که ادامه تحصیل رو بهانه میکنن برا خودشون چون چاره ندارن.

نباید خودمون رو گول بزنیم. معضلات مهمتر از ازدواج حل بشن اصلا ازدواج معضلی نیست. مردم خودشون بلدن چیکار کنن.
    Last edited by shangil; 21-07-2017 at 14:47.

2. 2 کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

بنده خدا چی گفته مگه؟ داره میگه برید ازدواج آسان کنید..مهریه رو بیارید پایین 5 سکه مثلا..اتفاقا من با دکتر mrs کاملا موافقم..چه طور یعنی شما دوست دارید برید 800 تا سکه مهریه کنید؟ مگه چه حرف بدی زده دکتر mrs?

بده که میگه عروسی جمع و جور بگیرید؟ چرا مگه حتما باید 100 میلیون تومان خرج عروسی بشه؟بنده خدا داره میگه ساده ازدواج کنید و ساده زندگی کنید..خیلی خوبه که...
    رو چه حسابی میگی که مهریه هزینه هست؟
    که چی مثلا 5 سکه بشه؟! چه دردی دوا میکنه؟!
    شما خودت به یک چیزی باور داری که انکارش میکنی.
    مهریه بشه 5 سکه که چی؟! که اگه طلاق گرفت دهن یارو آسفالت نشه. سگ خور، 5 سکه که بیشتر نیست. زار و زور شد میده. اما 800 که نمیشه داد...!
    فقط همینه هدفت از 5 سکه؟! نه ناموسا هدف دیگه ای هم داری؟

خودت به قضیه طلاق اعتقاد داری و به جای اینکه مشکلاتش رو مطرح و رفع کنی داری فاز کجا کجارو میگیری...

آدم چی بگه به شما؟ معلوم نیست از کدوم طرف بوم افتادی پایین..!

کی بهت گفته که مشکل عروسی سر خرج عروسی و این مهمونیاس؟
    اصلا کی تا بحال بخاطر خرج عروسی افتاده تو هچل؟!

اینقدر جوونا آواره ان که حاضرن مثل سگ ازدواج کنن برن تو لونشون. کی فکر خرج عروسیه...؟!
    ظاهرا صورت مسئله برای شما واضح نیست.

4. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ❤❤❤'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

ازدواج آسان یعنی منی که خونه ندارم...زنم رو بیارم خونه پدرم با هم زندگی کنیم...یعنی به جای مسافرت ترکیه...بریم پارک ارم...به جای سوار شدن تاکسی سوار مترو شیم...به جای خوردن غذای بیرون که کلی هزینشه.. از خونه غذا ببریم تو پارک بشینیم بخوریم....ازدواج آسان یعنی این....یعنی به جای دعوت کردن 500 نفر 50 نفر نزدیکان رو برای عروسی دعوت کنیم...یعنی به جای خریدن تویوتا با پراید بگردیم...

چرا سخت بگیرم؟ به جای خریدن لباس مارک..لباس بادوام ایرانی استفاده کنم...به جای خونه 120 متری خونه 40 متری بگیرم....همین جوری براحتی میتونم با ماهی 2 میلیونم ازدواج کنم...مهم دیدگاه انسان...به جای کادو تولد آنچنانی یه شاخ گل برای همسرم بخرم...به شرطی که اون دختر هم دیدگاهش مثل من باشه...به جای اینکه بچم تو بیمارستان آنچنانی به دنیا بیارم.تو بیمارستان دولتی به دنیا بیارم...به جای اینکه برای بچم اسباب بازیهای گرون قیمت بخرم...چنتا آجر خونه سازی بخرم که باهوش بشه نه دیگه برم عروسک گرون قیمت اسپایدرمن بخرم...

این یعنی ازدواج آسان..به جای اینکه زنم بره ارایشگاه آنچنانی...خودش صورتشو بند بندازه....لازم نیست ذرامد ماهی 20 میلیونی داشته باشم من با همین 2 میلیونم ازدواج میکنم و خوشبخت میشوم..

6. 5 کاربر از ❤❤❤ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ازدواج آسان یعنی منی که خونه ندارم...زنم رو بیارم خونه پدرم با هم زندگی کنیم...یعنی به جای مسافرت ترکیه...بریم پارک ارم...به جای سوار شدن تاکسی سوار مترو شیم...به جای خوردن غذای بیرون که کلی هزینشه.. از خونه غذا ببریم تو پارک بشینیم بخوریم....ازدواج آسان یعنی این....یعنی به جای دعوت کردن 500 نفر 50 نفر نزدیکان رو برای عروسی دعوت کنیم...یعنی به جای خریدن تویوتا با پراید بگردیم...

چرا سخت بگیرم؟ به جای خریدن لباس مارک..لباس بادوام ایرانی استفاده کنم...به جای خونه 120 متری خونه 40 متری بگیرم....همین جوری براحتی میتونم با ماهی 2 میلیونم ازدواج کنم...مهم دیدگاه انسان...به جای کادو تولد آنچنانی یه شاخ گل برای همسرم بخرم...به شرطی که اون دختر هم دیدگاهش مثل من باشه...به جای اینکه بچم تو بیمارستان آنچنانی به دنیا بیارم.تو بیمارستان دولتی به دنیا بیارم...به جای اینکه برای بچم اسباب بازیهای گرون قیمت بخرم...چنتا آجر خونه سازی بخرم که باهوش بشه نه دیگه برم عروسک گرون قیمت اسپایدرمن بخرم...

این یعنی ازدواج آسان..به جای اینکه زنم بره ارایشگاه آنچنانی...خودش صورتشو بند بندازه....لازم نیست ذرامد ماهی 20 میلیونی داشته باشم من با همین 2 میلیونم ازدواج میکنم و خوشبخت میشوم..
    این ذهنیت یعنی اینکه انسان باید همه چیز در زندگیش رو فدا کنه برای اینکه اسم یک نفر دیگه در شناسنامه اش زده بشه. همونطور که گفتم این ذهنیت ویژه افرادی است که جوانان رو ماشین تولید فرزند می دونند و اهمیتی به کیفیت زندگی نمی دهند.

خیلی از افراد بیشتر از این رو برای زندگی می خوان، و شما نمی تونید بهشون بگید نباید بخواید. اگه شما به چنین زندگی راضی هستید، آستین بالا بزنید و مشغول بشید. کسی که نگفته شما نباید اینطور ازدواج کنید. اجازه بدید اونهایی هم که نظر متفاوت دارن تلاش کنند برای اون زندگی ای که براشون مطلوبه. شما شاید با زندگی در خانه پدر، نداشتن ماشین، آپارتمان 40 متری برای یک خانواده، نداشتن امکانات تفریحی و سلامتی و ایمنی و ... احساس خوشبختی کنید فقط به خاطر اینکه دیگه یک زن رو بدست آوردید، خیلی ها نمی کنند چون در زندگی چیزهای بیشتری رو می بینند.

8. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

این ذهنیت یعنی اینکه انسان باید همه چیز در زندگیش رو فدا کنه برای اینکه اسم یک نفر دیگه در شناسنامه اش زده بشه. همونطور که گفتم این ذهنیت ویژه افرادی است که جوانان رو ماشین تولید فرزند می دونند و اهمیتی به کیفیت زندگی نمی دهند.

خیلی از افراد بیشتر از این رو برای زندگی می خوان، و شما نمی تونید بهشون بگید نباید بخواید. اگه شما به چنین زندگی راضی هستید، آستین بالا بزنید و مشغول بشید. کسی که نگفته شما نباید اینطور ازدواج کنید. اجازه بدید اونهایی هم که نظر متفاوت دارن تلاش کنند برای اون زندگی ای که براشون مطلوبه. شما شاید با زندگی در خانه پدر، نداشتن ماشین، آپارتمان 40 متری برای یک خانواده، نداشتن امکانات تفریحی و سلامتی و ایمنی و ... احساس خوشبختی کنید فقط به خاطر اینکه دیگه یک زن رو بدست آوردید، خیلی ها نمی کنند چون در زندگی چیزهای بیشتری رو می بینند.
    بسیار عالی ...امیدوارم همه ی جوونها خوشبخت شن

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

....
    نمیشه اسم این دیدگاه رو فدا کردنهمه چیزگذاشت ... پایین آوردن انتظارات هست ... برای رسیدن به چیزهای دیگه و تجربه کردن اونها ... برای برخی ازدواج کردن ارزش این رو داره که از چیزای دیگه زده بشه برای برخی نداره ... و صد البته که کسی حق نداره دیدگاه خودش رو به دیگران تحمیل کنه ...

11. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

این ذهنیت یعنی اینکه انسان باید همه چیز در زندگیش رو فدا کنه برای اینکه اسم یک نفر دیگه در شناسنامه اش زده بشه. همونطور که گفتم این ذهنیت ویژه افرادی است که جوانان رو ماشین تولید فرزند می دونند و اهمیتی به کیفیت زندگی نمی دهند.خیلی از افراد بیشتر از این رو برای زندگی می خوان، و شما نمی تونید بهشون بگید نباید بخواید. اگه شما به چنین زندگی راضی هستید، آستین بالا بزنید و مشغول بشید. کسی که نگفته شما نباید اینطور ازدواج کنید. اجازه بدید اونهایی هم که نظر متفاوت دارن تلاش کنند برای اون زندگی ای که براشون مطلوبه. شما شاید با زندگی در خانه پدر، نداشتن ماشین، آپارتمان 40 متری برای یک خانواده، نداشتن امکانات تفریحی و سلامتی و ایمنی و ... احساس خوشبختی کنید فقط به خاطر اینکه دیگه یک زن رو بدست آوردید، خیلی ها نمی کنند چون در زندگی چیزهای بیشتری رو می بینند.
    سلام
    همه رفاه و آسایش و راحتی و امکاناتِ زیاد و مدرن رو دوست دارند اما سامانه ی دنیا به همه فرصتِ رسیدن به امکانات و دارائی زیاد رو نمیده . همین چند ماه پیش خبری در همه ی دنیا پخش شد که ثروت نمیدونم 100 نفر از ثروتمندان از ثروت 3 ملیارد نفر از مردم دنیا بیشتره .
    یکی هنوز به دنیا نیومده یک ثروت انبوه در انتطارشه , یکی هم تا آخر عمرش محتاج نون شبشه . البته هر دو در یک سامانه ی مشترک و جهانی در حال زندگی هستند . سامانه ای که اسمش و توضیحش و مکانیزمش فعلاً برای شما قابل قبول نیست
    =========================
    به هر حال زن و شوهرهائی هستند که دوچرخه هم ندارند . زوجهایی هم هستند که دوچرخه یا مچتورسیکلت یا پراید دستِ ششم یا پراید نو یا یه لگن ایرانی دیگه یا ماشین خارجی دارند .
    هیچ فردی با عقل سالم پیدا نمیشه که پول داشته باشه راحت بنز بخره اما بره پراید بخره
    خوشبختی هم فقط یک احساس هست در مغز انسان . یکی چوپان پشت کوه نشینه اما خوش و خوشبخت هست . یکی هم با دنیایی ثروت و امکانات ,احساس بدبختی میکنه و میره خودکشی میکنه

کسی که به امکاناتِ کم قانعه پس چند علت داره:
    بیمار روانی هست و با وجودِ داشتن اما مثل ندارها زندگی میکنه
    فرصت پیدا نکرده برای افزایش دارائیش و امکاناتش
    فرصتِ شرافتمندانه پیدا نکرده یعنی میتونه با دزدی و مال مردم خوری و خباثت و پلیدی ثروت و امکانات جمع کنه اما نمیخواد پاش رو از حد و مرزهای شرافت و درستکاری فراتر بذاره
    ============================
    خیلیها هم اولش با امکانات کم زندگی مشترکشون رو شروع کردند اما بعدا فرصتهای پلید و خبیث براشون پیش اومد و امکاناتشون رو با خباثت افزایش دادند و یا فرصتهای شرافتمندانه براشون پیش اومد و وضعشون تغییر کرد
    انسان ذاتاً لذت و راحتی و آسایش و امنیت و ایمنی رو دوست داره و محاله بتونه اونها رو با خباثت و یا شرافتمندانه به دست بیاره اما ازشون چشم بپوشه و خودش انتخاب میکنه که شرافتمندانه وضعش رو تغییر بده یا با خباثت و پلیدی . مسئولیت و عواقبِ انتخابش هم با خودشه

==============================
    دنیا چیزی به کسی مجانی نمیده . کسی که مشکلاتِ ازدواج رو عاقلانه به جون میخره و ازدواج میکنه خوب میدونه که چیزهائی رو از دست خواهد داد اما راضی هست چون معامله رو سودمند میدونه
    ایراد به کسی هست که معامله ای با ضرر زیاد انجام میده مثل کسی که پول زحمت کشیده و سلامتیژ بسیار ارزشمندش و حتی جانش رو هم فدا میکنه برای سیگار کشیدن و یا الکل خوری یا مواد مخدر .
    معلوم نیست چه عقل و منطقی راضی میشه که سالهای سال این معامله ی مصیب بار رو انجام بده
    ضمناً پایان خیلی مهمتر از آغاز هست
    اصلاً مهم نیست که آدم یک شروع خوب رو از دست بده . مهم اینه که پایان خوب و خوشی داشته باشه . خوش به حال کسی که دستِ آخر میخنده . نه اونی که در آغاز میخنده اما دست آخر گریان هست

13. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

نمیشه اسم این دیدگاه رو فدا کردنهمه چیزگذاشت ... پایین آوردن انتظارات هست ... برای رسیدن به چیزهای دیگه و تجربه کردن اونها ... برای برخی ازدواج کردن ارزش این رو داره که از چیزای دیگه زده بشه برای برخی نداره ... و صد البته که کسی حق نداره دیدگاه خودش رو به دیگران تحمیل کنه ...
    طبیعتا صحبت من هم همین بود. مسئله اینجاست که کسی نمیاد به سایرین بگه چرا توقعات شما پایینه و نباید ازدواج کنید! همیشه افرادی هستند که میگن توقعات جوانان بالاست و چرا ازدواج نمی کنند و ...

سلام
    همه رفاه و آسایش و راحتی و امکاناتِ زیاد و مدرن رو دوست دارند اما سامانه ی دنیا به همه فرصتِ رسیدن به امکانات و دارائی زیاد رو نمیده . همین چند ماه پیش خبری در همه ی دنیا پخش شد که ثروت نمیدونم 100 نفر از ثروتمندان از ثروت 3 ملیارد نفر از مردم دنیا بیشتره .
    یکی هنوز به دنیا نیومده یک ثروت انبوه در انتطارشه , یکی هم تا آخر عمرش محتاج نون شبشه . البته هر دو در یک سامانه ی مشترک و جهانی در حال زندگی هستند . سامانه ای که اسمش و توضیحش و مکانیزمش فعلاً برای شما قابل قبول نیست
    =========================
    به هر حال زن و شوهرهائی هستند که دوچرخه هم ندارند . زوجهایی هم هستند که دوچرخه یا مچتورسیکلت یا پراید دستِ ششم یا پراید نو یا یه لگن ایرانی دیگه یا ماشین خارجی دارند .
    هیچ فردی با عقل سالم پیدا نمیشه که پول داشته باشه راحت بنز بخره اما بره پراید بخره
    خوشبختی هم فقط یک احساس هست در مغز انسان . یکی چوپان پشت کوه نشینه اما خوش و خوشبخت هست . یکی هم با دنیایی ثروت و امکانات ,احساس بدبختی میکنه و میره خودکشی میکنه

کسی که به امکاناتِ کم قانعه پس چند علت داره:
    بیمار روانی هست و با وجودِ داشتن اما مثل ندارها زندگی میکنه
    فرصت پیدا نکرده برای افزایش دارائیش و امکاناتش
    فرصتِ شرافتمندانه پیدا نکرده یعنی میتونه با دزدی و مال مردم خوری و خباثت و پلیدی ثروت و امکانات جمع کنه اما نمیخواد پاش رو از حد و مرزهای شرافت و درستکاری فراتر بذاره
    ============================
    خیلیها هم اولش با امکانات کم زندگی مشترکشون رو شروع کردند اما بعدا فرصتهای پلید و خبیث براشون پیش اومد و امکاناتشون رو با خباثت افزایش دادند و یا فرصتهای شرافتمندانه براشون پیش اومد و وضعشون تغییر کرد
    انسان ذاتاً لذت و راحتی و آسایش و امنیت و ایمنی رو دوست داره و محاله بتونه اونها رو با خباثت و یا شرافتمندانه به دست بیاره اما ازشون چشم بپوشه و خودش انتخاب میکنه که شرافتمندانه وضعش رو تغییر بده یا با خباثت و پلیدی . مسئولیت و عواقبِ انتخابش هم با خودشه

==============================
    دنیا چیزی به کسی مجانی نمیده . کسی که مشکلاتِ ازدواج رو عاقلانه به جون میخره و ازدواج میکنه خوب میدونه که چیزهائی رو از دست خواهد داد اما راضی هست چون معامله رو سودمند میدونه
    ایراد به کسی هست که معامله ای با ضرر زیاد انجام میده مثل کسی که پول زحمت کشیده و سلامتیژ بسیار ارزشمندش و حتی جانش رو هم فدا میکنه برای سیگار کشیدن و یا الکل خوری یا مواد مخدر .
    معلوم نیست چه عقل و منطقی راضی میشه که سالهای سال این معامله ی مصیب بار رو انجام بده
    ضمناً پایان خیلی مهمتر از آغاز هست
    اصلاً مهم نیست که آدم یک شروع خوب رو از دست بده . مهم اینه که پایان خوب و خوشی داشته باشه . خوش به حال کسی که دستِ آخر میخنده . نه اونی که در آغاز میخنده اما دست آخر گریان هست
    همونطور که گفتم صحبت من انتقاد به افرادی نبود که راضی هستند به زندگی بدون امکانات. انتقاد از افرادی بود که ایراد می گیرند که چرا سایرین راضی نیستند به زندگی بدون امکانات.

15. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

من چیکاره هستم که بخوام برای کسی تعیین تکلیف کنم...هیچ کس حق نداره برای هیچکس تعیین تکلیف کنه..امیدوارم همه جوونها خوشبخت شن چه اونایی که یه عروسی جمع و جور با هزینه 200 هزا رتومانی میگیرند و چه اونایی که تو هتل ویدارا لاس وگاس عروسی میگیرند..همه خوشبخت شن و از زندگی لذت ببرند.

تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

... احساس خوشبختی کنید فقط به خاطر اینکه دیگه یک زن رو بدست آوردید، خیلی ها نمی کنند چون در زندگی چیزهای بیشتری رو می بینند.
    البته نمیتونید با قاطعیت بگید یک زن شاید من بخوام با همجنسم ازدواج کنم و از پرورشگاه بچه بیارم...که البته به نظرم بچه ای که 2 تا پدر داشته باشه ضربه میخوره.
    چون تو مدرسه بیشتر دوستهاش یک پدر و مادر دارند و دچار تناقض و بحران هویت میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •